Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהנחה שאתה מדבר על יציאות בhu, אז הכל תלוי במה אתה הולך לחבר?

אם אתה רוצה מערכת שכוללת זוג רמקולים וסאב מספיקה לך מערכת עם 2 יציאות, אם אתה מעוניין ביותר מזוג רמקולים אחד (שיהיה מחובר למגבר) תצטרך או מפצלים כמו שרשמת או hu עם יותר יציאות.

פורסם

יש לי מגבר 5 ערוצים, 4 רמקולים וסאב אז הגיוני שאני צריך 3 יציאות. השאלה היא מה ההבדל בין 3 יציאות לבין 2 יציאות עם מפצל?

פורסם

כעיקרון אם יש לך שלוש יציאות RCA ממכשיר ואתה משתמש במגבר חמישה ערוצים אז תוכל בעצם לשלוט בכל סט רמקולים בנפרד דרך המכשיר רדיו

ז"א שכל הפונקציות של הפיידר והבלאנס והשליטה על הסאב יעבדו תחת ידיך

מעבר לכך שהוספת מפצל ופיצול יצאת RCA לשתיים מורידה מהאיכות ופוגמת בעוצמה

לכן בגדול, אם יש את האפשרות אז רצוי במצב של מגבר 5 ערוצים (או בכל התקנה עם שלוש ערוצי הגברה קדימה, אחורה, וסאב)להרכיב מכשיר רדיו עם שלוש יציאות

בהצלחה

דרור

פורסם

ב- 2 יציאות, אתה תצטרך מפצלי RCA.

מעבר לכסף שתשלם על המפצל, הסאונד שתקבל יהיה מוגבל ל- 2 ערוצים, לא תהיה לך חלוקה מוחלטת בין שני זוגות הרמקולים והסאב, יהיו 2 דברים שינגנו את אותו הצליל, ללא שליטה. או שהסאב ינגן גם תדרים גבוהים שהוא לא אמור לנגן, או שתאבד את השליטה על חלוקת העוצמה בין הקדמיים לאחוריים.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אני רוצה להוסיף שאלה.

אם יש לי HU בעל 3 יציאות RCA וברשותי 2 מגברים (מונו ומגבר לרמקולים). אני מגביר רק סט קדמי וסאבוופר.

אני צריך להוציא 2 פלוסים מהמצבר בכדי לקבל שליטה על הכל מהHU?

או שאני יכול להוציא פלוס אחד למשל למגבר של הרמקולים לפצל אותו גם למונו ועדיין להישאר עם השליטה? (כמובן כל עוד גם עוברים RCA מהמונובלוק).

פורסם

אז למה אין לי שליטה מלאה על סאב מהרדיו שלי?

פיוניר 5250

מונובלוק רוקפורד P3001

סאבוופר P3.

לפני שהעברתי את המערכת הייתה לי שליטה מלאה על הסאב מהרדיו, אבל עכשיו זה לא עובד לי.

יכול להיות שהמתקין שלי לא חיבר לי משהו שצריך לחבר?

ישנו פלוס מהמצבר שיוצא למגבר 4 ערוצים (בצורה של גישור ל2 ערוצים להגברת סט קדמי) ומתפצל למונובלוק.

יש לך מושג מה הולך?

פורסם

אני חושב שאתה טיפה מתבלבל, אתה מערבב שני גורמים ביחד אני אנסה לעשות סדר בבלאגן.

במגבר ישנם 3 סוגי חיווטים:

1. מתח - פלוס מהמצבר, מינוס מהשלדה של הרכב וכבל הרימוט שעובר מהר"ד למגבר מה שבעצם נותן את הפקודה למגבר מתי להידלק ולהיכבות.

2. RCA - מגיע גם מהר"ד למגבר ומעביר את נתוני המוזיקה שאותם המגבר מגביר.

3. כבל דו גידי נקרא לזה (פלוס ומינוס) יוצא מהמגבר אל הרמקולים ומעביר את האות שהוגבר ע"י המגבר אל הרמקולים (בכבל הזה גם מתבצעת אופציית הגישור בערוצי המגבר).

אני חושב שערבבת בין סעיפים 1 ו3.

פורסם

"בזוזית"

אין שום קשר לכבל מתח

זה שיש לך 3 יציאות לא אומר שהמתקין העביר

3 זוגות RCA רוב הסיכויים שהוא העביר 2 במקרה הטוב ,במקרה הרע 1.

ועבד עם מפצלים,וכול זאת על מנת לחסוך לו כסף.

פורסם

זה מה שאני חושב שקרה.

אני לא אמרתי שהוא הוציא 3 RCA, אין מצב כזה בעולם אני יודע את זה, אני פשוט מפחד שהוא הוציא רק RCA אחד.

אני לא רציתי להגיד את זה כי אני לא יודע בוודאות אם הוא הוציא אחד או שניים, בגלל זה השאלה שלי.

אם הוא הוציא רק RCA אחד , זה אומר שהסיפור שאמרתי הגיוני, ובגלל זה אין לי שליטה מלאה על הסאב?

• תוכן חדש...