Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב ב15K-20K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום יום הרכב יעשה 10 ק"מ כל כיוון (לעבודה וחזרה).

בסופי שבוע לפעמים יעשה נסיעות ארוכות יותר של נגיד 50 ק"מ.

הכי חשוב, שלא יראה כמעט מוסך.

לא משנה אם זה מיני או משפחתי, רק חשוב שיהיה נוח לנהג גבוה (כמעט מטר 90).

פורסם

ידני/אוטומט?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש לך ספייס,גטס היא אולי לא הכי חסכונית אך זריזה ובגיר הידני היא לא נוראה,מה גם שהנסועה שלך נמוכה. אלו המכוניות הכי חדישות שתוכל לקנות.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

עשה טובה ואל תיגע בפונטו ספייס-סתם אוטו מעאפן

הגטס לדעתי עדיפה בהרבה ראיתי בתקציב זה גם יונדאי אלנטרה שנת 2000-2002 תשקול אותה

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

בוא תסביר למה הוא מעפן?

פורסם

שמעתי הרבה דברים לא טובים על הגטס.

על פונטו אני לא מת, הייתה לי אוטומטית בעבר והיא כל הזמן נכנסה למוסך.

האם האופציות ישתפרו מהותית אם אני אעלה את התקציב ל-25K?

חשבתי אולי על טויוטה יאריס...

פורסם

בכזה תקציב יאריס בקושי נכנסת,אם תריץ חיפוש תיראה שהגטס לא רעה,רוב הדברים היו על צריכת הדלק של הגיר אוטומטי במיוחד לפני מתיחת פנים.אקסנט כמו שציינו פה גם יכולה להיות אופציה אם כי ידני מאוד קשה למצוא הרוב אוטומטי.

גלאנט??

רכב ששותה דלק וגם יותר ישן מסופר מיני בכמה שנים,כיוון שהוא יסע לעבודה אני מניח לבד למה צריך משפחתית כמו גלאנט?

פורסם

רק לידע כללי,הגודל לא קובע.

אני עם גאלאנט 1999, רכב נהדר, ללא תקלות כבר 14 שנה במצטבר (יש לנו שניים)

ואחי עם גטס 2008.

ואני יכול לומר לך שהגאלאנט יותר חסכונית מהגטס.

הגאלאנט עושה בין 11-12 משולב.

בעוד שהגטס עושה בסביבות ה 9.5-10.5 משולב.

עם אותו נהג, ואני נוסע לא מעט בשניהם

ובטח ובטח שאין לך שום אפשרות להשוות בין נוחות הנסיעה.

ושאחי נוסע למשפחה לצפון, הוא לוקח את הגאלאנט.

אני אף פעם לא ראיתי סיבה לנסוע בקופסאות האילו, אם אין לך סיבה כמו תל אביב ובעיות חניה.

לא במחיר, לרוב המיני יקרות יותר ביחס לתמורה ממשפחתיות גדולות, או מנהלים לשעבר ,

מפנקות הרבה פחות.

ונוחות נסיעה שאין בכלל מה להשוות.

בהצלחה

פלג_

• תוכן חדש...