Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום חזרתי מהחדר כושר ומרוב עייפות כנראה למרות שזה לא תירוץ שחכתי את ההנדברקס למטה והאוטו דרדר מהחנייה שלי

לאחור מרחק של כמה מטרים ונכנס באיביזה חדשה

משום מה לאיביזה לא קרתה שריטה כנראה האוטו שלי נכנס לה בגאנט אבל הטמבון שלי נהיה בו פיצוץ ליד המספר רישוי

והמון שריטות מסביב משהו ממש מבאס האוטו שמור ממש וזה מציק לי לאללה

השאלה אם שווה פה להפעיל ביטוח ולשלם השתתפות עצמית שאין לי מושג כמה היא

או פשוט ללכת לפחח ולתקן את המכה

כמה עולה היום עבודת פחחות ואם יש מקום מומלץ בירושלים אני אודה למי שיגיד.

פורסם
היום חזרתי מהחדר כושר ומרוב עייפות כנראה למרות שזה לא תירוץ שחכתי את ההנדברקס למטה והאוטו דרדר מהחנייה שלי

לאחור מרחק של כמה מטרים ונכנס באיביזה חדשה

משום מה לאיביזה לא קרתה שריטה כנראה האוטו שלי נכנס לה בגאנט אבל הטמבון שלי נהיה בו פיצוץ ליד המספר רישוי

והמון שריטות מסביב משהו ממש מבאס האוטו שמור ממש וזה מציק לי לאללה

השאלה אם שווה פה להפעיל ביטוח ולשלם השתתפות עצמית שאין לי מושג כמה היא

או פשוט ללכת לפחח ולתקן את המכה

כמה עולה היום עבודת פחחות ואם יש מקום מומלץ בירושלים אני אודה למי שיגיד.

חייב תמונה מסודרת כדי להעריך נזק,אפילו שמאי הכי טוב בארץ לא יכול לעזור לך ככה.

מה שכן לקבל הצעה מחיר אתה יכול לקבל מכל פחח והחבר'ה פה ימליצו לך על כמה,ואז תחליט מה כדאי.

מקווה שתצליח העיקר שהנזק הוא רק בפח ולא בנפש!

פורסם

כן. מזל שלי שילד לא עבר שם באותו זמן, האוטו כפרת עוונות אשמח להמלצות תשמע אם כבר עושים טיפול זה לצבוע את כל הטמבון לא צובעים רק חלק

זה ממש חמש ס"מ מרובע של מכה שהתקלף הצבע ממש, ובערך 20 מ"מ שקועה פנימה.

וסדקים של עיקום אתה מבין על מה אני מדבר..על כל החלק האחורי

פורסם

לא כדאי להפעיל ביטוח על דבר כזה קטן(על פי התאור שלך), זה יקפיץ את תשלום הפריימיה בשנה הבאה.

צביעה לכל הטמבון תעלה בין 400 - 600 שקלים, מניסיון.

פורסם
לא כדאי להפעיל ביטוח על דבר כזה קטן(על פי התאור שלך), זה יקפיץ את תשלום הפריימיה בשנה הבאה.

צביעה לכל הטמבון תעלה בין 400 - 600 שקלים, מניסיון.

צודק,קח את עצמך בזמנך הפנוי לכמה פחחים וקח הצעות מחיר לא אמור לעלות לפי איך שנשמע על 600 ש"ח.

פורסם

עוד משהו, אולי בכלל לא שווה לצבוע את הטמבון בגלל שריטות קטנות.

לא חסר נהגים שאוהבים לשפשף טמבונים בחיינה, ככה שאם תצבע ואחרי חודש מישהו ישפשף את הרכב שלא תתבאס.

פורסם

נסה את ד"ר פח וצבע בתלפיות,אין לי ניסיון אישי איתם,אבל שמעתי עליהם דברים טובים.

בכל זאת,עשה סיבוב בפחחים בתלפיות יש המון שמתעסקים בפחחות,גם ברחוב בעלי המלאכה וגם במרכז בליליוס,קח הצעות מחיר והסבר להם שאתה דורש תיקון ברמה גבוהה שלאחר מכן לא יהיה אפשר להבחין שבכלל שמשהו תוקן ברכב,בדרך כלל אם הם מבינים שמדובר בבן אדם רציני שמחפש עבודה איכותית הם גם יודעים להתייחס בהתאם.

בהצלחה.

• תוכן חדש...