Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוף סוף- מבחן iPhone 4 VS Blackberry Bold

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהתחלה זה היה נראה כאילו הבלאקברי לוקח, אבל בסוף, אין מה לעשות, האייפון תפס את קהל היעד שלו....

http://www.youtube.com/watch?v=0xipwJwf9T4 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

כל האייפוניסטים אל תעלבו לי, הכל בהומור.

:lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אסף לא יודע על מה אתה מדבר, לחבר נפל האייפון מחיקו כשישב על כסא וגם המסך וגם החלק האחורי התפצפצו לו.

אצלי הגלקסי היה בכיס כשזה קרה לי

ואפילו זה

ושלום לו :D

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

וואו איזו התרסקות ! :shock:

לא התכוונתי להשוות ביניהם מבחינת עמידות בנפילות. זה גם לא הוגן כי החלק האחורי של האייפון עשוי זכוכית.

Stay Dirty

פורסם

טוב למען האמת בזה אתה צודק, החלק האחורי שם באמת עדין.

ההתרסקויות זה בקטנה :) בשביל זה יש מצלמה

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

לגבי החלק ה אחורי של אייפון עשוי זכוכית , ברצוני לנפץ (תרתי משמע?) את המיתוס הזה.

(למען הסר ספק אני אייפוניסט מושבע)

חבר שהחליט לצלול עם האייפון שלו (שאגב עובד מעולה אחרי שפתחנו אותו וניקינו אותו) הביא את האייפון שלו, ואחרי שפתחנו 2 ברגים למטה, החלק האחורי מחליק החוצה - ולהפתעתינו הוא בכלל עשוי מפלסטיק. ממש לא זכוכית. (מדובר על אייפון 4 שנקנה מחברת אורנג' לפני שלושה וחצי חודשים)

פורסם
אסף לא יודע על מה אתה מדבר, לחבר נפל האייפון מחיקו כשישב על כסא וגם המסך וגם החלק האחורי התפצפצו לו.

אצלי הגלקסי היה בכיס כשזה קרה לי

ואפילו זה

ושלום לו :D

בטח ששלום לו. ריפדת אותו עם כל הגוף שלך.

מכשיר שמפתיע בעמידות שלו לטובה זה דווקא ה HTC LEGEND. לעובד שלי נפל אחד כזה מגובה 2.5 מטר על חגורת בטון וממנה קפץ לתוך מי ביוב בעומק 40 ס"מ.

המכשיר הוצא, נשטף במי ברז, יובש על הדשבורד של האוטו ועובד כאילו כלום לא קרה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

שבוע שעבר שכחתי את האייפון בתיק כלי הרחצה המשמש אותי בזמן השירות במילואים.

התיק הוכנס למכונת כביסה בתוכנית קצרה עם מים קרים וסחיטה במהירות נמוכה וכמובן האייפון בתוך התיק.

לאחר סיום הכביסה פתחתי את דלת מכונת הכביסה ולהפתעתי שמעתי מוסיקה (שאני אהייה בריא) ולא הבנתי מאיפה היא מגיעה עד אשר הוצאתי את התיק מהמכונה.

לאייפון שלום לאחר ייבוש בעזרת פן.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...