Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי וולוסטר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תוכל להסביר מה המוטיבציה להמתין עד 01.12? הרי תאריך עלייה לכביש הולך ע"פי חודש ולא שנה...

פסיכולוגיה.

במבחן המציאות, לכשיבוא למכור, דצמבר 2011 לא ימכר באותו מחיר כמו "מודל 2012", לא הגיוני - אך כך זה.

משכנתא זה קל

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מסכים לחלוטין ואף יותר מזה, כשאתה תבוא לפרסם או שישאלו אותך איזה שנה מה תגיד שנת 2011 דצמבר? זה נשמע אחרת לגמרי מ2012.

אני עשיתי בדיוק את זה כשחיכיתי שהרכב שלי יעלה לכביש בינואר 11.

פורסם

ליאון? עד כמה הרכב אמין? אין לנו רצון להתקשקש במוסכים.

סיאט לאון די וותיקה בארץ, לא נראה לי שיש בעיה לגשת לבעלי מקצוע שמתמחים ברכבים כאלו (מי אמר מוסך רון?) ולשאול מה בדיוק המחלות וכמה הם נוראיות אם בכלל קיימות.

בכל מקרה, במקרה יצא לי לנהוג היום קצת על ליאון 1.8DSG. לדעתי כחבילה ספורטיבית זה רכב הרבה יותר מעניין מהוולוסטר. אבל, וזה אבל גדול, אין לה את הלוק שיש ליונדאי. אני מהמר גם ששמירת הערך של הוולוסטר תהיה טובה יותר, אבל זה בגדר הימור אישי שלי.

לדעתי אם אתה מחפש רכב שנראה ספורטיבי אבל לא באמת מחפש אקשן על הכביש - לך על הוולוסטר. אם אתה מחפש קצת יותר פאן בנהיגה, כוח, התנהגות כביש (*) אז הלאון עדיפה.

* - אני כותב את זה בהסתייגות כי לא ממש הספקתי להתרשם מהלאון בצורה מלאה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

וולוסטר יורדת מהפרק חד משמעית. היום אמא שלי עשתה נסיעת מבחן וחזרה ממש מאוכזבת.

מתלים קשים מאוד(מרגישים כל דבר על הכביש) ובידוד רעשים גרוע ביותר(לטענתה הרכב הנוחכי-לאנטיס 2001 שקט יותר)

ובנוסף לכל זה המחיר הכי זול 126 אלף על הכביש עבור רכב בלי שום תוספת(הציעו 50% הנחה על קודנית).:-(

הסיאט לאון הינה במחיר של 150 אלף,מחוץ לתקציב.

יום ראישון נלך לראות ניסאן ג"וק,בנתיים זה הרכב היחיד העומד על הפרק.

רכב נוסף שחשבתי הוא הלאנסר החדשה,דגם הספורט 129 אלף.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

בדקתי לאנסטר ספורטבק לימיטד ביד 2 והמחירון הוא 105עבור שנת 2010.ראיתי כמה רכבים עם 10K משנת 2010.

נישמע כמו עסקה כדאית,המון תוספות,מערכת רוקפורד,סאן רוף,גאנט 18 וכו.

מה דעתכם?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

126 אלף לאיזה דגם? ומה הכוונה בלי שום תוספות? (קודן חיישני רוורס וכו'?)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

שום כלום בדגם הבסיסי, אפילו מראות מתקפלות חשמלית אין.

בתוספת חמש אלף מקבלים לוח שעונים שונה( לא עם אפשרויות שונות,סתם מראה שונה),מחזיק משקפיים ועוד כמה דברים קטנים.

פורסם

אין כלום? נראה לי שאתה מגזים. במחיר הזה אתה מקבל שליטה מההגה על ההילוכים (מנופים), שליטה על מערכת מולטימדיה מההגה, הגה וידית מצופים עור, ספויילר, מושבים תומכים (דיי ספורטיביים), משענת יד, דוושות אלומיניום, מחשב דרך, פנסי ערפל, חישוקים קלים 17" ובקרת לחץ אויר לצמיגים. במחיר של 120K ש"ח, לא נראה לי שיש לך על מה להתלונן.

לי הציעו אותה על הכביש (לפני כשבועיים) ב-120K ש"ח עם חיישני רוורס וקודן.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני אישית מאוד התאכזבתי מהרכב. הדבר שהכי מפריע לי זה המנגנון של חגורת בטיחות של הנהג, מאוד!!!! לא נוח וכמעט אין אפשרות לכוון אותו. פלוס הביצועים באמת על הפנים, I35 מתנהגת הרבה יותר טוב גם מבחינת ביצועים וגם מבחינת נוחות.

פורסם

ואתה היית עם שני הרכבים באותם כבישים ובאותם תנאים, למשך זמן ממושך כשאתה רושם פה מסקנות נחרצות שכאלה?

דרך אגב, רוב אם לא כל בוחני הרכב בחו"ל לא יסכימו איתך :roll:

ZOOM-ZOOM

פורסם

כל אחת וההגדרות שלו לגבי ביצועים ונוחות. אבל לפני נסיעות מבחן הייתי דלוק על ולוסטר ולא יכולתי לחכות להזמין אותה, אבל אחרי נסיעת מבחן על שני הרכבים ב 200% הייתי בטוח ש I35 הרבה יותר טובה!

פורסם

מה לגבי הלאנסר ספורטבק? לא ממש מצאתי סקירה שלה בארץ.

פורסם

חייב אוטומט! הלוואי ולא.אמא שלי החליטה שהגילה כבר אין שום צורך רישיון לידני והציאו על אוטומטת:evil:

אז ככה וולוסטר ירדה מהפרק לגמרי בגלל התנהגות כביש.

נשאר רק גו"ק ולאנסר ספורבטבק לימיטד שמשום מה לא ממש מדוברת בגוגל אבל ממה שראיתי בעלת נתונים יפים וה-מ-ו-ן תוספות.

מישהו אולי בעלים של אחת כזאת?

פורסם
אין כלום? נראה לי שאתה מגזים. במחיר הזה אתה מקבל שליטה מההגה על ההילוכים (מנופים), שליטה על מערכת מולטימדיה מההגה, הגה וידית מצופים עור, ספויילר, מושבים תומכים (דיי ספורטיביים), משענת יד, דוושות אלומיניום, מחשב דרך, פנסי ערפל, חישוקים קלים 17" ובקרת לחץ אויר לצמיגים. במחיר של 120K ש"ח, לא נראה לי שיש לך על מה להתלונן.

לי הציעו אותה על הכביש (לפני כשבועיים) ב-120K ש"ח עם חיישני רוורס וקודן.

מנופים??? אתה בטוח???

הזמנתי את הפרימיום ולא ראיתי משהו כזה מוזכר בעלון ואני לא זוכר כשהייתי באולם...

אם כן אז בכלל נחמד !!!

תודה לך:lol:

ו

• תוכן חדש...