Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי סיאט איביזה, ידנית, שנת 98 עם מנוע 1.4 (דגם לטינו). לפני כמה חודשים החלה בעיה של טורים לא יציבים כאשר האוטו היה חם (כלומר רק לאחר נסיעה של כרבע שעה התחילו התופעות) ובהילוך סרק (האוטו קפץ בין 1000 ל 2000 סל"ד אך לא כבה). בנוסף, כאשר מפעילים מזגן בסרק האוטו כבה מיד (לא עומד בעומס).

הייתי עד עכשיו בשלושה מוסכים עם הבעיה ונעשו הרבה נסיונות תיקון. כרגע יש שיפור בתדירות ובעוצמת הקפיצות אך עדיין הבעיה קיימת.

הקפיצות לא קשורות להפעלת המאוורר ברכב וכאמור אין שום בעיה כאשר האוטו קר. שמעתי תקתוקים מהמנוע בכל פעם לפני שהתחילו הקפיצות (רעש שדומה למתכת מתחממת).

פעולות שנעשו: מצערת תקינה, הוחלף מחשב במחשב משומש (אחרי החלפת המחשב היה שיפור) ואין תקלות ממוחשבות, נבדקו פלגים, סט חוטי הצתה תקין, סלילי הצתה תקינים, לחץ קומפרסיה תקין, שסתום לחץ דלק (תת לחץ) תקין, משאבת דלק תקינה, מרססים תקינים, נבדקה רציפות כל החוטים במנוע ונבדקו מרססים.

מה עוד אפשר לבדוק שלא נבדק?

אשמח מאוד לייעוץ ועזרה.

תודה רבה,

מתן

פורסם

בעייה מוכרת

לפי הנסיון שלי ניקוי מצערת פותר את הבעייה (נסיון כבר ב 5 רכבי VAG ובתוכם גם איביזה כמו שתיארת)

כתבת שהמצערת תקינה, לא כתבת אם ביצעו ניקוי מצערת או ניקוי חיישנים!

פורסם

כבעל של איביזה 01 לשעבר לדעתי בעיה במצערת עצמה

תקלה מאוד ידוע ברכבים האלה גם של VAG

ממליץ לך להתחבר לסורק ואני גם כמעט בטוח שזאת בעיה במצערת

מציא לך לגשת למוסך רון יש לו מלאי חמוד של מצערות האלה במחיר טוב ביחס לשוק

פורסם

תעשה לכיס ולעצבים שלך טובה ותקפוץ למוסך רון במסגר 31 בת"א לאבחון מדויק

אותי זה מרגיז שמחליפים חלקים, ועוד יקרים כמו מחשב, מבלי לאבחן את התקלה ובסוף הבעיה בעינה!

פורסם

יש לי את אותו הדבר בדיוק באוטו, הבעיה אצלי היא שהמצערת פשוט עשתה את שלה, לפי סריקת תקלות זה חיישן מצערת גם אחרי ניקוי יש את אותה הבעיה.

לפי מה שידוע לי אין אפשרות להחליף את חיישן המצערת, אם אני טועה לגבי ההחלפה של חיישן המצערכת שמישהו יתקן אותי.

פורסם

תודה לכולם על התגובות.

המצערת הוחלפה וחיישני המצערת וחיישן למדה נבדקו והם תקינים.

בדיקה ממוחשבת לא הראתה שום בעיות אלקטרוניות.

אני מתדלק בד"כ בתחנת דלק אחת אבל לפעמים גם באחרות.

אני מאזור חיפה. יש איזה מוסך מומלץ באזור?

במוסך הנוכחי מתעקשים שאין שום בעיה (אחרי ששילמנו על מיליון דברים שלא פתרו את הבעיה)...

פורסם

ושוב נישאלת אותה שאלה מעצבנת שחוזרת על עצמה:

מדוע המוסך לא לוקח אחריות על חלקים שהוא שם ולא פותרים את הבעיה? סתם לשלם כסף על חלקים שלא הם הפיתרון? כואב ועצוב כאחד!

:)
  • תוכן חדש...