Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתחיל עם הסאב,אני מעוניין לשדרג את המערכת הקיימת,כרגע יש לי סאב של DIAMOND AUDIO שהוא דיי חזק אבל אני רוצה להתשדרג,ואם כבר משתדרגים אז ניקח מוצר מהשורה הראשונה - מורל אולטימו.רציתי לדעת אם הוא יעבוד עם המערכת הקיימת?..

מגבר :

http://www.rockfordfosgate.com/products/product_details.asp?item_id=101755&locale=en_US

HU: PIONEER DEH-8350SD

http://www.pioneer.com.au/au/products/DEH-8350SD/print.html

מה אתם אומרים המגבר והHU יוכלו להוציא מהסאב צליל ברמה גבוהה?..

בנוסף,אני רוצה להחליף את הסט הקדמי שלי שקניתי לא מזמן,מדובר בסט מורל דוטק אבל חסר לי בו משהו,ולכן חשבתי להחליף אותו לקומפוננט יותר מתקדם,ומכאן השאלה הבאה,על איזה סט אתם ממליצים?..

** כרגע אין הגבלת מחיר..אני באמת מחפש מוצרים איכותיים בלבד.

תודה רבה ושבת שלום

פורסם

לי יש את אולטימו 4 אוהם יחד עם מגבר אודיסון 1.1.

המגבר אצלי יותר חזק משלך והוא לא מדגדג את הסאב. היינו, אתה צריך הרבה כוח הגברה לסאב הזה.

הייתי חושב על אולטימו 2 אוהם. מנגד, אני לא באמת בקיא בכמה יותר זרם זה צורך ומה באמת המשמעות למערכת החשמל.

תמיר,

תמיר | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

GT 3.2

147GTA

פורסם

האולטימו בכלל לא נציל וצריך מגבר מאוד חזק כדי להזיז אותו. מה התקציב שלך לסאב?

פעם רציתי לקנות את האולטימו אבל ירדתי מהעניין כי צריך מונו מאוד רציני בשבילו

אם בכל זאת תבחר באולטימו יש פה למכירה אחד

A3

K04 Inside

פורסם

יש ברשותי את האולטימו SC שבקרוב יותקן ע"י TRU S500

מה אתם אומרים איך השילוב?

----------------------------------------------------

HU:JVC746,COMP FRONT:MOREL HYBRID 6.5,COMP BACK:MOREL DOTECH 6.5,AMPS:TRU S44,TRU S500,SUB:MOREL ULTIMO SC 12

פורסם

אני לא יודע איזה סאב יש לך ,אבל אם אתה מחפש משהו חזק במיוחד חפש משהו אחר

למרות שלדעתי האולטימו הוא סאב מאוד חזק ואיכותי ,אם כבר מתאים מאוד האולטימו SC עם סליל של 2 אום

לדעתי יעבוד מעולה על ההגברה שלך ,אין בעיה של תקציב ורוצה איכות - מורל אילייט 3WAY

בחיבור ביאמפ -עם התקנה בקורות-איטום דלתות ,ויש לך מערכת איכותית.

בסיבוב הבא תחשוב על להחליף את ה-8350 במכשיר יותר מתקדם עם TC ואתה מסודר.

פורסם
אני לא יודע איזה סאב יש לך ,אבל אם אתה מחפש משהו חזק במיוחד חפש משהו אחר

למרות שלדעתי האולטימו הוא סאב מאוד חזק ואיכותי ,אם כבר מתאים מאוד האולטימו SC עם סליל של 2 אום

לדעתי יעבוד מעולה על ההגברה שלך ,אין בעיה של תקציב ורוצה איכות - מורל אילייט 3WAY

בחיבור ביאמפ -עם התקנה בקורות-איטום דלתות ,ויש לך מערכת איכותית.

בסיבוב הבא תחשוב על להחליף את ה-8350 במכשיר יותר מתקדם עם TC ואתה מסודר.

תודה על העצה,את האמת חשבתי על האילייט ושמעתי עליו רק טוב,כנראה שאקנה אותו בכסופו של דבר..מה לגבי האולטימו SC..אפשר לדעת מחיר מוערך?..ואמרתם שהמגבר לא יצליח לנצל את האולטימו..אולי ב2 אום הוא יצליח,מה לגבי צריכת החשמל?...

פורסם

לגבי סט יש לי אילייט 3 וואי עם הגברה של ג'נסיס סדרה 3. סט מעולה רק מאוד ממליץ לך אם אתה הולך עליו לא לזלזל בהתקנתו לוופרים צריך לעשות תיבה של 7 ליטר בשביל לנצל את האיכות שלהם. זה מורל בעצמם ממליצים ובצדק, בנפח גדול הרמקול פשוט נבלע ולא מנגן וזה הסיבה שאני בונה להם תיבה. אתה מוזמן לבוא לשמוע אצלי ברכב את הסט.

פורסם

בנוגע למערכת החשמל לא ניתן לדעת בודאות,הייית הולך על חיווט איכותי 4 גייג' לדעתי זה יהיה מעל ומעבר.

הייתי הולך על האולטימו SC עם סליל של 2 אום המחיר שלו הוא באזור 1500 שח ללא תיבה

השמועות על תיבות שקשורות למורל בעיקר בפורומים בחול לא בדיוק נכונות

וגם לא מגובות למיטב ידיעתי בהמלצות של מורל.

המורל אילייט 3WAY הוא פשוט סט נהדר -עם עבודת התקנה טובה

וכיוונים טובים ניתן להגיע לתוצאה איכותית ביותר.

הסט עולה באזור 4000שח

התקנה בקורות באזור 1500 שח

איטום דלתות 3 שכבות באזור 1000 שח

זה לא זול אבל אם אתה מכוון גבוהה זה טווח המחירים ההתחלתי לרמה זו.

פורסם

אוסיף את 2 הסנט שלי לנושא:

1. האולטימו הרגיל (1000W) שונה מהאולטימו SC, לא רק בהספק אלא גם בפרמטרים של איכות. ועם זאת- אם אתה מחפש עוצמה- יש סאבים עדיפים למטרה הזו מהאולטימו, אל תסתכל רק על נתון יכולת הספיגה כי אלו סאבים לא נצילים כלל וכלל.

2. הוופרים של האילייט הם לא בדיוק אולטימטיביים לנפח דלת (הטובים ביותר שיצא לי לשמוע היו מותקנים בתיבות, הפאסאט של יאריק, למי שזוכר), עם זאת, עם בידוד מאסיבי (ע"ע הטרנספורטר של שרון optisub, ששם יש מעבר ל- 3 שכבות הסטנדרטיות עוד כמה יריעות נדיבות) ניתן להגיע לתוצאה יפה מאוד, קל וחומר ביחס לעלות.

3. אילייט זה סט רעב- על אף שהמגבר שלך חזק בהרבה מן המוצהר, קח בחשבון שיכול להיות שההספק יהיה גבולי עבור המידבאסים.

4. מעבר לכל מה שאודיו קינג ציין לגבי העלויות במעבר ל- 3 חלקים, קח בחשבון את הידע הנדרש כדי לכוון באופן מיטבי סט 3 חלקים (הרבה יותר קל להגיע לתוצאה טובה עם 2 חלקים, ד"א).

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

האולטימו הוא סאב של 1000RMS ההגברה שלך לדעתי לא מתאימה עבורו

המחיר שלו הוא באזור 3000 שח והוא הסאב הטוב ביותר של מורל

המורל אולטימו SC הוא סאב שבנוי על בסיס "ה" אולטימו הוא סאב של 600RMS

והעלות שלו היא באזור 1500 שח -סאב איכותי ביותר למחיר שלו ,ובגרסא של סליל 2 אום

מתאים להגברה שלך -כמובן שיש סאבים נוספים איכותיים באזור ה-1500 שח

אך לדעתי המורל אולטימו SC יהיה שילוב מעולה ובחירה טיבעית במסגרת המחיר.

• תוכן חדש...