Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במגבר שלי לא רשום ערוץ של SUBWOOFER .

איך אני מחבר אותו למגבר? יש לי

rear speaker

ו

front speaker

אשמח לעזרה ממכם , תודה וסליחה על החפירות:shock:

פורסם

אל תנסה לחבר אתה יכול להרוס משהוא עדיף שתלך למתקין שגם יעשה לך כיוונים מתאימים לסאב.

או שתגיע למפגש בשבת בנתניה אנשים ישמחו לעזור לך ולהסביר לך איך לכוון את המערכת.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

avirambd לא אמור להיות רשום על החיבורים את המילה "סאבוופר" (למרות שלעיתים זה כן מופיע) מה שכן תוכל למצוא זה את המילה BRIDGE

שבדרך כלל תהיה מלווה בשני קווים שיובילו אל היציאות המתאימות לחיבור סאב

בכל אופן אם תתן את דגם המגבר אסביר לך בדיוק מה לחבר כדי להפעיל את הסאב בגישור נכון

בהצלחה

דרור

פורסם
avirambd לא אמור להיות רשום על החיבורים את המילה "סאבוופר" (למרות שלעיתים זה כן מופיע) מה שכן תוכל למצוא זה את המילה BRIDGE

שבדרך כלל תהיה מלווה בשני קווים שיובילו אל היציאות המתאימות לחיבור סאב

בכל אופן אם תתן את דגם המגבר אסביר לך בדיוק מה לחבר כדי להפעיל את הסאב בגישור נכון

בהצלחה

דרור

מגבר של avantgarde

פורסם

בוקר טוב ושבוע טוב

או קיי נתת לי רק שם של מותג ולא ממש דגם אבל אני אצא מנקודת הנחה שיש לך ביד מגבר 4 ערוצים

מה שזה אומר שמבחינת יציאות לרמקולים אמורות להיות לך יציאות פלוס מינוס פלוס מינוס לפרונט

את היציאות האילו אתה מחבר פלוס מינוס FR לרמקול ימין ופלוס מינוס FL ליציאות רמקול שמאל

לאחר שעשית זאת אתה אמור להישאר עם 4 יציאות פנויות שבמקום מסויים יהיה כתוב REAR עליהם

במצב הזה אתה יוצא עם חוט טוב (14 גיי"ג עדיף) מהפלוס של הרמקולים בצד ימין ועם חוט מהמינוס של הרמקולים בצד שמאל

ומתחבר עם החוטים האילו (פלוס לפלוס ומינוס למינוס) לסאב

לאחר מכן תן כיוון כללי בקרוס ז"א את יציאת הסאב תעביר ל LP תוריד גיין תפעיל את המערכת ותיגש לבצע כיוונים יותר מדוייקים במגבר עצמו

דרך אגב AVANTGUARD אחלה מגבר אמנם ישן ועתיק אבל אחלה מגבר שמיוצר על ידי אחלה מפעל בבעלות של אחלה בן אדם

בהצלחה

דרור

• תוכן חדש...