Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם:-)

אני בעלת רנו טווינגו 98' 1.150 חצי אוטומט שהוסב לידני

עומד כרגע על 180 ק"מ

בכללי אני מאודדדדדד מרוצה מהאוטו

קטן מבחוץ

מאוד מרוחב מבפנים

שתי בעיות שקצת מציקות לי אם מישהו יודע איך ניתן לפתור אותן עלויות וכו' אשמח לשמוע כמה שיותר פרטים!!

כמו שידוע באוטו הספידומטר דיגיטאלי - לפעמים בזמן נסיעה הוא פשוט מתאפס עומד על 0 קמ"ש!!

בזמן שזה קורה ההגה פשוט כמו חמאה... נורא רך ורגיש לכל תנועה.

יתכן שזה בעיה במחשב?? חיישן?

מוסכים באיזור הצפון שניתן לתקן בהם?? (באיזור כרמיאל,נהריה,עכו,קריות)

ועוד בעיה קטנה - מזגן

שמו לי גז עם זרחן ואחרי חודשיים בערך כבר לא היה גז ובמוסך גילו שיש דליפה מהמדחס..

בעיה מוכרת?? שווה לתקן אותה?? (מישהו אמר לי שזה משהו שחוזר על עצמו ולא שווה לתקן)

הציעו לי לשפץ את המדחס ולקבל חצי שנה אחריות

או מדחס מאוטו אחר באותו המחיר אבל בלי אחריות או שזה היה 3 חודשים אחריות אני לא כ"כ זוכרת..

שווה לתקן??

אשמח לשמוע כמה שיותר פרטים וחוות דעת :)

יומטוב!!

פורסם

היי,

לגבי תקלת הספידומטר גשי למוסך על מנת שיחבר את הרכב למחשב ויאתר את מקור התקלה כי ניחושים לא יעזרו בעניין הזה אם לא היית מזכירה את בעיית ההגה הייתי אומר לך שיש בעיה בלוח המחוונים אבל בגלל בעיית ההגה עדיף להתחבר למחשב לאיתור התקלה ולא לשחק עם זה, לגבי המדחס יכול להיות שהמדחסים הללו ידועים לשמצה ויש להם נזילות שחוזרות על עצמן ובגלל זה אמרו לך שלא שווה לתקן אבל אם את כל כך מרוצה מהרכב אז תסעי בלי מזגן??? חבל לסבול מחום, אני ממליץ לך לעשות לו שיפוץ עם אחריות וליהיות רגועה לפחות לחצי שנה. בהצלחה!

• תוכן חדש...