Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר שיגעתי אתכם לגבי רכישה של סאב ומגבר , ובאחרונה קיבלתי הצעה כזו

הערה: יש לי מגבר קונקורד 700 וואט 4 יציאות לרמקולים סט פוקל קידמי ופיונירים 260

------

מאחורה.

ההצעה הנ"ל:

1. סאבוופר כפול מסדרת רוקפורד 12 " חדש -1800 ש"ח

2. החלפת המגבר(קונקורד) במגבר מסוג רוקפורד פאנצ' 200.4 חדש 1490 ש"ח. על מנת לחבר את 4 הרמקולים למגבר איכותי.

3. מגבר מסדרת רוקפורד חדש 100.2MB שיתחבר אל הסאב במחיר של 1400 ש"ח.

סה"כ 4690 ש"ח ..... עכשיו רציתי לדעת אם המחיר הזה הוא טוב בפרט לגבי כל חלק

ואם יש לכם הצעות נוספות ... ברשותי רכב מסוג ניסן אלמרה פרפקט 2003

תיעצו לי בבקשה בהקדם .. תודה WEANKER

פורסם
כבר שיגעתי אתכם לגבי רכישה של סאב ומגבר , ובאחרונה קיבלתי הצעה כזו

הערה: יש לי מגבר קונקורד 700 וואט 4 יציאות לרמקולים סט פוקל קידמי ופיונירים 260

------

מאחורה.

ההצעה הנ"ל:

1. סאבוופר כפול מסדרת רוקפורד 12 " חדש -1800 ש"ח

2. החלפת המגבר(קונקורד) במגבר מסוג רוקפורד פאנצ' 200.4 חדש 1490 ש"ח. על מנת לחבר את 4 הרמקולים למגבר איכותי.

3. מגבר מסדרת רוקפורד חדש 100.2MB שיתחבר אל הסאב במחיר של 1400 ש"ח.

סה"כ 4690 ש"ח ..... עכשיו רציתי לדעת אם המחיר הזה הוא טוב בפרט לגבי כל חלק

ואם יש לכם הצעות נוספות ... ברשותי רכב מסוג ניסן אלמרה פרפקט 2003

תיעצו לי בבקשה בהקדם .. תודה WEANKER

בקשר למחירים אני לא כל כך יכול לעזור לך, אבל כדי לחסוך כסף אתה יכול לקחת מגבר אחד יותר חזק ולחבר אליו את הקומפוננט ובגישור את הסאב ולחבר את האחוריים לרדיו דיסק בלי מגבר.

ככה תוכל לחסוך כסף ולקבל עוצמה חזקה יותר לסאב מאשר המגבר 100.2

פורסם

כנראה החנות לא מצליחה למכור אותו הבן אדם אמר לי שזה דגם מלפני שנתיים והם הביאו 3 סאבים כאלה הם הצליחו למכור רק 2 . השאלה היא מה טיב הסאב

אני בהתחלה רציתי JL AUDIO CS112-W3

12" , אבל אז הבן אדם אמר לי שבתוספת של 100 ש"ח תוכל כבר לקנות סאב כפול של רוקפור 12" אז אמרתי למה לא .... ואז שמעתי את המחיר של המגברים שנראה לי קצת מופקע ..... מה לגבי הפאנץ 200.4 ??? מה המחיר שלו פה....

פורסם

אני לא אוהב את ההצעה, ההספקים של המגברים נראים לי די חלשים. לדעתי חפש מגבר 4X75W תן שניים לקומפוננט ותגשר שניים לסאב. איזה סאב לקחת 12W3 או את הרוקפורד זה כבר תלוי בך, אני הייתי לוקח את הJL.

• תוכן חדש...