Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

איזה טיפול מומלץ לבצע על צבע של רכב חדש על מנת להגן עליו מכל תחלואי מזג האויר וציפורי ארצנו?

כמו כן, איפה מומלץ לעשות, ועלויות צפויות?

פורסם

איזה צבע בדיוק?

והאם זה מטאלי או רגיל?

ודבר הבסיסי ביותר הוא למרוח ווקס כל 3 חודשים אבל חשוב לקנות ווקס שמתאים לסוג הצבע, כי יש הבדל בין מטאלי לרגיל.

ותקף יבוא חברי הפורום היותר וותיקים וימליצו לך על טפלון ועוד דברים.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

צבע מטאלי שחור.

מעדיף טיפול שיבוצע על ידי מישהו שמומחה בזה ולא על ידי.

אז מה עדיף? וקס? טפלון? מה מחזיק יותר?

פורסם

מצטרף לשאלה מחר אני מקבל את האוטו החדש גם בשחור מטאלי וזה מאוד מסקרן (:

ד"א אם כבר עונים פה על השאלה הנ"ל נראה לי שגם יעזור אם מישהו יוסיף על מקום ידוע שבו מוכרים מכסה לאוטו מסוג פולו החדשה.

תודה

מחפש אנשים עם הפולו החדשה למפגשים (:

פורסם

ממזג האויר והציפורים אין לך כ"כ ממה לחשוש, שמפו פעם בשבועיים ווקס פעם בחודשיים ונגמר הסיפור, מתופעת הטבע שנקראת "הנהג הישראלי הממוצע" יש לך ועוד איך.

אחרי פתיחת הדלת הראשונה תרגיש כשכל עולמך חרב, אחרי הפעם שלישית-רביעית-חמישית כבר תתרגל.

טופ טיפ: אם לא תשים לב לשריטות, הם יפסיקו להופיע. :wink:

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

הי,

אמנם אני משוחד ברמות מטורפות ומספיק לבדוק מי אני כדי להבין למה...

א-ב-ל

אין כמו ציפוי ננו לרכב על מנת לשמור את היופי שלו לאורך חודשים רבים וארוכים קדימה בכל מזג אויר.

החומר יפני וצריך להיות מיושם באופן מסויים. הבעיה שיש בארץ מעט מאוד אנשים שמסוגלים לעבוד בצורה יפנית...

לצערי האיש הכי טוב שאני מכיר נמצא בקרית שמונה :(

אשמח לעזור לך בתחום הזה. לרכב חדש לא צריך להיות מומחה גדול וניתן לעשות בעצמך חלק גדול מהעבודה.

בהצלחה ומזל טוב!

פורסם

ציפוי נאנו הינו מאוד יקר אם בכל זאת הפרוטה בכיסך אני ממליץ על סאן פילם בבורסה בר"ג עשו עבודה מקצועית של השחרה ברכב שלי .

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

ציפוי ננו יקר בדרך כלל עקב עבודת הפוליש הארוכה לפני.

אם הרכב חדש לחלוטין הציפוי לא אמור לעלות יותר מידי.

בינינו, בלי שאף אחד יראה, רוב הכסף הולך על שעות עבודה.

לרכב חדש אפשר לסיים את הכל תוך שעתיים גג.

בתור הראשון בארץ שהכניס את המושג הזה לתודעה - ההוכחה עלי כמובן..

בקרוב...

פורסם

בדיוק אתמול ביקר אצלי נס דיטיילינג ושם על האוטו החדש שלוש שכבות של ציפוי.

אבל גם הוא המליץ שאני אמשיך לעשות את זה לבד ולהצטייד במוצרי CARPLAN שניתנים להשגה בארץ.

• תוכן חדש...