Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אם יש פה חבר'ה שרוצים לשתף בהצעות מימון שקיבלו מיבואנים שונים על רכבים שונים אשמח לשמוע.

כי העליתי בקרב החבר'ה הצעת מימון שקיבלתי,וכל אחד צועק "דוד שלי קיבל הצעה פי כמה יותר טובה".

באמת שהייתי רוצה לשבור לעצמי את המיתוס הזה....

תודה.

פורסם

אני קבלתי מיונדאי בזמן מבצע מחירון על הרכב הישן + מימון של ההפרש (52K ש"ח) ללא ריבית.

כשאין מבצע אז יש להם תוכנית מיוחדת שבה אתה מחליף רכב כל 3 שנים (נראה לי שחבר הפורום פן חרפי נמצא במסלול הזה), התוכנית משתלמת כל עוד אתה מחליף, ברגע שאתה רוצה לצאת את משלם את הריבית והיא גבוהה.

העצה הכי טובה שיש לי אלייך היא לבחור את הרכב שהכי מוצא חן בעינייך ולחכות ליום מבצעים אצל היבואן הזה (בד"כ קורה פעמיים בשנה).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

העניין הוא שזה תמיד הדוד - וכשאתה הולך לשואל אותו על העסקה - הוא לא יודע על מה אתה מדבר.

ישראלים כמו ישראלים. כשתבוא ותספר על רכישה שעשית, תמיד יבוא מישהו ויגיד לך שהוא יכול להשיג את זה יותר בזול (ברוב המקרים לא עומד שום דבר ממשי מאחרי הדברים)

אני מקווה שהצלחתי לשבור את המיתוס :)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בדוק מימון לא רק בסוכנות - אלא גם בבנק. יתכן מאד שהתנאים יהיו עדיפים. תביא בחשבון שחלק מהעסקאות טומנות לך פח בדמות קביעת ערך נמוך לרכב בעת החזרתו או יצירת חתונה קתולית עם סוכנות מסויימת והתחייבות להחליף רכב כל 3 שנים באותה סוכנות - ואם רוצים לצאת מהמעגל (נניח, כיון שאינך רוצה להחליף כעבור 3 שנים, או רוצה רכב מל יצרן אחר) משלמים ביוקר.

לבנק יש כמה יתרונות:

1. הוא מכיר את יכולת ההחזר שלך - אם מוצעת לך ריבית גבוהה היה חשדן כלפי עצמך, כיון שהבנק חושש שלא תוכל לעמוד בתשלומים. מדובר במנגנון בטחון מסויים.

2. אפשרות לפרישת התשלומים לתקופה יותר ארוכה, מה שמקטין את התשלום החודשי (במחיר עלות נוספת של ריבית, אבל הקטנת משיכת היתר עם הריבית הרצחנית שלה).

3. אפשרות להחזיר את ההלוואה (כולה או חלקה) מוקדם יותר אם יש לך האמצעים, וכך חסכון בעלויות.

4. אין לך בעיה של קביעת מחיר הרכב בעת החזרתו - אתה מוכר אותו בשוק החופשי לפי לוח הזמנים שלך ויכולת המיקוח לך.

5. אפשרות לשעבד רכוש שאינו הרכב - כגון חסכונות בבנק. יכול להיות נוח מבחינה פרוצדוראלית בעת רכישת ומכירת הרכב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...