Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

פולקסוואגן פאסאט שנת 2000, עם 154,000 ק"מ אינה משלבת להילוך רביעי.

הרכב חובר לסורק ונקראה תקלה G38, כנראה חיישן כלשהו בגיר.

אשמח לקבל המלצות מה לבדוק לשם אבחון וטיפול בבעיה

פורסם

שלום רב,

G38 בגיר מסוג זה הוא חיישן מהירות הנמצא על הגיר אך חיצוני לו.

מדובר בתקלה אשר גורמת לגיר להיות בהילוך חירום כלומר נוסע רק בהילוך 3.

החלפת החיישן תפתור את התקלה ברוב המקרים.

אשמח לעזור.

איל

פורסם

תודה אייל,

נסעתי היום ברכב ואכן הוא נשאר קבוע בהילוך שלישי, כאשר משתמשים בבורר ניתן להשתמש בהילוכים ראשון ושני. במצב D הרכב נוסע רק בהילוך שלישי.

פורסם

אם אתה מעוניין לתקן לבד את הבעיה, תזהה את החיישן בחלק העליון של הגיר. מתוך השניים שישנם הקרוב יותר למנוע הוא חיישן מהירות הכניסה והוא נקרא G38. למיטב זיכרוני אחרי החלפתו בכל זאת יש צורך למחוק תקלות מזיכרון המחשב על מנת שהרכב יחליף הילוכים. בהצלחה.

• ספונסר פורום
פורסם

לפני החלפת החיישן כדאי לבדוק אם יש מים או קורוזיה בחיבור לצמה הראשית

שנכנסת לתוך התיבה .

הצמה נמצאת בחלק התחתון של התיבה מצד ימין .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

תודה לשלושתכם,

אחר הצהריים יצא עשן מתחת למכסה המנוע בליווי ריח חריף של פלסטיק שרוף ) ריח קצת שונה מריח של ברקסים או קלטש שרוף((

העשן יצא מהאיזור שמתחת לסעפת בחלק שקרוב לקיר האש, מאחר והכל מאד צפוף לא הצלחתי לאתר את מקור העשן והריח. לאחר שהרכב התקרר השארתי אותו ליד המוסך שאבחן את התקלה היום בבוקר לצורך המשך טיפול.

האם לדעתכם קיים קשר בין הגיר והריח השרוף?

פורסם

סביר שיש קשר. מה הוא איבחן? אני מקווה שניתקתם מצבר, או שלפחות עשית ביטוח מקיף והוצאת דיברי ערך מהרכב. בכל אופן, אני מקווה שהרכב במוסך שיש לו ניסיון עם הקונצרן הגרמני.

רון דלוק על המכוניות האלה.

:twisted:

פורסם

הוא חיבר סורק ואיתר את קוד התקלה שרשמתי. התקלה אופסה ואחי נשלח עם הרכב לבדוק אם התקלה תחזור, והיא אכן חזרה.

פורסם

במקומך הייתי רץ עכשיו לרכב, מנתק מצבר, ושולח אותו על גרר בבוקר למוסך טוב. פנה לרון, הוא און-ליין עכשיו, לפני שיהיה מאוחר.

ל"ג בעומר רק בעד כמה חודשים...

פורסם

עדכון,

המוסך העדיף שלא לטפל בתקלה והרכב הועבר למוסך אחר שמתמחה ברכבי פולקסוואגן (לא מורשה יבואן).

הוחלף חיישן G38 והרכב נלקח ע"י המוסך לבדיקה מקיפה במכון גירים. לדבריו, הגיר במצב מצוין, השמן לא שרוף והריח נבע מצמה שרופה שכנראה הוחלפה אף היא.

נכון לעכשיו הרכב נוסע בסדר גמור. נקווה שהפרשה מאחורינו.

אגב, בזמן שהרכב עמד בלילה ליד המוסך מישהו שפשף את הכנף הקדמית ושכח להשאיר פרטים.

תודה רבה לשלושתכם עזרתם לי המון!

• תוכן חדש...