Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב מיועד לנהג יחיד לנסיעות בתוך העיר.

דרישה עיקרית שיהיה זול לביטוח ולטיפול ז"א אחזקה.

אני מוגבל לגיר אוט'.

אין צורך במרחב פנימי או תא מטען גדולים.

אין העדפה ליצרן או דגם מסוימים ולכן קרוב לוודאי הרציונל הוא לחפש דגם שמאבד ערך רב כחדש

כי הרי אם אבחר ברכב שמאבד הרבה יחסית ממחירו כחדש אז אוכל להנות מרכב מרכב חדיש יותר מכל הבחינות והעיקר מבחינה בטיחותית.

תודה רבה

פורסם

אי אפשר לייעץ לך בלי תקציב. אפשר להמליץ לך על סופר מיני בת שנה ב 90,000 ש"ח או סופר מיני בת 5 ב 25,000 ש"ח.

אם הכיוון הוא 70,000 ש"ח הייתי ממליץ על סוזוקי סוויפט בת שנתיים-שלוש. השוק מוצף בכאלה פרטיות ומאובזרות ולא קשה במיוחד למצוא אחת שמורה ומטופלת.

לחילופין, באותו המחיר ניתן לרכוש קיה פיקנטו או יונדאי I10 חדשות ואוטומטיות מהחברה, מה שמבטיח ראש שקט מתקלות וצריכת דלק עדיפה, בעיקר בתוך העיר. הבונוס הגדול באמת מגיע בדמות מציאת חנייה בכל חור.

שיהיה בהצלחה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

סוויפט היא גדולה מדיי לנהג יחיד, במחיר של סוויפט/מאזדה2 בת שנתיים אתה יכול לרכוש סוזוקי אלטו או יונדאי I10 חדשות ולהנות מ-3 שנים אחריות.

הסוזוקי אלטו והיונדאי I10 הם היחידות שמגיעות עם גיר אוטומט מלא, ממליץ לך לעשות נסיעת מבחן כדי לבדוק האם הם מתאימות לצרכיך. הפער בניהם עומד על כ-10K ש"ח כאשר האלטו חלשה וקטנה משמעותית מהיונדאי, מבחינת אבזור כיום יונדאי הורידו את כל רשימת האבזור הארוכה שהגיעה בעבר כסטנדרט כדי להתחרות עם ירידת המחירים של המתחרות.

למען ההגינות אני אציין אופציה נוספצל שהיא הקיה פיקנטו שהיא האחות התאומה של ה-I10, המחיר שלה זול בכמה אלפים והיא מגיעה יותר מאובזרת אך יש רשימת המתנה של כמעט חצי שנה לרכב.

אופציות נוספות הם הפיאט פנדה המיושנת ופיז'ו 107 שמגיעות עם גיר רובוטי. לדעתי הפנדה לא רלוונטית עקב מחיר יקר מהמתחרות, אבזור בטיחותי נחות והעובדה שהיא מוחלפת בקרוב. ה-107 מאוד חסכונית ויש אפשרות נחמדה להוסיף כמה מאות שקלים ולקבל אחריות חלקית לשנה הרביעית. רק אל תשכח לבדוק שהגיר הרובוטי מתאים לך, כי הרבה אנשים לא מסתדרים איתו.

כפי שאתה רואה, אני חושב שאם עושים מאמץ אז כדאי ללכת על רכב חדש. אתה תהנה מ-3 שנים אחריות שבהם תוכל לדעת בדיוק כמה תעלה לך האחזקה השנתית (טיפול שנתי במורשה, מעבר לזה כל תקלה תתוקן ע"ח היבואן) וזה חשוב מאוד לאנשים שרוכשים רכב בהלוואה (לדעתי).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...