Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוקף לשמן מנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי מיכל של שמן מנוע מוטוקראפט 5 30 שנקנה לפני שנתיים המיכל סגור והוא מאוכסן במקלט.

האם ניתן להישתמש בו עדיין?

תודה ניצן בורק

how it's like to drive :twisted:

פורסם

בדיוק שאלתי את עצמי את אותה השאלה-ופניתי לפני חודשיים לRP. התשובה שלהם-ניתן להשתמש בשמן אחרי אחסון ארוך טווח.

האם המיכל סגור וחתום או שהוא נפתח ונסגר?

פורסם

קודם כל לפותח הנושא, שאלה יפה וחשובה, גם אני שאלתי את עצמי את אותה שאלה לפני כמה ימים שגיליתי 5 "קווארטים" של RP באריזה סגורה ומקורית אצלי בחדר (הזמנתי לפני תקופה ומשום מה שכחתי ממנה).

בעיקרון שמן סגור באריזה מקורית אינו אמור לאבד מאיכותו או מתפקידו, באתר של פז שמנים מוזכר אורך חיי מדף של 7 שנים (מאיפה הם הביאו את זה? אין לי מושג). למרות שהשמן יכול להיות מאוחסן זמן רב ללא איבוד יכולת ישנה בעיה של משתנים, הווי אומר שזה תלוי בסוג השמן מינרלי/חצי סינטטי/סינטטי מלא שהאחרון אמור להיות בעל אורך חיי מדף ארוכים יותר מהשאר אם כי גם זה תלוי בטמפרטורה ובתנאי אחסון (לידע כללי טמפ' קיצונית כלפי מטה יכולה לפגוע באיכות השמן).

על פניו נראה שהשמן שברשותך שמיש לחלוטין ולא נראה חשש (מרחוק לפחות) להשתמש בו, רק לפני שאתה רץ למלא אותו במנוע בדוק -לפני הפתיחה- לשלמות האריזה, חפש בה: עיוותים, כתמים משונים, ניקיון כללי מחומרים כאלו ואחרים -אבק לא נחשב-, העדר נוזלים בקרבת האריזה ואמת תאריך ייצור השמן. במידה וכל זה תקין אין לך מה להסס יותר מדי השתמש בו. חבל, שמן עולה כסף והרבה, גם אני הולך להשתמש בשמן "הישן" שלי :wink:.

• תוכן חדש...