Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

חשבתי עם רעיון נחמד בעלות לא גבוה שעשוי להציל הרבה חיי ילדים שנשכחים בהסעות.

כפי שרובכם מכירים קיימת היום הטכנולוגיה מאוד מפותחת של גלאי נפח בשילוב עם אזעקות.

אם כל נהג רכב הסעות יתקין גלאי נפח בשילוב עם אזעקה הרכב ימשוך צומת לב והנהג יוכל לשמוע שמשהו לא קשורה.

מספיק שכל נהג הסעות ישקיע כ-500, גג 1000 שקל המקרים האלו לא יקרו.

כמו שמחייבים לשים חגורות ברכבי הסעות ואוטובוסים צריך להוכיח נהגי הסעות לשים גלאי נפח בשילוב עם אזעקה שעלותה יחסית לחיי אדם שאפשר להציל נמוכה.

מה דעתכם?

פורסם

כשגלאי התנועה יזהה תנועה בתוך הרכב,אז החלונות יפתחו,לא כאשר האזעקה תידרך בגלל משהו אחר.ישים בהחלט ויכול להציל חיים בוודאות.

פורסם

ז"א, אם נכנס עכבר או משהו לאוטו, אז החלונות ייפתחו, כדי שהעכבר יוכל לקרוא לחברים שלו

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

גם אם זה יציל ילד אחד אז כן,זה שווה את הטירחה.

שיהיו לך ילדים,כנראה שתבין את זה יותר,אתמול קראתי את הכתבה וירדו לי דמעות,יש לי ילדה בגיל הזה פחות או יותר.

פורסם

חלונות שיפתחו בעיקבות אזעקה של גלאי נפח זה לא הגיוני ולא יקרה. כל גנב רכב יטלטל קצת את הרכב והנה החלונות נפתחים - אפשר לגנוב דברי ערך, רדיו ודברים נוספים בקלות...

גם לי יש ילדים, גם אותי הנושא הטריד עד דמעות. מידע כללי בנושא אני יודע שגלאי נפח לא עוזרים כיוון שהגלאי מודד שינוי בנפח. הילד נמצא ברכב וברוב המקרים - לא גורם לשינוי נפח ולא זז יותר מדי. מקרים של ילד שמסתובב ברכב הינם מקרים נדירים. רוב הנפגעים במקרים כאלו הינם פעוטות חסרי יכולת תנועה.

חשבו על רעיון של משקל וגם הרעיון הזה נפל עקב העובדה שלפעמים שמים דברים מאחור, פעוט שוקל מעט מאוד ומערכת כזאת לא תהיה אמינה מאוד.

ישנו פתרון קיים שנמצא על כסא הילד אך הוא נטען על ידי בטריות, איינו מכסה את כל הרכב ובעייתי בצורה מסויימת.

כיום ישנם כמה פיתוחים שרובם משלבים מספר מדדים ובעלי יכולות מגוונות כמו שליחת מיסרון, פתיחת חלונות ועוד. אני מניח שתוך כמה חודשים יהיו פתרונות שכאלו בשוק. עד אז - פשוט חייבים להיזהר!

פורסם

אני חושב שיותר פשוט לשים מדבקה כזאת,

שאומרת לנהג "לפני עזיבת האוטו, בדוק אם נותרו נוסעים".

משהו כזה.

נראה לי שזה פתרון זול, שכל אחד יכול לסדר בעצמו.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

או איזה חיישן כמו שלא חוגרים אז יש צפצוף , אז ברגע שפותחים דלת ברכבי הסעות או משהו אז יהיה קול שאומר לבדוק אם נשארו ילדים באוטו

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

מנכלי"ת "בטרם" דיברה אתמול יפה על העניין ברדיו.

זה מאוד קל לשכוח דבר שהוא לא ברוטינה, כשאתה טרוד. זה לא קשור למידת האחריות שלך, זה יכול לקרות לכל אחד.

הדרך למנוע את זה, זה לדאוג שלא תוכל לעזוב בלי לבדוק.

למשל, לכולנו יש ברוטינה לקחת את הארנק ביציאה מהרכב. אז את הארנק תמיד לשים ליד הילד, במושב האחורי.

במקרה של הנהג, לדוגמא, תמיד לשים את המפתחות של הבית במושב האחרון במיניבוס, בתחילת כל נסיעה.

גלאי נפח שמפעילים אזעקה כבר יש מזמן, לא?!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

למיטב ידיעתי, החוק* (או לפחות השכל הישר) מחייב את הנהג לעשות סריקה ברכב לאחר כל הסעה.

מספיק לאכוף את החוק הזה או לדאוג להסברה בנושא, והבעיה תיפתר.

גלאי נפח..? בשביל מה יש נהג? באחריותו האישית לוודא שלא נשכח כלום ואף אחד, נקודה.

* אל תתפסו אותי במילה, לא בטוח שזה באמת חוק, אולי רק איזה נוהל פנימי של אגד...

פורסם

יש להתקין מעיין "כפתור" ביקורת מוסתר בסוף הרכב כך שלא יהיה נגיש לילדים.

בסוף כל נסיעה על הנהג ללחוץ על הכפתור אחרת הרכב אינו ננעל.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

או שלחילופין אפשר לגדל מח!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...