Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

110וואט RMS!!

תחום תדרים 46-22,000

HU סוני CDX-F7700

מגבר XM-754HX - צריך להחליף

אחוריים פיוניר "8 TS-A2010

קדמיים - מחפש... (בינתיים סובל עם המקוריים של הפונטו)

פורסם
הייתי אצל בן חמו לפני שנה וחצי לראות מה יש אצלו שם.

הוא מוכר ציוד משומש ו/או גנוב במחיר קצת יותר נמוך מהמחיר המקורי - ואין לך אחריות מקורית של היצרן

הייתי נזהר לאמר את המילה "גנוב" בכל זאת מדובר באחת החנויות היוקרתיות בחיפה עם מוניטין,הגיוני שהבחור ימכור משומש מלקוח שמשדרג אצלו ,אבל מכאן לאמר שהבחור משתמש בסחורה גנובה הייתי נזהר .

אני מרשה לעצמי להגן על החנות במיוחד לאור העובדה שאני חושב שהתימחור של המוצרים שלהם מאוד מאוד מופרז ממש בית מרקחת ,אבל מכאן להגיד גנוב המרחק רב

פורסם
תקנה את הדוטק המחיר של 850

ותקח את המגבר שאמרו לך של לאנזאר

יעלה לך 1800 שקל ואתה תיהיה מרוצה עד הגג !

זה הסדרה הגבוה אין לו כסף לזה

אני התכוונתי לVIBE

Mitsubishi Super Lancer GLXi 95 Manual

פורסם

משהו לא נשמע טוב אצלי במערכת, אני לא יכול לשים ת'אצבע על זה אבל ציפיתי ליותר.

adilevy אני הייתי רוצה לומר לך שאני ממליץ על הרדיו הזה אבל עד שאני אדע מה דפוק במערכת שלי אני לא רוצה לומר סתם.

ולמי שיכול לעזור, הנה שוב הפרטים של המערכת בחתימה שלי. בטח תגידו שחסרים לי רמקולים קדמיים, אבל גם הבאס נשמע לא משהו. עכשיו ראיתי שבHU יש כל מיני כיונונים כמו LPF ונדמה לי ש HPF אולי אפשר לסדר משהו שם? אולי המגבר דפוק? אולי אני באתי עם ציפיות גבוהות מדי.... מישהו יכול לתת לי את החוות דעת לפי האוזניים שלו?

אני גר בנהריה ונוסע עם האוטו את נהריה-מגדל העמק יום-יום אבל מוכן לנסוע גם יותר רחוק רק בשביל לדעת מה לא בסדר... :?

HU סוני CDX-F7700

פורסם

adilevy אני הייתי רוצה לומר לך שאני ממליץ על הרדיו הזה אבל עד שאני אדע מה דפוק במערכת שלי אני לא רוצה לומר סתם.

ולמי שיכול לעזור, הנה שוב הפרטים של המערכת בחתימה שלי. בטח תגידו שחסרים לי רמקולים קדמיים, אבל גם הבאס נשמע לא משהו. עכשיו ראיתי שבHU יש כל מיני כיונונים כמו LPF ונדמה לי ש HPF אולי אפשר לסדר משהו שם? אולי המגבר דפוק? אולי אני באתי עם ציפיות גבוהות מדי.... מישהו יכול לתת לי את החוות דעת לפי האוזניים שלו?

אני גר בנהריה ונוסע עם האוטו את נהריה-מגדל העמק יום-יום אבל מוכן לנסוע גם יותר רחוק רק בשביל לדעת מה לא בסדר... :?

תחליף ת'מגבר.

עצם זה שהוא ישן ויציאה אחת לא טובה זה כבר אומר משהו..

עד שלא תחליף את המגבר למשהו חדש (לא חייב להיות משהו טוב) לא תוכל לדעת מה הבעיה..

ועוד משהו-תחפש מתקין נורמלי!!!!

8)
פורסם

אם תרצה, תוכל לבוא למפגש שיתקיים ביום שישי הקרוב.

אוכל גם לעזור לך בזמני החופשי (חיפה) אם תרצה, רק בפרטי (ללא תשלום)

גל

פורסם

התקנתי את הרדיו ביום שישי ומאז לא היתה לי קפיצה אחת, ועברתי על מסילות רכבת וכל מיני מהמורות גדולות. לגבי דיסקים צרובים - שמתי רק דיסק צרוב אחד שעבד ללא בעיה אבל זה לא מדד מספיק טוב לגבי האמינות שלו. MP3 לא שמתי בכלל.

אם יש לי משהו כמו 700 שקל להוציא עבור מגבר וגם ככה אין לי רמקולים קדמיים אז אולי אני אקנה מגבר 2 ערוצים וזהו?

ולגבי ההצעה למצוא מתקין נורמלי, השאלה היא

איפה???

HU סוני CDX-F7700

פורסם
הייתי נזהר לאמר את המילה "גנוב" בכל זאת מדובר באחת החנויות היוקרתיות בחיפה עם מוניטין,הגיוני שהבחור ימכור משומש מלקוח שמשדרג אצלו ,אבל מכאן לאמר שהבחור משתמש בסחורה גנובה הייתי נזהר .

אני מרשה לעצמי להגן על החנות במיוחד לאור העובדה שאני חושב שהתימחור של המוצרים שלהם מאוד מאוד מופרז ממש בית מרקחת ,אבל מכאן להגיד גנוב המרחק רב

יכול להיות שהגזמתי עם השימוש במילה הזאת - אבל אני לא בטוח שהדבר לא נכון!

הוא הציע לי הייבריד 6 במחיר נמוך מדיי בשביל להיות חדש מהקופסא או הדגם העדכני ביותר והוא הציג את זה כחדש - וטען שהוא לא יכול להראות לי אותו...

את המגברים שהוא הציע לי - "חדשים" - בפועל ביקשתי לראות את הקופסאות והוא הוציא את המגברים עצמם מהקופסאת קרטון עם החוברת הוראות שלהם אבל בלי שום קלקר או משהו בסגנון. יענו, המגברים "שחו" בקופסאת קרטון. זה פשוט נראה כאילו הוא הרכיב אותם אצל מישהו כבר.

הבעיה העיקרית היא שהוא טוען שהמוצרים חדשים, אבל חששתי שהיבואן לא יקבל אותי בתור לקוח אם משהו יקרה ואני אבוא אליו.

פורסם

למשל הרמקולים שקניתי, הם פשוט פתחו ת'קופסא והוציאו אותם, חוץ מרמקולים לא היו שם כלום... אמנם הגנתי על בן חמו קודם ואני עדיין חושב שדי הגזמת בהאשמות שלך אבל אי אפשר להתווכח עם העובדה שמשהו באמת מוזר הולך כאן.

HU סוני CDX-F7700

• תוכן חדש...