Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פומפה פומפה מה יהיה איתם?!? תראה הם סתם שקרנים הוא אמר לך את זה כי אין לו במלאי, לפחות הוא מנסה להוריד אותך מזה.

אני דיברתי איתם ביום שני בערך בשש בערב שאלתי על כמה מוצרים והמוכר אמר לי שיש אותם במלאי.למחרת באתי בשעה אחד עשרה ולא היה כלום, המוכר אמר לי שבדיוק קנו אותם.

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

עם כרטיס 16G אין בעיה...

הבעיה בשמות זה רק עם שירים בעברית,באנגלית אין שום בעיה.

ולכל החוטאים - רבותי נתראה בגיהינום.

:evil::evil::evil:

פורסם

מה שאמרו לך זה בלתי נכון בעלעיל, לאבא שלי ברכב יש כזה, והוא מציג הכול (חוץ משמות שירים בעברית) ואין בעיה עם USB או כרטיס זיכרון עד 16 GB.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

נכון להיום אני עוד לא נתקלתי בר"ד עם תצוגה בעברית. כנראה שיש איפהשהו אבל אני אישית לא ראיתי.

רק 2DIN.

דבר שני ה5250 הוא בדיוק כמו ה5150 רק הפאנל הוא כאילו קלוז אפ של זה והUSB מאחורה, אם אני זוכר נכון.

שניהם יכולים לקרוא USB בצורה טובה מאוד בכל גודל שיספיק לך.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

התקציב עד 800 כולל התקנה.

מה שחשוב לי שיהיה לי קל לנווט בUSB, ושיהיה כמה שיותר מידע, שם שיר, מבצע, והספריה לפחות.

לא כל כך חשוב לי BT, אבל אם יהיה אני לא אתלונן.

ועוד שאלה: מה המחירים בשוק של התקנת רדיו דיסק(+הוצאת המקורי של הרכב) יחד עם התקנת 2 רמקולים קדמיים?

• תוכן חדש...