Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעשים ב F4?

דנה- ZX9R
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תודה רבה טייגר אתה גבר גבר!

מודה לך מקרב לב שהתיחסת ברצינות לשאלה ובקשה למוסך הנושא באמת נבדק.

זה בעיה של טיימינג שחוק.

שוב תודה.

ראית טיגר זה היה מבחן :?

היא ידעה שמדובר "בטיימינג שחוק"(מה זה?) אבל היא רק רצתה לדעת אם המוסך יודע :roll:

בZX6 היה רעש בסביבות ה5K והוא דווקא הגיע מהפרינג שנכנס לוברציות בין 5-6K.

בקשר ל

דבר ראשון אני שואלת לא בתור מישהי שיושבת מאחורה.

אני ישבתי ליד האופנוע ובדקתי את הרעש לפי הטורים.

אם תפסיק ליחס לגיל משמעות כה רבה אוליי תפתח את הראש לעולמות אחרים!

ואתה שואל אם זה רציני מצד בעל האופנוע? הוא לא יעשה כל דבר שאני יבדוק אני רק בודקת בשביל לראות אופציות כמו שאתה מתאר לעצמך (או שלא) אתה לא הבן אדם היחיד שאני שואלת אותו, פשוט בודקת כמה שיותר תשובות מאנשים שיש או היה להם ויבינו בזה קצת יותר ממני!

אני התיחסתי בכבוד, את זאת שלא התיחסה אלינו בכבוד בזה שלא הצגת את עצמך בתחילת השירשור בתור המקשיבה למנועים מהצד.

בקשר לגיל ,אם זה לא משמעותי אז אולי תוסיפי לחתימה שלך :

"אני בת 17, ללא רשיון אבל עם הרבה חברים עם אופנועים"

ואולי פשוט תשלחי את החבר שלך לפורם לשאול בעצמו.

ואללה?!?

מבחן ואני עברתי!!!

שיווווווווווווווווווווווווו!!!!!!!!!!

חכה עד שאני אספר לאמא שלי!

כל מבחן עד היום נכשלתי בו.

רגע, זה גם תופס עם קצין מבחן?

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם

בהקשר של רעשים.

אני יודע שהכלי שלי הוא קטן וחסר משמעו (הרואיזם 150, 9K על השעון) אבל אני מתייחס אליו ברצינות רבה ומבאס אותי שישנם הרבה רעשים שבאים והולכים ואינם נפתרים.

תאור העניין:

א. לעיתים, רעשי חריקה מאזור הדיסק הקדמי. יש לציין שזה קורה אך ורק במהירויות אפסיות, ואין שום זכר לכך בתחושות הבלימה ובעוצמתן. לא מזמן החלפתי רפידות בלם, נוזל בלם וניקוי יסודי של בוכנות הקליפר אבל הרעשים עדיין מופיעים לעיתים. בסיבוב של הגלגל הקדמי באויר, אין זכר לרעשים ונדמה לעין(שלי) שהכל תקין.

ב. רעשי חריקה שנשמעים לעיתים כמו להקת עכברים, שמגיע מהאזור שמתחת למושב. אני אציין שיש לי משקל מכובד (95 KG) . גם הרעשים האלו באים והולכים. אני מקפיד לא לרדת ולעלות מדרכות בפראות, ובעיקר להסיט את משקל הגוף לאדמה בעת הירידות והעליות(הקיצר - קם מהמושב ושותל את רגליי בקרקע).

אם מישהוא מכיר, התנסה או יש לו השערה לגבי המקור לרעשים ולחריקות האלו, שיתרום!!

גם אם זה מסתכם ב....קטנוע קוריאני(אם אני לא טועה) מלא בפלסטיקה ושזה הרמה שלו.

:?:

"when u don't know where ur going, any road will take u there"

פורסם
תודה רבה טייגר אתה גבר גבר!

מודה לך מקרב לב שהתיחסת ברצינות לשאלה ובקשה למוסך הנושא באמת נבדק.

זה בעיה של טיימינג שחוק.

שוב תודה.

ראית טיגר זה היה מבחן :?

היא ידעה שמדובר "בטיימינג שחוק"(מה זה?) אבל היא רק רצתה לדעת אם המוסך יודע :roll:

בZX6 היה רעש בסביבות ה5K והוא דווקא הגיע מהפרינג שנכנס לוברציות בין 5-6K.

בקשר ל

דבר ראשון אני שואלת לא בתור מישהי שיושבת מאחורה.

אני ישבתי ליד האופנוע ובדקתי את הרעש לפי הטורים.

אם תפסיק ליחס לגיל משמעות כה רבה אוליי תפתח את הראש לעולמות אחרים!

ואתה שואל אם זה רציני מצד בעל האופנוע? הוא לא יעשה כל דבר שאני יבדוק אני רק בודקת בשביל לראות אופציות כמו שאתה מתאר לעצמך (או שלא) אתה לא הבן אדם היחיד שאני שואלת אותו, פשוט בודקת כמה שיותר תשובות מאנשים שיש או היה להם ויבינו בזה קצת יותר ממני!

אני התיחסתי בכבוד, את זאת שלא התיחסה אלינו בכבוד בזה שלא הצגת את עצמך בתחילת השירשור בתור המקשיבה למנועים מהצד.

בקשר לגיל ,אם זה לא משמעותי אז אולי תוסיפי לחתימה שלך :

"אני בת 17, ללא רשיון אבל עם הרבה חברים עם אופנועים"

ואולי פשוט תשלחי את החבר שלך לפורם לשאול בעצמו.

ואללה?!?

מבחן ואני עברתי!!!

שיווווווווווווווווווווווווו!!!!!!!!!!

חכה עד שאני אספר לאמא שלי!

כל מבחן עד היום נכשלתי בו.

רגע, זה גם תופס עם קצין מבחן?

אל תצחק, אולי אבא שלה שוטר... :wink:

כך אמר שדרן החדשות...

"שלושה נערים נעצרו בגין סחר בסמים, שלושתם משכונת התקווה" :-o

פיגו ג'ט פורס למכירה, פרטים כאן...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=75833

פורסם
בהקשר של רעשים.

אני יודע שהכלי שלי הוא קטן וחסר משמעו (הרואיזם 150, 9K על השעון) אבל אני מתייחס אליו ברצינות רבה ומבאס אותי שישנם הרבה רעשים שבאים והולכים ואינם נפתרים.

תאור העניין:

א. לעיתים, רעשי חריקה מאזור הדיסק הקדמי. יש לציין שזה קורה אך ורק במהירויות אפסיות, ואין שום זכר לכך בתחושות הבלימה ובעוצמתן. לא מזמן החלפתי רפידות בלם, נוזל בלם וניקוי יסודי של בוכנות הקליפר אבל הרעשים עדיין מופיעים לעיתים. בסיבוב של הגלגל הקדמי באויר, אין זכר לרעשים ונדמה לעין(שלי) שהכל תקין.

ב. רעשי חריקה שנשמעים לעיתים כמו להקת עכברים, שמגיע מהאזור שמתחת למושב. אני אציין שיש לי משקל מכובד (95 KG) . גם הרעשים האלו באים והולכים. אני מקפיד לא לרדת ולעלות מדרכות בפראות, ובעיקר להסיט את משקל הגוף לאדמה בעת הירידות והעליות(הקיצר - קם מהמושב ושותל את רגליי בקרקע).

מיד מגיע דנה לעזור לך, רגע :roll:

פורסם
r929, מה הסיפור שלך ?

תסתכל איך אתה מתנהג בחיי...

:x

באמת צודק גרשון

r929 לא היית שבועיים בפורום וחבל אז אולי כדאי שתדעדכן במה שהלך ורק אז תחזור להגיב כמו מטורף הא מה אתה אומר? :x

פורסם
בהקשר של רעשים.

תאור העניין:

מיד מגיע דנה לעזור לך, רגע :roll:

מסתלבט? סתם אין כוח לענות? או שהקטנוע שלי אינו נכנס להגדרות הדו"גיות שלך?

פורסם
r929, מה הסיפור שלך ?

באמת צודק גרשון

r929 לא היית שבועיים בפורום וחבל אז אולי כדאי שתדעדכן במה שהלך ורק אז תחזור להגיב כמו מטורף הא מה אתה אומר? :x

למה אתה חושב שלא הייתי ?

פשוט הצפתם את הפורם עם הודעות מטופשות :evil:

נמאס מחבר שלי אמר לי, לחבר שלי יש, חבר שלי שואל, חבר שלי חושב וכו וכו..

יש פורמים אחרים שברחנו מהם שבהם אתם יוכלים לעשות מה שאתם רוצים, עזבו את פורם פולגז למנוחה. :2gunfire:

אתם רוצים להיות פה? שבו בשקט, תקראו, תלמדו, תעשו רשיון לאופנוע, תקנו אופנוע, ואז כשהיה לכם שאלות עניניות נענה לכם לענין. :idea:

פורסם

כן - אם אתם לא יכולים לעלות על אופנועים כי אתם לא מספיק גדולים -

הפורום הזה לא בשביכם !!!

אבל - אם אתם בגיל המתאים :

אתם מוזמנים להיכנס !!!!

יש פורום לטוסטוסים , יש אתר ל- 50 CC יש פורום למזדות , לסטלנים ,לחרמנים

ויש את פול גז !

מי שלא צריך לכתוב פה שלא יכתוב .

:evilbat:

מי שלא רוכב , יותר טוב שלא ידבר

פורסם
כן - אם אתם לא יכולים לעלות על אופנועים כי אתם לא מספיק גדולים -

הפורום הזה לא בשביכם !!!

אבל - אם אתם בגיל המתאים :

אתם מוזמנים להיכנס !!!!

יש פורום לטוסטוסים , יש אתר ל- 50 CC יש פורום למזדות , לסטלנים ,לחרמנים

ויש את פול גז !

מי שלא צריך לכתוב פה שלא יכתוב .

:evilbat:

שאלה, אין מקום לדו"גים נוספים כאן?

קטנועים זה מחוץ לתחום?

חשוב מאוד שתענו לזה.

ואני לא מדבר על כל הפישרים הקטנים וכל האנשים שלא יודעים לכתוב, לקרוא, לשאול ולהזדיין בסבלנות. אני מדבר על בוגרים, בעלי ניסיון, יכולת ורצון.

תענו דוגרי, אם אין מקום לדו"גים מכל סוג שהוא - דברו עכשיו ואני אפסיק להשקיע את זמני בפורום הזה.

פורסם
r929, מה הסיפור שלך ?

באמת צודק גרשון

למה אתה חושב שלא הייתי ?

יש פורמים אחרים שברחנו מהם שבהם אתם יוכלים לעשות מה שאתם רוצים, עזבו את פורם פולגז למנוחה. :2gunfire:

אתם רוצים להיות פה? שבו בשקט, תקראו, תלמדו, תעשו רשיון לאופנוע, תקנו אופנוע, ואז כשהיה לכם שאלות עניניות נענה לכם לענין. :idea:

בדיוק.

ואני חוזר שוב:

אתם רוצים להיות פה? שבו בשקט, תקראו, תלמדו, תעשו רשיון לאופנוע, תקנו אופנוע, ואז כשהיה לכם שאלות עניניות נענה לכם לענין.

ולגולש GS-500 : הדברים הללו מכוונים גם אלייך.

יש לך עשרות הודעות שכתבת בפורום ואם עוברים עליהם (אופצייה שקיימת בכנסיה לכרטיס האישי) מגלים שכמעט ולא תרמת דבר (!) לפורום הנ"ל בהודעותייך.

ול-bargal - אין הגבלה כאן בכתיבה על כלים דו גלגליים מסוגים שונים, ולא משנה מה נפחם. כן יש הגבלה על השתתפותם של "זייני שכל" - שממלאים את הפורום בהודעות שלא רק התוכן שלהם נטחן עד דוק, אלא גם סגנון הכתיבה שלהם יותר מתאים לפורומים של ילדי תיכון (עמוסות בטעויות ניסוח, שגיאות כתיב ויכולת בניית משפטים עלובה) - כל המתכון הנחוץ כדי להראות לשאר הגולשים : "לא ממש איכפת לנו איך אנו נתפסים בעינכם, העיקר שמונה ההודעות של הפורום יראה על מס' גבוה".

ולא - הודעות בסגנון "אבל אם לא נשאל, איך נדע ואיך נהפוך לאופנוענים גדולים כמוכם", לא מתקבלות. שבו, תקראו ואל תגיבו על הודעות ללא צורך (שלא לדבר על פתיחת אשכולות חדשים).

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם
r929, מה הסיפור שלך ?

באמת צודק גרשון

למה אתה חושב שלא הייתי ?

בדיוק.

ואני חוזר שוב:

אתם רוצים להיות פה? שבו בשקט, תקראו, תלמדו, תעשו רשיון לאופנוע, תקנו אופנוע, ואז כשהיה לכם שאלות עניניות נענה לכם לענין.

ולגולש GS-500 : הדברים הללו מכוונים גם אלייך.

יש לך עשרות הודעות שכתבת בפורום ואם עוברים עליהם (אופצייה שקיימת בכנסיה לכרטיס האישי) מגלים שכמעט ולא תרמת דבר (!) לפורום הנ"ל בהודעותייך.

ול-bargal - אין הגבלה כאן בכתיבה על כלים דו גלגליים מסוגים שונים, ולא משנה מה נפחם. כן יש הגבלה על השתתפותם של "זייני שכל" - שממלאים את הפורום בהודעות שלא רק התוכן שלהם נטחן עד דוק, אלא גם סגנון הכתיבה שלהם יותר מתאים לפורומים של ילדי תיכון (עמוסות בטעויות ניסוח, שגיאות כתיב ויכולת בניית משפטים עלובה) - כל המתכון הנחוץ כדי להראות לשאר הגולשים : "לא ממש איכפת לנו איך אנו נתפסים בעינכם, העיקר שמונה ההודעות של הפורום יראה על מס' גבוה".

ולא - הודעות בסגנון "אבל אם לא נשאל, איך נדע ואיך נהפוך לאופנוענים גדולים כמוכם", לא מתקבלות. שבו, תקראו ואל תגיבו על הודעות ללא צורך (שלא לדבר על פתיחת אשכולות חדשים).

:mm_yeah:

הכRובון אמר את שלו

Little Max

פורסם

אולי תפסיקו לקטר ותעשו משהו ?

בעצם למה ברבים, היחיד עם סמכות זה הכרוב, אז יאללה תשתמש בסמכות שלך.

אם אתה רואה פה יוזרים שבאופן מגמתי מציפים את הפורום ולא תורמים\לומדים דבר אז תרחיק אותם מפה וגמרנו, כי אין כוח יותר לדבר על זה כל יום מחדש.

יום נעים !

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
אולי תפסיקו לקטר ותעשו משהו ?

בעצם למה ברבים, היחיד עם סמכות זה הכרוב, אז יאללה תשתמש בסמכות שלך.

אם אתה רואה פה יוזרים שבאופן מגמתי מציפים את הפורום ולא תורמים\לומדים דבר אז תרחיק אותם מפה וגמרנו, כי אין כוח יותר לדבר על זה כל יום מחדש.

יום נעים !

וזה מה שאני מנסה להגיד כבר שבוע... אם שמתם לב. :wink:

כך אמר שדרן החדשות...

"שלושה נערים נעצרו בגין סחר בסמים, שלושתם משכונת התקווה" :-o

פיגו ג'ט פורס למכירה, פרטים כאן...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=75833

• תוכן חדש...