Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למכירה קאיה פרייד, אוטומטית, מנוע 1300 סמ"ק, צבע כחול כהה, שנת 97', 169,000 ק"מ.

נרכשה בפברואר השנה עם 162,000 ק"מ, מיד עם הקנייה בוצע יישור קו מקיף הכולל טיפול 10,000 + טיימינג ומשאבת מים,

תיקון למערכת הקירור הכולל בין היתר רדיאטור חדש, זוג צמיגי KUMHO חדשים (נקנו לפני חודשיים), מילוי גז למזגן

(המזגן עובד בצורה טובה מאוד). ללא נזילות, הרכב פשוט שמור מאוד. בנוסף קיים רדיו דיסק חדש + 4 רמקולים.

לרכב שני חלונות חשמל קדמיים והגה כח.

לרכב טסט עד סוף נובמבר השנה, מכיוון שאני יוצא לטיול ארוך אני החלטתי למכור אותה, כי חבל שהיא תשב

כמה חודשים ללא תזוזה.

הרכב חסכוני מאוד, אצלי הוא צורך ליטר לכל 13-14 ק"מ כאשר רוב הנסיעות שלי הן עירוניות עם מזגן.

המחיר המבוקש הוא 5000 ש"ח, מחיר שלא משקף את רמת ההשקעה שהשקעתי ברכב (קרוב ל-3000 רק על יישור קו).

הרכב נמצא באיזור ראשון לציון, 0526220716. במידה ואני לא עונה, להשאיר הודעה / הודעת SMS ואני אחזור אליכם.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...