Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי,תודה על העזרה..עכשיו יש לי עוד שאלה קטנה / אי הבנה..דיברתי על האילייט 3 חלקים..מידים,רמקול וטווטרים..המגבר שלי הוא כרגע 4+1 (ערוצים)..אם אני שם את הסט הזה,אני בעצם מגביר את הקומפוננט והמידים..וההגברה מאחורה עוברת לHU?..

פורסם

סט אחורי לא מתוכנן בסטאפ

רק סט קדמי אילייט 3WAY ,בקרוס הפסיבי של האילייט יש לך

חיבור ביאמפ משמע הגברה ניפרדת למידריינג+טייוטר =זוג ערוצים

והגברה ניפרדת למידבאסים =זוג ערוצים

כך שכול 4 הערוצים של המגבר שלך תפוסים וכאמור אין תכנון על הגברה לסט אחורי

על איזה סט אחורי אתה מדבר ?

פורסם

היום הייתי אצל ג'וניור ואחרי התייעצויות הוחלט לבנות את המערכת החדשה פרה פרה מה שנקרא..בסוף החלטתי ללכת על סט AUDISON VOCE 2 חלקים ובעתיד לעבור ל3 חלקים אקטיבי.בינתיים נרכיב את הסט של אודיסון,סאב גם כן של אודיסון (ככל הנראה AUDISON VOCE 12AV),אטימה בדלתות. בעתיד נוסיף מידים ומעבד וקורות.

מה אתם אומרים על הסט?

פורסם

בקיצור השתפנתה ,חבל.

אין מה להשוות אודיסון VOCE למורל אילייט 3WAY זה אפילו לא באותו כיוון

הייתי ממליץ לך בחום לא לעשות את הצעד הנ"ל,אלא אם כן אתה מתכוון מראש לא ללכת ALL THE WAY

פורסם

אם אני הולך על 3WAY אני אצטרך להיכנס להוצאות נוספות,מעבד סאונד,החלפת מגברים ובנוסף גם סאב,כרגע אין לי 10 אלף להוציא (3 אלף האייליט,2800 מעבד סאונד,2 מגברים חדשים ברמה אני מעריך בעוד 4-7K ככה,וסאב ברמה זה עוד 2000 לפחות..שלא נדבר על הקורות שזה עוד 1500-2000 שקל) נוריד את מחיר המגבר שיש לי כרגע ואת הדוטק ואת הסאב ובמידה ואני ימכור הכל אני אצטרך להוסיף לפחות עוד 8 אלף שקל שכרגע אין לי ממש.

ככה אני יכול להתחיל עם 2WAY,ולהוסיף כל חודש משהו אחר,הרי בסופו של דבר אני יעבור ל 3WAY אקטיבי..זה שאלה של זמן..פשוט יותר נוח לי לעשות את זה בשלבים מאשר לעשות הכל בבום אחד ולהיכנס לחובות.

פורסם

מה הבעיה לקנות סט 3WAY אפילו בתור התחלה עם הגברה של רדיו דיסק,או לקנות איזה JBL1004 שהוא עולה בהרבה פחות ממה שציינת.

לדעתי אם אתה יודע שתעבור ל3WAY ממליץ לך לעשות את זה עכשיו ותקנה כמו שאמרת דבר דבר,ככה תוכל לבדוק לראות מאיזה רמה נמוכה של HU עלית עם כל שאר הציוד שיורכב.

בהצלחה.

Scan Speak

פורסם

הבעיה היא בעיה תקציבית..עוד הפעם אין לי את הכסף לזה,בשביל להגביר סט 3 חלקים אקטיבי אני צריך מגבר עם 6 ערוצים. או פשוט 2 מגברים. תוסיף לזה את המגבר מונו והנה הוצאה ראשונה.לקנות סט 3 חלקים זה לא נגמר בזה,אל תשכח צריך לעשות גם קורות שזה עוד 1500-2000 שקל.

עם הVOCE תמיד אני יכול לקנות את המידים של הVOCE ואז פשוט מאוד להפוך את הסט VOCE שלי ל3WAY או אפילו למכור ולשדרג.כרגע אין לי כסף ליותר מדי הוצאות,אל שתכחו אני רוצה להחליף את הסאבוופר לעשות אטימה בדלתות וכו' וכו'..והרשימה רק מתחילה..

פורסם

אילייט מצריך בניה של תיבות בשביל שיעבוד כמו שצריך.

ווצ'ה סט מפוצץ בפוטנציאל שעם הגברה איכותית הפיל כמה לסתות.

מעבר לזה יש בDIYMA שרשור ביקורת על הווצ'ה עם ביקורות מאוד חיוביות, בקצרה- אודיסון שיחקו אותה.

אל תחסוך על כלום ואל תתפשר, אם צריך תבנה את המערכת לאט לאט (כמו שאתה מתכנן) ובסוף תגיע לתוצאה שתספק אותך.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

תודה על התגובה החמה BIOS,זה אכן מה שאני מתכנן לעשות.כרגע ההגברה שלי מתאימה ל2WAY והגברה ברמה גבוה,לאט לאט אשדרג את המערכת ובסופו של דבר גם את ההגברה והHU.

וכמובן שאני לא חוסך ולא מתפשר,בגלל זה אמרתי כבר כמה פעמים שאין לי מה לקנות סט 3 חלקים שסתם ישב בלי קורות מתאימות,איטום מתאים,הגברה מתאימה והכל.את הווצ'ה 2 חלקים תמיד אני יכול להפוך ל3 חלקים,ובבוא הזמן הוא גם יהיה 3 חלקים אקטיבי.

פורסם

יצא לי כבר לשמוע מורל אולטימו כמו שלי על מגבר הייפוניקס 600rms והוא נשמע נהדר,

אם אתה מעוניין במורל אולטימו 1000w עם סליל בודד של 2 אוהם.

אז תדבר איתי, נוכל לחבר אותו אצלך ולראות איך המגבר שלך מתמודד איתו.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

• תוכן חדש...