Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שרשרת התזמון של המנוע נקרעה.

הרכב הוא אופל ווקטרה שנת 2001 מנוע 2200. האיבחון הראשוני הוא שיש נזק לשסתומים ולבוכנות.

מה עושים במצב כזה??

כמה עולה לתקן/להחליף/לקנות חדש?

איפה כדאי לעשות את זה?

פורסם
איך קבעו נזק לבוכנות, פרקו ראש מנוע?

זהו שלא. ראה את הרכב מכונאי מ umi והוא טוען שמנסיון לא כדאי לשפץ מנוע כזה.

את המנוע יפתחו ביום ראשון כנראה..

המכונאי טוען שהחלפת מ״ע שסתומים וטיימינג יעלה כמו החלפת מנוע.

לי זה נשמע הזוי לחלוטין. הרכב הייה במצב נייח והשרשרת נקרעה בהתנעה לכן אני לא ממהר כל כך להאמין לאותו המכונאי שהמנוע לא שווה שיפוץ..

מה דעתך?

פורסם

שלום לחבר, גיסי הינו בעל אסטרה 2002 עם מנוע זהה למותקן ברכבך שגמע כ-90K.

לפני כשנה בערך גיסי התלונן שקיים רעש מאיזור המנוע המופיע באופן ספונטני.

בבדיקה שנערכה לרכב במוסך מורשה UMI עלתה האפשרות שהרעשים מגיעים כנראה משרשרת התיזמון ובכדי לבדוק לעומק יש לפתוח את המנוע.

ממקור מהימן נאמר לי שקיימת בעיה תכנונית במנוע שגורמת להפסקת השימון או שימון לא תקין של השרשרת וגם בעיה במותחן של השרשרת אשר עלולים להוביל לכשל של השרשרת.

בדגמים ששווקו החל מאמצע שנת 2002 הייצרן שידרג את מרססי השמן וגם התקין מותחן משופר.

לכן במידה ואתה מתכוון לשפץ את המנוע תדאג להשתמש בחלקים מקוריים בלבד אשר עברו שיפור.

איזה כייף לי :)

פורסם

אהלן,

כבעלים של אסטרה עם מנוע זהה שעבר קריעת שרשרת כמו שקרה אצלך (אצל הבעלים הקודמים לשמחתי) - התופעה ידועה וכל מה שנכתב ע"י מרק נכון.

אצלי, למרות שמספר ימים לפני שהשרשרת נקרעה בעלי הרכב ניגשו לבדיקה במוסך המרכזי של UMI עם טענות על רעש מאיזור המנוע ושחוררו בגביית 300 ש"ח ושום דבר נוסף, התעקמו מספר שסתומים והיה צורך כמובן לפרק ראש מנוע, להחליף שסתומים, מובילים ועוד כמה דברים שלא אומרים לי הרבה, ולהתאים מחדש את ראש המנוע.

התיקון נעשה במוסך המרכזי בצורה טובה, אך עלה כמעט 10K ש"ח (יכול להיות שהמחיר היה אף גבוה יותר אם לא היו משוחררים מהבדיקה ללא טיפול).

המלצתי - פרסם את ההודעה במועדון אופל בפורום המכוניות השני אוטוספורט (חפש מועדון אופל בגוגל) ובקש המלצות למוסך שיוכל לבצע את העבודה במקצועיות ובמחיר סביר.

תוכל גם לקרוא ולהתייעץ בפורומים בריטים להם יש ניסיון גדול הרבה יותר עם המנוע הזה כמו:

http://www.z22se.co.uk - שם יש פורום נפרד לבעיות השרשרת.

http://astraownersclub.co.uk

פורסם

המכונאי של UMI טעה בענק.

לא נקרעה השרשרת טיימינג אלה נתפס הקראנק!

אין למוסך ולי מושג למה..

אני מרכיב כרגע מנוע חדש ב10K .

מה דעתכם על המחיר?

הגיוני בכלל שזה מנוע חדש?

פורסם

הגיוני יותר לשים מנוע מיבוא משומש ולא מנוע חדש בחצי או יותר מערך הרכב.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
הגיוני יותר לשים מנוע מיבוא משומש ולא מנוע חדש בחצי או יותר מערך הרכב.

הרכב לא מיועד למכירה ומנוע מפירוק יעלה 5 ללא עבודה..

פורסם

יש פרוקיות שעושות את העבודה אצלם וזה מוזיל מהעלות , יש אחת כזאת באיזור התעשיה בחולון אני לא זוכר את השם.

במוסכים לוקחים לך תיווך על המנוע .

• תוכן חדש...