Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם...

טיפה רקע:

עד היום בחיים לא התלוננתי על אף דו"ח שקיבלתי מהשוטרים. בין אם זה דו"ח חניה, או אם זה טלפון. בעיקר בגלל העובדה שאם חניתי באדום לבן וקיבלתי דו"ח של X כסף - מגיע לי את הדו"ח הזה. כנ"ל לגבי הטלפון שקיבלתי מזמן.

אבל היום זה עבר כל גבול.

נסעתי ברחוב של הבית שלי. בסוף הרחוב יש עצור, וממנו פונים שמאלה בלבד. תמיד מחכה שם משטרה, מכיוון שבנקודת העצור לא רואים את הכביש אז מתקדמים עוד טיפה - ואז נתפסים.

אני, כמו שאמרתי, גר שם ויודע שיש שם משטרה כל יום. מה גם, שהייתי שם כשעה לפני זה וראיתי את המשטרה.

המקרה:

הגעתי לעצור, עצרתי עצירה מוחלטת.

במהלך הנסיעה, עוד לפני העצירה, מישהו התקשר אליי לסלולרי. לא עניתי. כשהגעתי לעצור, עצרתי עצירה מוחלטת ,ורק כשהאוטו עמד עם 4 גלגלים לא זזים, הרמתי את הטלפון ללמעלה, הסתכלתי מי מתקשר, ושמתי אותו חזרה בתא בצד שמאל של הדלת.

השוטרת עצרה אותי וביקשה ממני רשיונות וכל התהליך הרגיל.

אמרתי לה את הכל.

- שלא דיברתי.

- שכשהרמתי את הטלפון כדיי לראות מי התקשר - האוטו עמד עמידה מוחלטת!

- שכמה דקות לפני זה הייתי שם וראיתי את השוטרים, אז למה שאני ידבר? הרי עובדה שעצרתי עצירה מלאה...

- שהם פה כל יום בין השעות 10.00:16.00 וזה הוכחה שאני יודע שהם באמת תמיד פה.

- עצרתי עצירה מלאה, למרות שלא רואים משם כלום.(אחוז העוצרים בעצור הזה שואף לאפס כי פשוט לא רואים מנק' העצור את הבאים מכיוון ימין).

לה לא איכפת.

נתנה לי דו"ח גם על היותי בלי רישיון נהיגה (חזרתי הביתה והבאתי), וגם על הפלאפון. על הרישיון אין לי תלונות, אבל על הפלאפון יש לי, כי לא דיברתי!

בדברי הנהג היא רשמה בהתחלה:

"רק עניתי לרגע".

לאחר שראיתי את זה, ישר הערתי לה שזו לא הטענה שלי! הטענה שלי היא שעצרתי עצירה מוחלטת, ורק לאחר שהאוטו עמד הרמתי את הטלפון, הנחתי חזרה, ואז המשכתי לנסוע.

אז היא הוסיפה שורה מתחת:

"אני יודע שאתם פה, אז אני לא ידבר, עצרתי עצירה מוחלטת, לא דיברתי".

לא הסכימה בשום פנים ואופן למחוק את השורה הראשונה שבה היא רשמה "רק עניתי לרגע".

היא כתבה בדו"ח שלה:

בעת שהיה בתנועה הבחנתי בנ"ל בפנייתו שמאלה אחוז בידו השמאלית טלפון נייד ושהוא בתנועה. שפתיו נעו.

שקר וכזב!

1. היא סימנה לי לבוא אליה כשאני עמדתי בנקודת העצור, ולא אחרי הנקודה. כשעמדתי בעצור היא סימנה לי לבוא אליה ולעצור בצד, לכן, לא יכול להיות שהיא ראתה אותי מדבר בטלפון במהלך הפנייה שמאלה!

2. היא טוענת ששפתי נעו. הן לא! באופן מוחלט לא.

3. אני מודה בטענה שהפלאפון אכן היה בידי השמאלית. אבל, האוטו עמד עמידה מוחלטת.

היא כמעט הזמינה לי ניידת שתיקח אותי לתחנת המשטרה מרוב שצעקתי עליה. קראתי עליה גם שקרנית. היא אמרה "לי לא איכפת האמת. אני את שלי עשיתי, אתה תגיד את שלך בבית משפט".

היא טענה שאני נסעתי עד לקו עצירה, והטלפון היה אצלי ביד, במהלך תנועה. אח"כ שהסתכלתי בדו"ח בבית ראיתי שהיא רשמה שזה היה במהלך פנייה שמאלה. היא סימנה לי לעצור בזמן שעמדתי בעצור!

(עריכה קטנה: רק עכשיו אני מבין למה היא רשמה במהלך פנייה שמאלה! מהמקום שבו השוטרים מתחבאים לנהגים, אי אפשר לראות אם דיברתי בטלפון במהלך הנסיעה עד לקו העצירה או לא, מכיוון שהם לא רואים מה קורה לפני קו העצירה. אז בגלל שהיא ידעה שזה לא יהיה קביל, היא כתבה אחרי קו העצירה במהלך הפנייה שמאלה, כי שם היא הייתה יכולה לראות אותי...).

רק לאחר שעצרתי הרמתי את הפלאפון, הסתכלתי, והנחתי אותו ואז נסעתי אליה.

הערה:

הבנתי מעורך דין כלשהו שבמידהו אני עומד עמידה מוחלטת ולא זז, כמו בעצור, אני יכול לדבר בטלפון ומותר לי. אז גם אם הייתי מדבר, זה היה מותר. אבל היא טענה שאני דיברתי. מה גם, שהיא טענה שאני הייתי בתנועה במהלך פנייה שמאלה :mad::evil:

יש לי עד שראה את הכל.

עצות? עזרה?

נ.ב...

בדרך כלל לא הייתי נלחץ ככה, אבל 4 נקודות כרגע זה לא בשבילי.

יש לי 8 נק' על מהירות שלקחתי על עצמי כדיי שאחי לא יהיה בשלילה (צילמו את הסקסו דיזל, שהיא בעצם על שמי, למרות שאני לא נהגתי. זה היה בתקופה שלא היה לי נק'.). מלפני כמעט שנה.

4 נק' על טלפון - לא התווכחתי ולקחתי על עצמי, כי באמת הייתי אשם.

ו 4 נק' נוספות על עקיפה מימין. קיבלתי את זה בערך לפני כמעט כשנה. לא מהירות מופרזת, פשוט הרכב בנתיב השמאלי האט לגמריי מכיוון שהוא חיפש משהו, אז פשוט עקפתי מנתיב ימני. קיבלתי דו"ח. ניסיתי להסביר לשוטרת שתבין אותי, אבל היא לא הסכימה. לא התווכחתי יותר מדיי, כי לפי החוק היבש אני אכן אשם.

אז, מישהו?

תודה על העזרה.

אחמד...מתחיל להתעצבן. :evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Back to the original - NC again.

פורסם

אני, כמו שאמרתי, גר שם ויודע שיש שם משטרה כל יום. מה גם, שהייתי שם כשעה לפני זה וראיתי את המשטרה.

א. למה לא לקחת איתך את הרשיון אם ראית אותם וידעת שהם שם?

ב. למה בכלל הסתכלת או הרמת את הטלפון מהמקום שלו?

היית עובר את המשטרה, עוצר איפשהו בשוליים או לא יודע מה ובודק מי התקשר.

הסתבכת לחינם

פורסם

תוציא רישום שיחות מחברת הסלולר ותוכיח שלא התנהלה שיחה בעת עריכת הדו"ח או לפניו, וגש עם רישום זה ללשכת התנועה אליה שייכים השוטרים.

פורסם
תוציא רישום שיחות מחברת הסלולר ותוכיח שלא התנהלה שיחה בעת עריכת הדו"ח או לפניו, וגש עם רישום זה ללשכת התנועה אליה שייכים השוטרים.

הם יכולים לטעון שהייתי עם טלפון אחר...

פורסם

מצטער לאכזב אותך :?

מותר לדבר בנייד ברמזור אדום(זו הייתה הפסיקה בביהמ"ש, למרות שהיא אינה מחייבת, ערכאה נמוכה).

אין כל פסיקה חיובית לגבי שיחה/התעסקות עם נייד בזמן עצירה בתמרור עצור, לעניות דעתי עצירה בעצור נחשבת כמהלך נהיגה לכל דבר מאחר וזמן השהות בו נועד בכדי לאמוד את התנועה שבדרך החוצה ולא לדברים שיסיחו את דעתו של הנהג.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
בעת שהיה בתנועה הבחנתי בנ"ל בפנייתו שמאלה אחוז בידו השמאלית טלפון נייד ושהוא בתנועה. שפתיו נעו.

אח"כ שהסתכלתי בדו"ח בבית ראיתי שהיא רשמה שזה היה במהלך פנייה שמאלה. היא סימנה לי לעצור בזמן שעמדתי בעצור!

(עריכה קטנה: רק עכשיו אני מבין למה היא רשמה במהלך פנייה שמאלה! מהמקום שבו השוטרים מתחבאים לנהגים, אי אפשר לראות אם דיברתי בטלפון במהלך הנסיעה עד לקו העצירה או לא, מכיוון שהם לא רואים מה קורה לפני קו העצירה. אז בגלל שהיא ידעה שזה לא יהיה קביל, היא כתבה אחרי קו העצירה במהלך הפנייה שמאלה, כי שם היא הייתה יכולה לראות אותי...). :evil::evil::evil::evil::evil:

1.המשפט בכתום לא הכי ברור לי מצטער לא אוכל לענות עליו.

2.לא סתם היא כתבה בזמן שהיית בתנועה...החוק אומר שאסור לשוחח בטלפון בנסיעה...היה משהו שקיבל דו"ח ברמזור והוא זוכה מהסיבה שהוא עצר עצירה מוחלטת בדיבור!

הסתבכת עם משהי שיודעת טוב מאוד את החוק...אבל אם באמת לא עשית את העברה אני חושב שכדאי לך להוציא מזה את הכל שוב זה חשבון שלך עם נקודות.

לא הכי חכם להגיד שהם עומדים שם כל יום זה מסגיר את עצמך שעשית עברה וכאילו אתה יודע לא לעשות אותה אבל זה יכול לשמש גם לטובתך...אני יודע משפט מסובך אבל בדוק איך אתה יכול לנצל אותו.

בהצלחה

צביקה

פורסם
דבר ראשון, נפלת על שוטרת... :evil: אוווץ...... הן הכי אכזריות וללא טיפת רחמים. :twisted:

:

לא מבקש רחמים. אפילו לא טיפה.

מבקש רק משהו אחד...הגינות.

ולסיום, רשום את כל נסיבות המקרה שנרשמו ע"י השוטרת ואולי נוכל לסייע לך..

"עמדתי סטטי מפתחיה 3 עם הפנים לצומת הנ"ל כאשר הבחנתי שהנהג הנ"ל נוסע ברכב הנ"ל על רח' מטודלה לכיוון פתחיה ובעת שהיה בתנועה הבחנתי בנ"ל בפנייתו שמאלה אוחז בידו השמאלית טלפון נייד ומצמיד לאוזן השמאלית כשהוא בתנועה ושפתיו נעות. נשמר קשר עין והוסברה מהות העבירה".

דברי הנהג:

"עניתי לרגע"

"לא דיברתי. עצרתי לרגע. אני יודע שאתם פה. הייתי בעצירה מלאה בתמרור עצור".

מה שאני טוען זה שהיא לא עצרה אותי בעת הפנייה שמאלה, אלא היא סימנה לי לעצור בעת שהאוטו עמד בעצור. כשהייתי בעמידה מוחלטת בעצור היא סימנה לי להתחיל לנסוע ולבוא אליה. לא בעת פנייה שמאלה.

היא רשמה בעת פנייה שמאלה מכיוון שהיא ידעה שגם אם הייתי מדבר בדרך לקו עצירה היא לא הייתה רואה את זה בגלל שדה ראייה מוגבל, ואז היא הייתה נופלת, ולכן היא כתבה: "בעת פנייתו שמאלה".

פורסם

כמה נקודות אור בשבילך:

* השאלה מאיזה מרחק היא זיהתה את המכשיר והאם נית ן להבחין בו מהמרחק הנ"ל...?

* האם היא זיהתה בבירור את המכשיר והאם לא היה שום דבר שיכל היה להפריע לה לראות את המכשיר...?

*סעיף התקנה אומר- "נהגת ברכב הנ"ל ובעת שהרכב היה בתנועה השתמשת במכשיר טלפון נייד שלא באמצעות מקרופון המותקן ברכב" אין שום איזכור לאיזה מצב עמידה אתה, כל עוד אתה עומד אתה יכול לדבר.!

נקודות חושך:

*צותתת אומר "עניתי לרגע"- דבר הקושר אותך מיידית לביצוע העבירה.

*היא טוענת כי ראתה אותך בבירור אוחז את המכשיר ומשוחח, ואף טוענת כי ראתה תנועת שפתיים, בעיה.

לסיכום ידידי, קשה לי להגיד לך בדיוק אם ללכת למשפט או לשלם, פעם הבאה פשוט אל תתגרה בגורלך..! :roll:

פורסם
כמה נקודות אור בשבילך:

* השאלה מאיזה מרחק היא זיהתה את המכשיר והאם נית ן להבחין בו מהמרחק הנ"ל...?

* האם היא זיהתה בבירור את המכשיר והאם לא היה שום דבר שיכל היה להפריע לה לראות את המכשיר...?

*סעיף התקנה אומר- "נהגת ברכב הנ"ל ובעת שהרכב היה בתנועה השתמשת במכשיר טלפון נייד שלא באמצעות מקרופון המותקן ברכב" אין שום איזכור לאיזה מצב עמידה אתה, כל עוד אתה עומד אתה יכול לדבר.!

נקודות חושך:

*צותתת אומר "עניתי לרגע"- דבר הקושר אותך מיידית לביצוע העבירה.

*היא טוענת כי ראתה אותך בבירור אוחז את המכשיר ומשוחח, ואף טוענת כי ראתה תנועת שפתיים, בעיה.

לסיכום ידידי, קשה לי להגיד לך בדיוק אם ללכת למשפט או לשלם, פעם הבאה פשוט אל תתגרה בגורלך..! :roll:

בקשר למרחק - לדעתי אפשר לראות בכללי, אי אפשר לראות בוודעות. אולי זו אחת הסיבות מדוע היא טענה שהיא עצרה אותי בעצם במהלך הפנייה שמאלה, ולא כשעצרתי, מכיוון שבמהלך הפנייה אני מתקרב אליה, מאשר ממתי שאני עומד בעצור - שם אני יותר רחוק ממנה.

היה ביננו קו ישיר ופנוי, בלי שום הפרעות.

לא אמרתי עניתי לרגע. יש הבדל. אני אמרתי: "הרמתי את הטלפון לרגע, ראיתי מי זה, ואז החזרתי אותו לצד". אבל בפירוש הדגשתי שלא דיברתי. כניראה בגלל "הרמתי את הטלפון לרגע" מבחינה פיזית, היא לקחה אותי מבחינה מילולית וחשבה שהתכוונתי שהרמתי = עניתי.

היא טוענת שהיא ראתה את שפתיי נעות..הממ... אין לי מה להגיד. לא דיברתי, ומן הסתם פה בפורום אין לי מה לשקר - אז פשוט כאן זה מילה שלי נגד שלה.

אני יכול להגיד בבית המשפט שפשוט זמזמתי שיר כלשהו ששמעתי ברדיו או משהו כזה, אבל האמת - לא דיברתי ולא עשיתי כלום!

השקרים שלה:

שפתיים נעות - כהוכחה לזה שכביכול דיברתי.

צמוד לאוזן - כנ"ל.

בעת פנייתו שמאלה -השוטרת רשמה (שיקרה) שעצרתי עצירה מלאה., ואז המשכתי לנסוע ופניתי שמאלה. בעת הפנייה שמלאה - דיברתי בפלאפון. - זה לא נכון. היא סימנה לי לעצור ממרחק של בערך 15 מטר כשאני עדיין עמדתי בעצור. היא טענה שאני הייתי בעת הפניה שמאלה מכיוון שהיא יודעת שמהמקום שבו היא עמדה אין לה קו ראיה מספיק טוב בשביל לראות אם באמת דיברתי בטלפון בדרך לקו העצירה או לא, אז היא טענה שדיברתי אחרי קו העצירה.

דוח תנועה.JPG

פורסם

קראתי פעם ספר שנקרא " how to outfox the bears ", שנכתב ע"י שוטר תנועה אמריקאי בדימוס. בספר יש הרבה טיפים איך להמלט מדו"חות, אבל הכלל הבסיסי ביותר הוא להכחיש את עצם ביצוע העברה.

לכאורה זה נשמע לא הגון: אם עשית את המעשה, תהיה גבר ותודה באשמה!. זאת טעות בהבנת הסיטואציה. השוטר איננו צד ניוטרלי, אלא גורם מעורב - ולא לטובתך. יש לו הרבה שיקולים והרבה נסיון בכתיבת דו"חות, ולך אין. לכן תכחיש הכל כי זה אף פעם לא ישחק לרעתך.

דוגמא: שוטר ממל"ז אותך ועוצר אותך בצד. יתכן והוא יודע בוודאות שזה אתה שנסעת 137 קמ"ש, אבל יתכן גם שבדיוק לידך היה רכב אחר ונראה לו שזה אתה אבל הוא לא בטוח. הוא ניגש אליך, מבקש רשיונות וכו. כדי ליצור חרדה ראשונית אצלך ואז שואל: "אתה יודע כמה נסעת?". התשובה לשאלה זו צריכה להיות תמיד, אבל תמיד: "נסעתי במהירות 88 קמ"ש כפי שמתיר החוק. אני יודע זאת בודאות כי בדיוק בסיבוב לפני 600 מטר ראיתי אותך ובדקתי את מהירותי בשעון". כאן המצב יכול להתפתח בשני כיוונים. אם הוא בטוח שזה אתה - תקבל את הדו"ח, ולא יעזור כלום. אם לעומת זאת מקנן בו איזה ספק, ההכחשה החד-משמעית שלך עלולה להטות את הכף לטובתך. כל תשובה בסיגנון מיהרתי, אני אף פעם לא נוסע כאן מהר, תתחשב בי בבקשה יש לי 20 נקודות ו עשרה ילדים, לא יעזרו אפילו קצת.

הטעות שלך היתה בהודאה החלקית. אם הודית באחיזת הטלפון - הודית כבר בתשעים אחוז מהעבירה. בבית המשפט זו תהיה המילה שלך מול המילה של השוטרת, ואתה יכול לנחש לבד למי יאמינו.

פורסם

אם רק הסתכלת בצד המכשיר איך יתכן שדיברת?

ואם החזקת את המכשיר ביד שמאל, היד לא הסתירה את המכשיר? אולי החזקת מלפפון ביד ואכלת?

חוץ מזה, יש מכשירים שאינם מחייבים דיבורית ברכב כמו המירס למשל והנוקיות החדשות עם תכונת הספיקר.

כדי להוציא פירוט שיחות נכנסות צריך צו בית משפט, לשיחות יוצאות אפשר להוציא בלי בעיה.

גם במשפט תראה שבדברי הנהג יש סתירה והשוטרת לא החלטית במה שהיא כותבת ולכן לטענתך יש גם טעות באופן הפעולה שלה ובדברים שהיא כתבה.

נסה להוציא אותה שקרנית

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

שתי שאלות יש לי.

1. לקומפי. מה הסיכוי לדעתך ששוטר יעצור אותי אם אדבר בטלפון בזמן עצירה באדום?

2. קצת לא קשורה. אם שוטר ממל"ז אותי, וראה שנסעתי מעל המהירות החוקית. הוא חייב לעצור אותי בצד?

תודה :wink:

172

פורסם

המיקרה אירע ברחוב אוסטרובסקי-ברנר ברעננה ? כי גם שם זה אותו דבר בדיוק וגם שם עומדים הרבה פעמים שוטרים.

סיאט איביזה FR טורבו 2005 צהובה 8-)

פורסם

זאת בהחלט בעיה ..

מילה של TB נגד מילה של כחול מדים.

הנה ציטוט של מקרה שהיה לי לא מזמן (רשמתי את זה בפורום אחר...):

אני יודע זה ארוך

שלשום בלילה אני נוסע לתומי בחולון כשבצומת מיימני אני רואה ניידת סקודה מזוודת בכל מה שאפשר מתחילה לעקוב אחריי (עם צ'קלקה סגורה בלי אורות מהבהבים). אני נוסע הכי רגוע ונורמלי שאפשר לוקח את הימני ופונה ימינה בלי פרובוקציות או התפרעות , מהירות מופרזת או זוית גלגול מפחידה ... לאחר הפנייה התרחקתי מהם כ 40 מטר אולי 50. עדיין ממשיך לכיוון הבית קברות בחולון (מי שמכיר זה 3 נתיבים...) לא עובר את ה 60 קמ"ש המצחיקים (ביחס לאיזור הללא מגורים הזה) בצד ימין כרגיל משטרת תנועה עם מצלמה בטמבון (לא צילמה אותי).

השוטר מאחור מפעיל את הצ'קלקה שלו ועוצר אותי בצד לאחר הכניסה לכביש אשדוד...

יוצאת בהמה (שוטרת גדולה וקשוחה) ומבקשת רישיונות (בבקשה גברת...) ואז מה ?? בשיא חוצפתה היא טוענת שדיברתי בטלפון איך לעזאזל היא הגיעה לזה. לאחר ויכוח ארוך מאוד של "לא היה ולא נברא" היא החליטה שאני נוהג מסוכן ושלקחתי את הסיבוב מאוד מהר (עכשיו כל בעל ראלי או רכב ש"כזה" יידע שבמהירות של 50 קמ"ש מקסימום לימינה ארוך ללא זויות גלגול או פרובוקציות זה FUCKIN לאט...). היא ממש הרגיזה אותי... בסופו של ויכוח ארוך כשאני מסביר לה שראיתי אותם מהתחלה וגם את ה"מניאק תנועה" בצד היא "ויתרה" לי וברכה בלילה טוב ואז לקח השוטר רוורס (זה היה כבר בכביש אשדוד בכניסה ממחלף קוממיות) באין כניסה מסוכן מאוד והמשיך לדרכו.

הבת **נה הזאת ניסתה להלביש עליי "פלפון" וזה בגלל הגלגלים הלבנים מעניין מה היה קורה עם היה לי רכב צהוב עם אגזוז מרעיש מצחיק אבל עצוב .

ולנסוע באין כניסה בכביש אשדוד ועד בכניסה בסיבוב (ללא שדה ראייה נרחב) זה בסדר

עבודה של משטרת חולון. SUCKS.

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם
זאת בהחלט בעיה ..

מילה של TB נגד מילה של כחול מדים.

הנה ציטוט של מקרה שהיה לי לא מזמן (רשמתי את זה בפורום אחר...):

אני יודע זה ארוך

שלשום בלילה אני נוסע לתומי בחולון כשבצומת מיימני אני רואה ניידת סקודה מזוודת בכל מה שאפשר מתחילה לעקוב אחריי (עם צ'קלקה סגורה בלי אורות מהבהבים). אני נוסע הכי רגוע ונורמלי שאפשר לוקח את הימני ופונה ימינה בלי פרובוקציות או התפרעות , מהירות מופרזת או זוית גלגול מפחידה ... לאחר הפנייה התרחקתי מהם כ 40 מטר אולי 50. עדיין ממשיך לכיוון הבית קברות בחולון (מי שמכיר זה 3 נתיבים...) לא עובר את ה 60 קמ"ש המצחיקים (ביחס לאיזור הללא מגורים הזה) בצד ימין כרגיל משטרת תנועה עם מצלמה בטמבון (לא צילמה אותי).

השוטר מאחור מפעיל את הצ'קלקה שלו ועוצר אותי בצד לאחר הכניסה לכביש אשדוד...

יוצאת בהמה (שוטרת גדולה וקשוחה) ומבקשת רישיונות (בבקשה גברת...) ואז מה ?? בשיא חוצפתה היא טוענת שדיברתי בטלפון איך לעזאזל היא הגיעה לזה. לאחר ויכוח ארוך מאוד של "לא היה ולא נברא" היא החליטה שאני נוהג מסוכן ושלקחתי את הסיבוב מאוד מהר (עכשיו כל בעל ראלי או רכב ש"כזה" יידע שבמהירות של 50 קמ"ש מקסימום לימינה ארוך ללא זויות גלגול או פרובוקציות זה FUCKIN לאט...). היא ממש הרגיזה אותי... בסופו של ויכוח ארוך כשאני מסביר לה שראיתי אותם מהתחלה וגם את ה"מניאק תנועה" בצד היא "ויתרה" לי וברכה בלילה טוב ואז לקח השוטר רוורס (זה היה כבר בכביש אשדוד בכניסה ממחלף קוממיות) באין כניסה מסוכן מאוד והמשיך לדרכו.

הבת **נה הזאת ניסתה להלביש עליי "פלפון" וזה בגלל הגלגלים הלבנים מעניין מה היה קורה עם היה לי רכב צהוב עם אגזוז מרעיש מצחיק אבל עצוב .

ולנסוע באין כניסה בכביש אשדוד ועד בכניסה בסיבוב (ללא שדה ראייה נרחב) זה בסדר

עבודה של משטרת חולון. SUCKS.

עומר אני במקומך היתי מבקש מהם פרטים רק כדי שיחשבו קצת אם הם יקבלו תלונה, ולתומי, אם ירו עליך בלייזר חייבים לעצור אותך, הלייזר לא מצלם ולכן חייבים להראות לך במקום שעברת על החוק כי אם לא אין הוכחה ואין להם מה לעשות נגדך.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...