Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הדבקת פגוש פלסטיק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמנם הרכב עוד לא אספנות (עוד 10 שנים :-() והדבקת חלקי פלסטיק מעט נדירה ברכבים שכבר כן, אבל בכל זאת אנסה.

באלפא 75 הפגוש הקדמי מחובר מבפנים לכנף דרך מעין פירמידת פלסטית שהייתה מולחמת בחום לפגוש עצמו.

בגלגול הקודם של הרכב אצלי הפירמידה התפרקה והודבקה על ידי דבק גומי שהיה לי מאיזה ביקור בצרפת (לא ממש חשוב - הכוונה שאני לא יודע איפה למצוא אותו עכשיו).

כשקניתי את הרכב חזרה הפירמידה הייתה כבר מפורקת שוב.

האם יש עצות לדבק זמין וטוב שיחזיק? משום מה יש לי חשש להשתמש בדבק מגע גם בשל עמידה בחום וקרינה (למרות שהמקום מוסתר) וגם עמידות לרעידות לאורך זמן.

אודה לעזרה.

קיה ספורטאז' 2.0 ליסינג

סקודיאק דיזל Exclusive לזוגתי (כבר לא: יונדאי סנטה פה דיזל, אלתיאה דיזל - עדיין מתגעגעים)

ALFA ROMEO 75 TS - מוסבת כבר לא ☹️, מקורית כבר כן 🙂

פורסם

פרק את הפגוש קח אותו ל יו פלסט ברח שונצינו 10 בתא הוא מבצע הלחמת פלאסטיק ותיקון פגושים בחור הגון ונחמד.

• תוכן חדש...