Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה מדהים,תמונות יעלו בהמשך.

במידה ומישהו מתכנן על גרמניה ב3 השבועות הקרובים יש לי מיקרו סים עם חבילת דאטה שקניתי מראש ולדעתי ניצלתי רק 50% ממנה

(1 ג׳יגה)

למסירה במתנה לכל דורש/נופש.

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

• שנתיים מאוחר יותר...
  • תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אז תמונות אמנם לא עלו אבל בעוד 3 שבועות אני נוסע שוב פעם ללגום בירה בפסטיבל...

יש למישהו המלצות לדברים נחמדים במינכן ? (הכול הולך מלבד מוזיאונים לאומנות,פחות הטעם שלי)

מוזיאון המדע נכלל (למרות שכבר הייתי)

מוזיאון BMW שווה את הטרחה?

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם (נערך)

מומלץ לקחת את ה free walking tour, אחלה סיור באווירה קלילה ובלי כאבי ראש של סיורים מתויירים, ובסוף משאירים 10-15 יורו טיפ למדריך, כמו כן יתן לך אחלה סקירה על רוב המקומות המרכזיים בעיר ויכווין אותך למה עוד תרצה לראות בזמן שאתה שם

מעבר לזה, כמובן שכדאי לבדוק האם בתאריכים המדוברים יהיה משחק של באיירן מינכן, האלאיינס ארינה זו חווייה בפני עצמה.

לגבי מוזיאון BMW, לטעמי שווה, מוזיאון מאוד מושקע, וגם שווה לקפוץ לאולם תצוגה הענק שלידו (בחינם) ולהשתעשע בכל הפעילויות שמוצעות שם.

מעבר לזה יש המון אטרקציות במינכן, הפארק האולימפי מאוד נחמד (ניתן לשלב עם המוזיאון של BMW), מריאןפלאץ (משם מתחיל הסיור הרגלי) ובכלל כל איזור העיר העתיקה על שלל הקתדרלות/כנסיות/מוזיאונים וכו', כמו כן הבית כנסת החדש מרשים לביקור.

יש שם גם את בית הבירה שמומלץ לבקר בשביל לחוות קצת מחוויית הבירה המקומית (למרות שתחווה את זה בצורה שונה אבל מאוד כייפית באוקטוברפסט..), שוק האוכל, הגנים האנגליים (ולקפוץ לראות אותם מנסים לגלוש בנהר..) וכו'..

אם בא לך לצאת מהעיר ואתה באווירה המתאימה, אפשר לעשות גם טיול של חצי יום בדכאו, כניסה חופשית, יש סיורים מודרכים בתשלום ויש הקרנה של סרט פעמיים ביום

מעבר, תגיע מוקדם לאוהלים באוקטוברפסט כדי לתפוס מקום טוב, או שתתחבר לקבוצה של אנשים שהזמינו מראש שולחנות

אין כמו החוויה באוהלים, לא משתווה לסיבובים בחוץ או בביר גארדנס

אה, נזכרתי בעוד משהו - אם יש לך יום שבא לך לנוח קצת מהפסטיבל, אתה יכול לקחת רכבת לשטוטגרט, ולבקר במפעל של פורש ושל מרצדס, בתיאום מראש ניתן לבקר במפעל עצמו ובפסי הייצור (בפורש לפחות - מדהים), כמו כן המוזיאונים ממש מושקעים.

עריכה אחרונה על ידי tomz

• תוכן חדש...