Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אני הולך לקנות את ה-ES300

http://www.autos-sound.co.il/RegularSaleDetails.aspx?productID=338

ואני לא רואה שמצויין שם שאני מקבל תיבה, אז רציתי לבקש ממכם המלצה לתיבה.

האם כדאי לתת לנגר להכין אותה או לקנות כבר מוכנה ?

אשמח לקישורים במידה ויש.

ועכשיו לשאלה, יש לי ניסאן קאשקאי והרכב מגיע עם דאבל דין, הבעיה שאני רוצה לשדרג ואין לי כל כך תקציב לדאבל דין כי אני רוצה לשים 1000 על דין איכותי מאשר על דאבל דין "מעפן".

יש אפשרות כזו ? כמובן בלי לנסר שום דבר באוטו ולהשאיר אותו בידיוק כמו שהוא ועם אפשרות להחזיר אותו למצבו הראשוני.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אשמח אמ תאיר את עיני כי לא ראיתי שם כלום מעניין חוץ מהבדל בתיבות (מה זו התיבה עמ הגליל ומי הן עדיפה ?)

גם מידות לא מצאתי...

אבל תודה על ההענות.

פורסם

בדקתי שם לא כל כך עזר לי אני יגיד את האמת.

בכל אופן חיפשתי בחיפוש אולי היו אנשים עם בעיה דומה לשלי, מסתבר שכן.

ראיתי שצריך 28-31 ליטרים לתיבה לפי הוראות יצרן, אבל לא רשמו מידות וחומר. עזרה ?

צריך גם לשים בתוך התיבה ספוגים כאלה לא ? שסופגים חום.

תודה.

פורסם

אצלי ה- ES300 יושב בתיבה אטומה של בערך 29 ליטרים, וקניתי אותה עם הסאב- זאת תיבה בול לסאב הזה ( עולה 200 ש"ח ).

דבר עם ליאור מולטימדיה מחיפה, הוא מתעסק הרבה עם הרץ: 04-862-34-91, מחר הוא פתוח עד השעה 15:00 בערך.

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

תודה רודי !

בכל אופן הקנייה לא תתבצע בקרוב בגלל סדר עדיפויות, אני רוצה להנעל עכשיו כי לוקח לי זמן לקנות ציוד אלקטרוני (בן אדם לא החלטי !)

הדבר האחרון שנשאר זה באמת הרדיו דיסק.

למישהו יש פיתרון לשאלה שלי ?

"יש לי ניסאן קאשקאי והרכב מגיע עם דאבל דין, הבעיה שאני רוצה לשדרג ואין לי כל כך תקציב לדאבל דין כי אני רוצה לשים 1000 על דין איכותי מאשר על דאבל דין "מעפן".

יש אפשרות כזו ? כמובן בלי לנסר שום דבר באוטו ולהשאיר אותו בידיוק כמו שהוא ועם אפשרות להחזיר אותו למצבו הראשוני."

פורסם

בוודאי שיש אפשרות כזאת: לקנות מסגרת התאמה מפלסטיק, שמתיישבת בול על הברגים, ומקטינה את החור מדאבל דין לדין אחד.

אתה מוציא את הדאבל דין המקורי, שם את המסגרת, ובתוכה אתה מכניס רדיו דיסק רגיל, קל ופשוט.

זה ניראה כך ( זאת ספציפית של מרצדס, לא מצאתי לרכב שלך ):

9320.jpg

אבל זה יעלה לך כמה מאות שקלים.

אני בטוח שכל סדנת סאונד רצינית יכולה להזמין לך מסגרת לקשקאי.

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

מגניב, מה לגבי המחיר ? מה זה בידיוק כמה מאות שקלים כי אני על הקשקש עמ התקציב שלי.

ראיתי אופציה אחרת, לקנות קלאריון cx201 בתוספת של 300 שקל, וזה רדיו דיסק רגיל פשוט דאבל דין, זאת במקום הcz500 המתוכנן.

זה פשוט יוצא גם יותר יפה, השאלה אמ יש פה התפשרות באיכות.

פורסם

המחירים של המתאמים האלה נע בין 300 ל- 800 ש"ח, משהו כזה.

תברר כזה זה יעלה לרכב שלך.

• תוכן חדש...