Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שתי הערות:

לגבי נחום שחף - פגשתי את הבן-אדם לפני מספר שנים. יש לו ציוד מיוחד ומתקדם, והוא זה שהוכיח כי דורה לא נהרג על ידי אש צה"ל בכלל, אבל מי אנו שנבלבל אתה התקשורת (הישראלית בעיקר, אגב). בסוף דווקא הטלוויזיה הגרמנית עשתה על זה מחקר, ובחו"ל הודו שלא צה"ל הרג את הילד הפלסטינאי. לגבי ממצאיו בתחקיר הדריסה - לא יודע, לא התעמקתי.

לגבי עו"ד שדרס עם הטוארג המעופף את הרוסיה ובנה בפונטו - GIVE ME A BREAK. עם צוות שליווה אותו מהרגע הראשון, מנע העברה של בדיקת דם במועד, משטרה שלא ידעה בכלל שאפשר לבדוק שליחת SMS (!) וגם כשנשאלה לא בדקה, נשיאת עליון שנישקה אותו על לחיו בזמן המשפט... תהיו רציניים. הבן-אדם הוציא עצמו מזה בזכות קשריו וכספו, הא ותו לא.

יש אנשים שאני מחזיק מהם (בפורום הכוונה) - אתה אחד מהם. בהחלט אחת התגובות החזקות בעיני.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בוא לא ניסחף. זו ענישה הולמת .

לא מדובר ברצח !!

לפגוע ולברוח זה רצח מדרגה ראשונה.

ו 20 שנה זה עונש קל ומרגיז....

פורסם

לדעתי, הריגת אדם עקב נהיגה במצב של שכרות ותחת השפעת סמים שקולה לרצח. במדינות מסוימות יש דרגות בין הריגה "סתם" לבין רצח, והגיע הזמן שגם במדינת ישראל יהיה דבר דומה (אני יודע שיש מחשבות בעניין או אולי אפילו כבר מתקיימים הליכי חקיקה).

לכל אלה שסבורים שהפושע הזה קיבל את עונשו רק בגלל ייחוסו של הקורבן - טל מור היה שיכור ומסומם, נהג ללא רישיון בתוקף, ברח מזירת התאונה וניסה לטשטש ראיות. מה עוד אתם צריכים?? כמה אתם חושבים שמגיע לחלאה שכזו? לדעתי גם 30 שנה בכלא זה מעט מדי, ללא קשר לזהות הקורבן.

פורסם

אתה כנראה לא מבין את ההגדרה של רצח מדרגה ראשונה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אתה כנראה לא מבין את ההגדרה של רצח מדרגה ראשונה.

הבחור מתכוון שאם הוא היה המחוקק הוא היה מגדיר זאת כך.

מעניין איך הוא היה מגדיר רצח מדרגה ראשונה כהגדרתו היום?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

קודם כל, אל תשפטו אף פעם, גם לא עפ"י החלטות בית המשפט.

אף פעם לא יכולים לדעת מה באמת קרה, במיוחד במקרים כאלה.

אם הוא היה מצולם פוגע בו ובורח, ניחה, אבל כאן יש הרבה שאלות והרבה

"השלמות" שעושה כל אחד, על מנת להגיע לאמת שלו.

תקראו טוב את דברי המומחה, תבינו שיש אפשרות שאכן רכב אחר פגע בחשין, והעיף אותו

באוויר, והנאשם פגע בו שוב.

זה גם מסתדר עם מה שהוא אמר בהתחלה, שחשב שפגע בו משהו כמו עץ וכד'.

אל תשכחו שהוא היה שיכור ואולי גם מסומם קלות, מה שמנע ממנו באותם רגעים להבין מה

באמת קרה. גם לאדם ערני ומפוקח קשה להבין ברגעים כאלה מה קורה.

לגבי העונש, הוא חמור, אין ספק, ואם הוא באמת הפוגע, אני חושב שזה עונש ראוי.

המקרים האחרונים ממחישים את הקלות בה אנשים פוגעים באחרים ופשוט בורחים.

אין ספק שהעלאת רף הענישה היא צעד מבורך, רק שבמקרה הזה אני לא בטוח שנעשה

צדק, ולו בגלל כל סימני השאלה בפרשה.

פורסם

לאאאאא. לפגוע ולברוח זה לעשות פשלה שעולה בחיי אדם, ואז להיות יותר מדי פחדן בשביל לעמוד מאחורי המעשים שלך. רצח מדרגה ראשונה זה כשאתה רואה הולך רגל ומחליט להרוג אותו בכוונה תחילה, או כשאתה מתעצבן על אשתך כי לא נתנה לך בלילה ומחליט להרוג אותה בשנתה.

ועוד לאאאאאא. 20 שנה זה עונש קל? נראה אותך יושב 20 ימים. 20 שבועות. 20 חודשים. אח"כ תדבר על 20 שנה כעל עונש קל.

לדעתי, הריגת אדם עקב נהיגה במצב של שכרות ותחת השפעת סמים שקולה לרצח. במדינות מסוימות יש דרגות בין הריגה "סתם" לבין רצח, והגיע הזמן שגם במדינת ישראל יהיה דבר דומה (אני יודע שיש מחשבות בעניין או אולי אפילו כבר מתקיימים הליכי חקיקה).

לכל אלה שסבורים שהפושע הזה קיבל את עונשו רק בגלל ייחוסו של הקורבן - טל מור היה שיכור ומסומם, נהג ללא רישיון בתוקף, ברח מזירת התאונה וניסה לטשטש ראיות. מה עוד אתם צריכים?? כמה אתם חושבים שמגיע לחלאה שכזו? לדעתי גם 30 שנה בכלא זה מעט מדי, ללא קשר לזהות הקורבן.

א. יופי שזו דעתך, מזל שאתה לא שופט, או מחוקק.

ב. הדרגות הן "רצח מדרגה ראשונה" ו"רצח מדרגה שנייה", כשהשני מדבר על רצח תחת הגנת הקינטור. נכון שאפשר להוסיף גם את "הריגה והימלטות מהמקום" כרצח מדרגה שנייה, אבל אני לא יודע אם זה מה שמקובל בעולם.

ג. אף אחד מאיתנו לא נמצא בעמדה שהוא יכול להעריך מהם ההבדלים בין 20 שנה ל-30 שנה בכלא, ומתי מגיע לבנאדם עונש כזה או אחר. לכן זה לא חוכמה סתם לזרוק מספרים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מצטער אבל העונש הוא אך ורק בגלל השם "חשין" ולא שם מוחמד, או שרון או פרחי

אין שום סף חדש ואין בטיח, לפני 3 שנים נדרס ילד והדורסים הלכו לאכול במסעדה במודע וקיבלו 3 שנים.

האם יש הבדל?? האם חייו של אותו ילד שווים פחות בגלל שלא נסע בתואר "חשין" הנכסף??

לפי דעתי העונש מתאים אבל אין להתשמש במקרה זה לדוגמא, המקרה הזה היה צריך להיגמר כמו כל המקרים של 1-3 שנים

עם פיצוי של 3000 שקל.

יש הבדל - מה לעשות שבמשפט משנה גם התוצאה ואותו ילד מסכן - שדרך אגב ראיתי אותו נוסע על כלי המשחית בצורת מן סקטבורד ממונע לא חוקי כמה דקות לפני התאונה - עדיין חי ולכן זה לא הריגה ובעיקר אותו זוג הורשע רק בהפקרה ולא היה אשם בקרות התאונה וזה לא המצב בעניין חשין.

פורסם

מודה,

לא נכנסתי לעומק הנושא. אני מאמין שהשופט כן נכנס לעומק הנושא.

הענישה החמורה היא לא רק על נהיגה ללא רשיון (זה סעיף מנהלתי בעיני, לא מדובר בנהיגה בשלילה) אלא על שכרות, סמים הפקרה ונסיון להעלים ראיות.

וגם שהנאשם שיקר לאורך כל המשפט!

תאונה זה אכן משהו שיכול לקרות לכל אחד (וגם כל אחד יכול למנוע, אבל באמת יכול לקרות ברמת העקרון). ההתנהגות המבזה של הנאשם - זה פשוט משהו מקומם!

באחד הראיונות הנאשם ניסה להביע חרטה ולהכחיש קשר באותו משפט. פשוט מרתיח. כל ראיון שלו גורם לו להראות עוד יותר רע!וההורים, גם כן הורים "טובים".

הענישה חמורה לא בגלל אביו של הנפגע אלא בגלל שהפקיר אותו, נהג שיכור ועייף, ושיקר לאורך כל המשפט!

אושרי, איך פגע במקרה והתנפצה לו השמשה, או שגם זה קונספרציה?

אגב, גם לדעתי העונש לדורי ק. קל מדי.

פורסם
מודה,

לא נכנסתי לעומק הנושא. אני מאמין שהשופט כן נכנס לעומק הנושא.

הענישה החמורה היא לא רק על נהיגה ללא רשיון (זה סעיף מנהלתי בעיני, לא מדובר בנהיגה בשלילה) אלא על שכרות, סמים הפקרה ונסיון להעלים ראיות.

וגם שהנאשם שיקר לאורך כל המשפט!

תאונה זה אכן משהו שיכול לקרות לכל אחד (וגם כל אחד יכול למנוע, אבל באמת יכול לקרות ברמת העקרון). ההתנהגות המבזה של הנאשם - זה פשוט משהו מקומם!

באחד הראיונות הנאשם ניסה להביע חרטה ולהכחיש קשר באותו משפט. פשוט מרתיח. כל ראיון שלו גורם לו להראות עוד יותר רע!וההורים, גם כן הורים "טובים".

הענישה חמורה לא בגלל אביו של הנפגע אלא בגלל שהפקיר אותו, נהג שיכור ועייף, ושיקר לאורך כל המשפט!

אגב, גם לדעתי העונש לדורי ק. קל מדי.

מי שנוהג שיכור ( בבדיקת דם שנעשתה לו אחרי כמעט 24 שעות אחרי התאונה כאשר חלק מהשפעת האלכוהול כבר פגה נמצאו כי יש בדמו פי שלוש מהכמות המותרת, כלומר בזמן התאונה הייתה הרמה יותר גבוהה ) מסומם, ואחרי 18 שעות ללא שינה , הסיכוי כי תקרה לו תאונה גדול יותר .

הגדיר זאת יפה שופט בית המשפט העליון רובינשטיין

"בעשותו כן הפך עצמו המערער ל"מכונת מוות נעה

" (רע"פ 3351/09 שמרית משה

נ' מדינת ישראל

(לא פורסם)), בדרגת החומרה הגבוהה ביותר, ולמרבה הצער

פשוטה היה כמשמעה."

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אם עף לך בנאדם על הרכב, למה לא יכולה להתנפץ השמשה?

ושוב, אני לא אומר שזה מה שקרה, רק אומר שאף אחד מכם, כולל השופט, לא יכול

לדעת ב 100% מה קרה באמת.

פורסם

אגב, המצב הזה מכונה פזיזות, ובאמת הענישה היא לפי הריגה, להבדיל מגרימת מוות ברשלנות (פזיזות היא מעל לרשלנות, ומשמעה חוסר אכפתיות לתוצאה, בעצם), אבל להבדיל גם מרצח. הוא לא יצא לכביש במטרה לרצוח את חשין ג'וניור.

אגב2, אינני מצדיק כמובן את ההריגה הזו, אבל רבעק - כביש 5?

אגב3, שופטים הם רק בני אדם. וכאשר הם לא משוכנעים 100% (או "מעבר לספק סביר") הם נוטים פשוט להפחית את הענישה, רע ככל שזה נשמע... אולי זה מה שיקרה בשל תיאוריית שחף. מצד שני, היה שופט אחד מיוחד בעליון, אדמונד לוי, והוא פרש. נראה מי יהיה בערעור, אני לא מצפה לגדולות. (הערה: זו כמובן התרשמותי האישית בלבד)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

ישה,

אני מסכים ומחזק!

סתם תאונה כן יכולה לקרות לכל אחד (ע"ע גיא תמרי, צומת סתריה לפני כמה חודשים) שם הנהגת לא פורסם ואני מאמין שאם תענש, העונש יהיה קל בהרבה (למרות שאני מאמין שגילתה מידה לא מעטה של רשלנות!)

אושרי,

כשעף לך בן אדם על השמשה, אתה עוצר, מפעיל אורות מצוקה, שם אפוד זוהר, בודק מה קרה, מחייג למד"א ולמשטרה וממתין!

ולא מה שעשה הנאש!

עריכה: בר72

למיטב ידיעתי התאונה קרתה בכביש 444 סמוך לקסם.

אבל אני נתקל ברוכבי אופניים גם בכביש 5, וכועס עליהם!

פורסם
מגיע לו !!!

אבל "מעניין" למה אחרים קיבלו הרבה פחות מ- 12 שנות מאסר ? כנראה, בגלל ששם המשפחה של הנדרסים לא היה חשין !!!

שטויות במיץ, רוצחיה של מיטל אהרונסול ז"ל קיבל 20 שנים ולאחר עירעור העונש הופחת ל 14 שנים.

מצטער אבל העונש הוא אך ורק בגלל השם "חשין" ולא שם מוחמד, או שרון או פרחי

אין שום סף חדש ואין בטיח, לפני 3 שנים נדרס ילד והדורסים הלכו לאכול במסעדה במודע וקיבלו 3 שנים.

האם יש הבדל?? האם חייו של אותו ילד שווים פחות בגלל שלא נסע בתואר "חשין" הנכסף??

לפי דעתי העונש מתאים אבל אין להתשמש במקרה זה לדוגמא, המקרה הזה היה צריך להיגמר כמו כל המקרים של 1-3 שנים

עם פיצוי של 3000 שקל.

אדם נסע עם גיפ ודרס והרג בחורה והשאיר את השניה בכסא גלגלים וקיבל פחות, וההבדל שוב שהנהג היה מודע למעשיו ועוד בחר לברוח.

על רצח קיבלו פחות, על אונס עוד יותר פחות וכן עוד מדובר על תאונה, ותמיד יש גורם אשם ב2 הצדדים.

32 חודשים על נהיגה בשכרות והרג היושב ליד

http://news.walla.co.il/?w=//1245324

" כולם שווים- אבל יש כאלו שווים יותר " חוות החיות - גורג אורוול.

לגבי הזוג שפגע בילד בן ה 12 כאשר היה על קוקרינט חשמלי. כאמור הם הואשמו בהפקרת הילד בזירת התאונה. הם לא היו אשמים כי הוכח שהילד התפרץ לכביש. אילו הם היו נשארים במקום ומזעיקים עזרה רוב הסיכויים שלא היה מוגש נגדם אפילו כתב אישום.

לגבי טל מור, למרות שהוא קיבל רק 12 שנים בנוסף הוא נפסל מלהחזיק רישיון למשך 20 שנים, כמו כן מאסר על תנאי למשך 3 שנים והוא מחוייב לפצות את המשפחה ב 30 אלף שח. בכל מקרה מדובר בעונש "מצחיק". הוא יקבל "הנחה" על התנהגות טובה כך שהוא יישב סה"כ 8 שנים בכלא. הוא ייצא כאשר הוא יהיה בשנות ה 30 המקודמות שלו, הוא יעבור לגור במדינה אחרת, יקים משפחה וינהג שם. משפחת חשין תשאר שבורה לנצח. לעולם היא לא תחזור להיות כמו שהייתה.

דרך אגב, רק בשביל ההשוואה. מאבטח הרמטכ"ל לשעבר למי שזוכר קיבל 8 שנים בפנים על ניסיון לאונס. לא אונס אלא ניסיון לאונס. אז שעושים השוואה בין עונשו של מור לבין עונשו של ארז אפרתי מגיעים למסקנה שעונשו של מור הוא כמעט מגוחך. אז דיי לטענות שהשופטים "נכסו" בו כי המנוח היה בנו של שופט.

אם אלמנתו (והיא אכן צריכה לעשות זאת) תתבע את מור על מות בעלה. מיכוון שלא היה למור ביטוח בשעת התאונה הוא הולך לאכול הרבה חצץ. ככה זה.

"רצית לדפוק את הראש, דפקת את החיים".

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...