Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

החום שבר אותי, אחרי שעשיתי סקר שוק + סקר מתקינים והגעתי למסקנה שכל המזגנים הקטנים = "זבל" סיני, ההבדל היחיד זה הפרסומות.

אז רכשתי SAGA שהיה במבצע - 999ש"ח (לאחר שגיליתי שטורנדו וגם אלקטרה מיוצרות באותו מפעל וגם המוצר הסופי נראה זהה אחד לאחד חוץ מהמדבקה עליו - המזגן שלי ושל שכנים שלי מותקנים אחד ליד שני, פשוט זהה!)

המזגן הותקן לפני כמה ימים , בשביל מזגן 0.8 כ"ס המזגן פשוט מקפיא! (החדר המדובר בגודל של כ-10 מטר בקירוב)

בכל מקרה אני מבקש עזרה בחישוב עלויות שימוש לאורך היום, על פי העלון שקיבלתי איתו אלו הפרטים:

לא זוכר איך זה נקרא, נמציא לזה שם: "רמת קירור" : 7200BTU (על החדר של הכ-10 מטר הוא זה קטן עליו).

דירוג אנרגטי: E

הספק: 0.8 כ"ס

צריכת חשמל בהפעלה ממושכת: 0.6קוט"ש.

ממה שאני מבין, אם צריכת קוט"ש 1 = כ40אגורות, אני יכול להסיק ש60% צורך המזגן שלי בשעה אחת שזה ללא חישוב מדויק יוצא בסביבות ה25אגורות, האם אני צודק? האם קיימים עוד משתנים? מה לגבי השימוש בשעות שפל או בשעות שיא? איך זה מתומחר שם? מה זה אומר דירוג אנרגטי E?

בקיצור מחיר כללי יש לי, מה עם כל מה שמסביב?

*אני לא אוהב שהחדר קפוא, אני אוהב טמפ' נעימה אז המזגן תמיד מכוון ל25(אין צורך בפחות מזה) ובלילה מרוב שקר אני אפילו מעלה ל26-27, המזגן עובד או אמור לעבוד כ10 שעות ביממה מתוכם 6-7 בלילה.

** שמתי לב שהמזגן מכבה את עצמו אחת לכמה זמן, כנראה דוגם שהגיע לטמפ' רצויה וחוזר חלילה, לא מפריע לי.

תודה מראש!

אוהד.

פורסם

בעקרון אתה צודק, קוט"ש עולה 43 אגורות, 25 אגורות לשעה לצריכה של 0.6.

הנתון של 0.6 קוט"ש זה נתון ממוצע? אם כן אז יש עליות וירידות בהתאם לזמן עבודת המדחס.

המדחס נדלק מתי שהחום עולה על מה שהגדרתה, אם הגדרתה 27 מעלות אז ב28 המדחס צריך להדלק ולהתחיל לקרר עד שהחום יורד ל 27-26.

כמובן שבימים חמים יותר יש יותר צריכה בגלל שהמדחס עובד יותר.

אודי A4

דימה.

פורסם

0.6 קוט"ש זו צריכת החשמל של המזגן כאשר המדחס עובד רצוף. אין פה עניין של תעריפי לילה או יום כי מונה תעו"ז הוא דבר שאינו פרקטי לבתים פרטיים במעל ל 99% מהמקרים.

בפועל, המדחס לא עובד רצוף אם החדר סגור וכיוונת את הטמפ' ל 25 מעלות בממוצע, לכן - בלילה בעיקר (אבל לא רק), לפי בדיקה שפעם עשיתי בעצמי, אתה יכול לצפות ש 40% מהזמן (אם לא יותר, תלוי באיכות הבידוד של החדר ובכמות המכשירים החשמליים הפועלים לחמם אותו כגון מחשב, טלויזיה וכד') המדחס לא יעבוד - מה שיוזיל לך את צריכת החשמל מ 25 אג' לאיזור ה 15 אג' לשעה.

אגב, המזגנים בחדרי השינה אצלנו בדירה הם דומים לשלך (0.8 כ"ס, מדגם גולד-פלזמה, בני 3 שנים, 8000BTU כל אחד) ואני לא אתפלא אם היחידה החיצונית (יחידת המעבה) זהה לשני הדגמים.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

פסססט... בוא רגע, שלא ישמעו: קנית מזגן בשביל להשתמש בו ולהנות ממה שהוא עושה או כדי להתמחות במתמטיקה?

נגיד שיתנו לך טבלאות וגרפים, הנחיות לשימוש חסכוני - באמת תפעיל אותו על מקסימום לשש וחצי דקות, תוריד למינימום לעשרים דקות ו-40 שניות, ואז תכבה ל-5 דקות - הכל בשם החסכון?

קנית, התקנת - זה מה שיש. אי אפשר להחזיר. עם הזמן תמצא את הדרגה שנוחה לך. תפעיל ותשכח. זה מה שקורה לכולם.

עשה נסיונות - בסך הכל אין פטנט שימנע צריכת חשמל, אלא אם יש טכנטולוגיה יעודית לזה בתוך המכשיר (כמו אינברטר).

אז עוד כמה עשרות שקלים - ההנאה שווה את זה.

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...