Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

פולקסווגן טרנספורטר 2004 אוטומטית 5 הילוכים-הגיר הלך.

האופציות הן לחדש את הגיר או להחליף במחודש.

לאחר כמה טלפונים ובירורים מסתבר שהרכיב "טורק" בלתי אפשרי לשפץ אותו.

ואם מעוניינים שהשיפוץ של הגיר יצליח צריך להחליף אותו כליל בחדש ואז המחיר מרקיע שחקים (5 אלף רק לטורק עצמו).

דיברתי גם ישירות עם המכון שמשפץ את הטורק ובעל המכון הודה שיש בעיה קשה עם הרכיב הזה.

למישהו יש רעיון מה לעשות?

האם מישהו מכיר מקום שמסוגל לשפץ בהצלחה וגם לתת אחריות?

נתנו לי רעיון אולי להחליף בכלל את הגיר האוטומטי ברגיל.

זה בר ביצוע?

תודה לעוזרים.

פורסם

האם צריך לדווח למשרד הרישוי?

האם צריך לשלם אגרות כלשהן?

זה תהליך קצר וקל או שמוציאים את הנשמה בדרך?

תודה ...

פורסם

שלום רב,

הרכיב "טורק" זהו ממיר המומנט (טורק קונברטר). חלק זה ניתן לשיפוץ ואין צורך להחליפו בחדש.

הגיר אצלך ברכב ניתן לשיפוץ, ככל גיר אוטומטי אחר.

אשמח לעזור.

איל

פורסם
האם צריך לדווח למשרד הרישוי?

האם צריך לשלם אגרות כלשהן?

זה תהליך קצר וקל או שמוציאים את הנשמה בדרך?

תודה ...

לא, לא , לא וכן, יוצאת הנשמה...

פורסם

לא יוצאת הנשמה כי לא נדרש התהליך של הרישוי...איפה בכל זאת הנשמה יוצאת? בתהליך הפיזי עצמו של החלפת תיבת ההילוכים מידני לאוטו'. זו לדעתי כוונתו של ספי היתה, נכון?

פורסם

היי לאייל מסופר גיר ולאלכס.

אייל דיברתי עם מישהו היום מהמשרד שלכם והאמת שלא הרגשתי שאני מקבל תשובות מדוייקות.

כמו שאלכס אמר אני ביררתי עם כמה וכמה מקומות שמשפצים גירים.

והצלחתי להוציא בדיוק את המידע שאלכס כתב פה:

שיפוץ הגיר בטרנספורטר 2004 נדון לכישלון אך ורק בגלל הטורק.

אמרו לי את זה כבר בכמה מקומות מאז שפרסמתי את המודעה הזו ועד עכשיו בשעות הערב.

כך שמה שאלכס אמר בעיני זה נכון ואני חושב ששווה שישאר בפוסט הזה המידע הזה למען אחרים שלא יפלו בפח.

מי שכן הסכים לעשות לי את השיפוץ אמר שאם אני אחליף את הטורק בחדש מהניילון אורגינל מהיצרן - רק אז הגיר יחזיק מעמד לאורך זמן.

הבנתי שזה כאב ראש רציני להפוך את הטרנספורטר לגיר ידני אבל אני מעדיף להוציא עכשיו 13 אלף (זו הצעת המחיר שקיבלתי) מאשר להחליף עוד 3 פעמים את הגיר האוטומטי ולבלות במוסכים.

ערב מקסים לכולם.

פורסם

עוד דבר:

דיברתי עם מי שמשפץ את הטורק עבור המוסכים שמשפצים את הגיר.

(לא אפרסם את שמו פה) אבל הוא אמר לי בפירוש שיש בעיה עם הדגם הזה והוא אמר לי שהוא מוכן לנסות

לעשות לי שיפוץ מיוחד שאולי כן יחזיק מעמד.

הוא בן אדם כל כך ישר והתרשמתי ממנו!

הוא גם הודה ואמר שהשיפוץ המיוחד יחזיק מעמד רק אם הרכב לא יהיה בשימוש מאסיבי כמו למשל בהסעות.

ובכל מקרה יש לצפות שהשיפוץ לא יחזיק מעמד.

בהצלחה לכולם.

פורסם

יש לי הצעת מחיר של 13 אלף להחליף לטרנספורטר 2004 את הגיר מאוטומט לידני.

זה מחיר "טוב"?

מי יכול להמליץ לי על מכונאי שיכול לעשות את העבודה במחיר יותר טוב, כולל להשיג את החלקים...

פורסם

בוקר טוב,

קודם כל צר לי שאתה מרגיש שלא קיבלת תשובות מדוייקות. צור עמי בבקשה קשר בפרטי לגבי זה.

לעניין הגיר, אנו שיפצנו ומשפצים גירים מהסוג המדובר באופן שוטף, כולל את הקונברטר. אין הכרח להחליף את הקונברטר בחדש.

אם החלטת להחליף את הגיר לידני, קח בחשבון שיש לבצע גם התאמות של המחשבים ברכב ולא רק את העבודה המכאנית לבדה.

בהצלחה.

יום נעים,

איל

• תוכן חדש...