Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיישני חניה קדמיים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר להתקין חיישני חניה (כמו חיישני רוורס אבל שיהיו מקדימה) ברכב שלא מגיע עם המערכת הזאת מהחברה? יצא לי לראות מאזדה 3 וקורולה עם חיישנים מקדימה. אני די בטוח שזה התקנה מקומית ושהרכבים האלה לא מגיעים עם המערכת הזאת מהחברה.

אז אפשר להתקין חיישנים כאלה שיעבדו רק בזמן חניה, או שהרכבים שראיתי היו בהזמנה מיוחדת?

תודה.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לחיישני חנייה קידמיים לרוב שמים מפסק על מנת להפעיל ולכבות אותם לפי רצונך.

אני ממליץ לך על חיישן כזה ולא החיישנים הרגילים(4 חיישנים) קודם כל כי זה מכוער(לפי דעתי) ודבר שני באלה אין שטח מת.

electromagnetic-parking-sensor-no-drill-no-holes.jpg

http://www.electricheap.net/c/135-electromagnetic-parking-sensor-no-drill-no-holes.html

בעצם אתה מדביק אותו בתוך הפגוש וככה לא רואים אותו, אז הערכה הזאת בתוספת מפסק של 12V שתוכל למצוא בכל חנות אלקטרוניקה.

בהצלחה.

פורסם

בעצם אתה מדביק אותו בתוך הפגוש וככה לא רואים אותו, אז הערכה הזאת בתוספת מפסק של 12V שתוכל למצוא בכל חנות אלקטרוניקה.

בהצלחה.

מפסק לפי הזרם, אין כל קשר למתח.

פורסם

אפשר לשאול (ובאמת סתם מתוך התעניינות) מדוע אתה צריך חיישני חניה קדמיים? אלא אם כן מדובר בחיישני חניה רב שימושיים (אם אתה מבין למה אני מתכוון) ואז הדבר מבורך ואפילו שימושי מאוד.

פורסם

לפי דעתי, חיישנים קדמיים זה מיותר. אתה תתעסק יותר בלכבות ולהדליק אותם, מאשר תשתמש בהם באמת. קח בחשבון שבמידה והם מופעלים, כל עצירה ברמזור/ צומת תהיה סיוט.

פורסם

יש מצבים שאני מוצא את עצמי נכנס למקומות שהרכב עובר בדיוק, וגם בחניות או במקרים שאני צריך להיצמד. מכוער זה לא כי בסה"כ 4 נקודות בצבע של הרכב. ובלי קשר הרכב חדש ואני צריך לשים חיישנים מאחורה אז אמרתי על הדרך אם יש אפשרות גם מקדימה אז למה לא. ועוד דבר, לפעמים ברכב נוהגת אישה אז כן צריך חיישנים...

פורסם

אני לא רואה סיבה מדוע להתקין את החיישנים האלה שמצריכים קידוח כשיש אלטרנטיבה הרבה יותר טובה בעוד כמה דולרים.

פורסם

כמו מה שהצעתי פה, אתה לא צריך לקדוח וגם אין לך נקודות מתות סך הכל אתה מדביק את זה בתוך הטמבון ככה שאפילו לא רואים אותו.

אולי באייבי יש את זה ביותר זול שווה בדיקה.

• תוכן חדש...