Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל המומחים ותודה מראש על העזרה

גולף שנת 2000 מנוע 1600 אוטומטית

לאחרונה הרכב לא מניע כמו שצריך, זאת אומרת - אני מניע ,יש סטרטר תקין ואז הוא ישר נכבה ,אני צריך לנסות כמה פעמים ולתת גז בזמן ההנעה כדי להגיע לטורים גבוהה ואז המנוע נדלק וגם את זה צריך לנסות כמה פעמים - לפעמים זה מניע מיד בלי שום בעיות ,מה שגורם לקושי להבנת הבעיה ופתירתה

בנוסף גם כמה פעמים המנוע כבה בזמן הנסיעה - פתאום כל תצוגת השעונים מהבהבת והמנוע נכבה - ואז שוב קצת סיפור להניע אותו

לפני שלושה שבועות הייתי במוסך והוא חיבר את הרכב למחשב וזיהה בעיה ב"יוניט חום מנוע" והחליף אותו אבל זה לא עזר.

היום נסעתי למוסך (נסיעה של 3 ק"מ) המנוע כבה שלוש פעמים(זה עוד לא קרה לי שנכבה שלוש פעמים) - המוסכניק בדק ולא הצליח להבין כ"כ מאיפה הבעיה (כי פתאום האוטו עבד כמו שצריך ,גם עשינו נסיעת מבחן של 5 דקות והכל היה תקין)

הוא אמר שזה אולי המשאבת דלק או הממיר הקטליטי ואמר שהיום הוא הולך לצמפיון וינסה לשאול שם אם למישהו יש רעיון ושאני אבוא מחר

למישהו יש רעיון?

תודה!

פורסם

לדעתי אם זה פעם עובד ופעם לא

ואין לזה קשר עם מנוע חם או קר

אז הייתי מתחיל לחפש בעיות בחשמל ולא במשאבה או בממיר

בהצלחה

פורסם

אני לא יודע ספציפית בדגם שלך אבל מה שכן ידוע שבגולפים ובפולו(אים) למיניהם ישנה תופעה סדרתית של מצערת שמיתקלקלת עם הזמן. תמתין לתשובתו של רון.

:)
פורסם

לדעתי זה נשמע כמו מצערת שהגיע זמנה.

Current: Cupra Formentor 2022 1.5T (150HP) DSG7

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

• ספונסר פורום
פורסם

ברכב הזה עם מנוע מדגם AEH תקלות במצערת זה לא דבר שכיח בכלל ,

בדרך כלל תקלות של כיבוי מנוע פתאומי יגיעו מחיישן סיבובי מנוע או חיישן הול

שמותקן על גל הזיזים .

המכונאי שלך חיבר סורק לרכב ?

אם כן אז נמצאו תקלות ?

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
ברכב הזה עם מנוע מדגם AEH תקלות במצערת זה לא דבר שכיח בכלל ,

בדרך כלל תקלות של כיבוי מנוע פתאומי יגיעו מחיישן סיבובי מנוע או חיישן הול

שמותקן על גל הזיזים .

המכונאי שלך חיבר סורק לרכב ?

אם כן אז נמצאו תקלות ?

היי רון..

אחרי הפורט המקורי שלי הלכתי למוסך (לפני שבוע) אחרי שהחשמלאי התייעץ עם חבר'ה מצ'מפיון הוא אמר בוודאות שהבעיה היא מהחיישן סיבובי מנוע והחליף אותו - סה"כ 626 ש"ח חלקים+עבודה....אבל אחרי יומיים שוב בעיה חזרה!! זאת אומרת בכלל לא נפתרה...

החליפו בפעם הראשונה שהייתי במוסך יוניט חום מנוע ובפעם השניה החליפו חיישן סיבובי מנוי וכלום לא עזר!!..

חיברו רק מחשב לאוטו..לא חיברו סורק..

ועוד משהו מה לגבי אחריות המוסך? כבר שילמתי 1100 סה"כ ולא פתרו בכלל את הבעיה, איך אני מתמודד עם זה?

מזה חיישן הול?

מדובר על "מוסך יוני" באיזור התעשייה צ'ק פוסט..

אני רוצה ללכת מחר שוב למוסך ולראות מה קורה..

איזה עיצות יש לכם?

תודה!

פורסם
היי רון..

אחרי הפורט המקורי שלי הלכתי למוסך (לפני שבוע) אחרי שהחשמלאי התייעץ עם חבר'ה מצ'מפיון הוא אמר בוודאות שהבעיה היא מהחיישן סיבובי מנוע והחליף אותו - סה"כ 626 ש"ח חלקים+עבודה....אבל אחרי יומיים שוב בעיה חזרה!! זאת אומרת בכלל לא נפתרה...

החליפו בפעם הראשונה שהייתי במוסך יוניט חום מנוע ובפעם השניה החליפו חיישן סיבובי מנוי וכלום לא עזר!!..

חיברו רק מחשב לאוטו..לא חיברו סורק..

ועוד משהו מה לגבי אחריות המוסך? כבר שילמתי 1100 סה"כ ולא פתרו בכלל את הבעיה, איך אני מתמודד עם זה?

מזה חיישן הול?

מדובר על "מוסך יוני" באיזור התעשייה צ'ק פוסט..

אני רוצה ללכת מחר שוב למוסך ולראות מה קורה..

איזה עיצות יש לכם?

תודה!

רכב שנת 2000 לא מצדיק מוסך מורשה, (ולא הבנתי אם המוסך שטיפלת בו מורשה או לא) במקומך הייתי מוסיף 200 שקל על דלק, ונוסע למוסך רון :)

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

הייתי עכשיו במוסך

החשמלאי די בטוח שזה משאבת דלק

השארתי שם את הרכב כדי לינסה "לתפוס" את התקלה על חם בתקווה שהיא תופיע כדי שיוכלו להבין יותר טוב את הבעיה

• ספונסר פורום
פורסם

חיישן מהירות מנוע לא מחליפים סתם ,אלא רק אם הופיע תקלה במחשב המנוע

שמכוונת אליו ,תקלה עם החיישן הזה נרשמת תמיד בזיכרון המחשב וניתן

לדעת בוודאות אם היתקיימה תקלה כזאת או שלא .

חבל שסתם מנחשים על חשבונך ,אתה צריך מוסך שמכיר את הרכב נקודה .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...