Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בינינו, הרי די ברור איך זה הולך להתנהל. אתה תכתוב בידיים רועדות וזיעה קרה פוסט היסטרי על איזה עב"מ שהשתלט

לך על הבית, ואז יבוא באגירה ובשיא הנון-שלנטיות יגיד "יצור בגודל 2x2 מ' ומשקל 50 קילו, אבל לא מסוכן לבני אדם...

בלה בלה בלה... פעם הבאה תיקח כוס ודף נייר, תחליק את הדף מתחתיו, כסה אותו עם הכוס ושחרר אותו מחוץ לבית".

ככה זה תמיד נגמר. :roll:

אז זהו, לא עוד!

במהלך שיטוטיי באינטרנט נתקלתי במתקן מיוחד לחברי פורום בעלי חרקים לא מזוהים. הוא מאפשר לתפוס אותם מרחוק

ולשחרר מחוץ לבית ללא צורך להתקרב יותר מדי. להלן:

5.jpg

אפשר לקנות אותו בארץ ב-79 שקלים, מה שאומר שבדיל אקסטרים הוא בטח נמכר בדולר וחצי כולל משלוח. :-D

אז הנה, המתנה המושלמת לחגים. ואם יהיה לך אחד כזה, לעולם לא תצטרך לפתוח "שרשור באגירה" נוסף, באחריות.

זה כדאי!

פורסם
אתה יכול בבקשה לצרף קישור?

מעניין אותי איך זה עובד.

ראיתי את זה בפייסבוק, אז מתנצל מראש בפני מי שאין לו:

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=159036830795005&set=o.107309992621252&type=1&theater

העסק נקרא "הגאדג'טים של תומר", מוכר אביזרים לכלי נשק, וגם כל מיני שטויות מדיל אקסטרים ברווח של מאות אחוזים.

פורסם

וואוו, אני כבר הרבה זמן מחפש משהו שיאפשר לי להרים\להרוג\להוציא ג'וקים בקלות. לכל יצור אחר אני משתמש בשיטת הבגירה, אבל גו'ק מגעיל מדי בשבילי :)

המכשיר הזה יעבוד על המקק הגרמני המצוי ? או שהוא זריז וגדול מדי ?

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=159036830795005&set=o.107309992621252&type=1&theater

העסק נקרא "הגאדג'טים של תומר", מוכר אביזרים לכלי נשק, וגם כל מיני שטויות מדיל אקסטרים ברווח של מאות אחוזים.

אהבתי שכתוב:

"הלוכד אינו הורג את האובייקט הנלכד אלא מחזיק אותו בין שערות גמישות ובכך מאפשר לשחררו בחיים מחוץ לחלון הבית או לתוך האסלה."

אינו הורג, אבל מאפשר להשליך לאסלה. כי זה בטוח לא הורג.

!AWDSOME

פורסם

האסלה לא הורגת ג׳וקים לדוגמה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אבקש לא ללכלך עליו, הבחור מכר שלי, עוד מהימים של מקום עבודתו הקודם (קשור לתחביב שלי), והוא מייבא את הפריטים האלו להבנתי בעצמו לא דרך דיל אקסטרים. למעשה, נראה לי שאם הוא ישמע על דיל אקסטרים, המחירים שלו ירדו דראסטית...:lol:

- נשלחה לו הודעה...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני לא מלכלך עליו, למעשה הוא מוכר כמה דברים מאד שימושיים בתחום הנשק, ושם כבודו במקומו מונח.

עם זאת, להביא פנסים שנמכרים ב-70 סנט ולמכור אותם בארץ ב-20 ש"ח האחד זה אולי כשר אבל מסריח.

אין לי בעיה עם זה, ככה עובדת הכלכלה החופשית ואם יש מי שמוכן לקנות אז ברור שיהיה מי שימכור ברווח.

אני פשוט לא מחבב אנשים כאלה באופן אישי, ושומר לעצמי את הזכות להציג את העובדות בפורום ציבורי.

פורסם

ראשית- אני חושב שזה לא אותו המוצר. אין כיתוב על ההוא באתר של תומר, בדיל אקסאטרים, יש.

שנית, אתה חושב שלבחור אין הוצאות ייבוא על כמויות? אתה יודע בכמה הוא קונה את זה נטו?

אני לא יודע. לכן אני לא קופץ למסקנות.

זכותך המלאה (שלא לומר חובתך כצרכן) לקנות את המוצר הזול יותר (בהנחה שהוא זהה), אבל לצאת בהצהרות שהוא קונה ממקום X ברווח של מאות אחוזים, בלי לדעת את כל העובדות, זה חוסר אחריות לדעתי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אוקיי, עכשיו ברור מה הבעיה. כנראה שהניסוח שלי פשוט לא היה מוצלח.

לא התכוונתי לומר שהוא באמת קונה את זה מדיל אקסטרים ואז מוכר ברווח. אין לי מושג מי הספקים שלו.

התכוונתי שהוא מוכר מוצרים סיניים בסגנון של אותו אתר, אבל הרבה יותר ביוקר. ואת זה אני אומר כי יש

לי כמה מהמוצרים האלה בבית, וגם אם יש איזשהם הבדלים מינוריים, הרי שבגדול זה אותו זבל סיני זול.

פורסם

המכשיר הזה יעבוד על המקק הגרמני המצוי ? או שהוא זריז וגדול מדי ?

גרמני זה החום הקטנטן.

המקק המצוי הישראלי (הגדול) הוא בעצם מקק אמריקאי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בגלל כל השרשורים האלה על חרקים שרצים פה בזמן האחרון, אתמול בלילה היה לי חלום נורא שבחלום אני מתעורר משינה ומוצא שכל החדר מלא בחרקים מוזרים שאין לי מושג איך הם הגיעו לי לחלום כי במציאות אף פעם לא ראיתי אותם.

היה שם מין חרק ירוק שנראה כמו צב אבל ממש ממש בקטן, או כל מיני ג'וקים לבנים ומלא חרקים קטנים.

סעמק עד עכשיו יש לי צמרמורות.:?

בקיצור, קרוקס סטנדרטית או או קלסר יעשו יופי עבודה מבלי להוציא כספים על ה''גאדג'טים'' הללו.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אגב שם שמתם לב תומר מוכר את הרוטב החריף שאז פתחו עליו אשכול ואפילו במחיר טוב יותר ממה שחלק מהאנשים פה רכשו מאיביי 

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...