Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני רוצה אוטו שייסע בצורה ספורטיבית ומהנה.

אני מוכן להתפשר על זה קצת עם האוטו נראה באמת טוב, ויש לו פוטנציאל לשיפורים, אבל אני לא רוצה אוטו "עגלה" שנראה טוב...

אני אשמח אם תיתן לי מספרים של GTI-ים ישנים, זאת ללא ספק אחת האופציות.

והתקציב לא כולל ביטוח, ביטוח בנפרד. התקציב כרגע הוא לרכישה+ השקעה ראשונית באוטו(טיפולים ותיקונים ראשוניים).

תודה

כמו שאמרו פה כבר - בתקציב של 10K אל תקנה רכב ספורטיבי. תקנה רכב שנוסע.

קודם כל, נניח וקנית רכב ספורטיבי - להחזיק רכב כזה ישן ועוד ספורטיבי זה הרבה כסף, הרבה זמן, וכניראה הרבה מוסכים. משהו שכניראה לא יתאים לך.

דבר שני,

ההשקעה הראשונית באוטו ספורטיבי ישן שכניראה הזניחו אותו תיהיה מעל 5K - שזה כבר חצי מהתקציב שלך.

דבר שלישי, והכי חשוב,

איפה תמצא רכב ספורטיבי ב 10K? פשוט מאוד. או שלא תמצא, או שתמצא אחד גמור. אם תמצא אחד גמור אז אני מרחם על הכיס שלך כמה הוא עומד לשלם בשביל רק לנסוע איתו - ואני לא מדבר על ליהנות איתו...אלא רק לנסוע ממקום למקום בלי להיתקע.

Back to the original - NC again.

פורסם
אולי תוכל לגרד 205GTI אחרי שואה מוטורית

אולי אלפא סוד מדוגמת טיפול לידיך

לא מסכים.

אם תקנה רכב מהרשימה למעלה ב-10000 ש"ח, תצפה להוצאות רבות.

כדי שרכב כזה יסע בכלל, וישמש לנהיגה ספורטיבית בפרט - הוא צריך להיות תקין לחלוטין, מבחינת צמיגים, היגוי, בלמים, בולמים, מנוע, גיר ועוד.

מ"שואה מוטורית" ב-10K ש"ח אל תצפה למשהו ספורטיבי ומהנה.

ב-10K ש"ח פשוט תחפש רכב נוסע, במצב סביר, שטופל וידרוש כמה שפחות שיקום.

לא ספורטיבי.

אחרת תמצא את עצמך ברכב סתם בטרנטה מסוכנת.

לזה התכוונתי שכתבתי "שואה מוטורית".

אל תשכח מאיפה באת ולאן אתה הולך

• תוכן חדש...