Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה החלפתי קלאץ' ברכב לאחר שהמקורי פשוט שבק חיים.

לפני שהורדתי את הגיר עשיתי טעות הוצאתי את הציריה הקצרה על ידי פירוק הברגים של הפעמון, ואת הארוכה הוצאתי על ידי מכה לאחר שהיא יצאה ראיתי שעשיתי טעות והביטחונית של הציריה נשברה הבנתי שאני צריך לפתוח את הגיר לחלקים[בישביל הביטחונית]. לאחר שהכנסתי את הציריה למקום והיא היתה עם אבטחה והכול במקום הרכבתי את הקלאץ' ואז את הגיר הכול לפי הפירוק עכשיו שאני מניע לא כול ההילוכים נכנסים לי רברס וחמישי עושים לי בעיה לא נכנסים ואני מרגיש גם ביד שההילוך לא נכנס עד הסוף[גם הידית נכנסת רק חצי]. השאלה שלי למה זה קרה יכול להיות שאחד המזלגות בגיר יצא מהמקום אוו שקרה משהוא אחר?.

תודה מראש דוד.

פורסם

האם שהרכב מכובה אותם הילוכים בעייתיים ניכנסים חלק או עדיין מיתקשים באותה מידה?

אם אצלך מדובר בכבל ולא במשאבה לקלאצ' אז יש מצב שנחוץ כיוון.

:)
פורסם
האם שהרכב מכובה אותם הילוכים בעייתיים ניכנסים חלק או עדיין מיתקשים באותה מידה?

אם אצלך מדובר בכבל ולא במשאבה לקלאצ' אז יש מצב שנחוץ כיוון.

אני ילך עכשיו לבדוק אני יודע אבל אני יודע שאצלי זה כבל שמפריד ולא משאבה

היתי עכשיו באוטו גם עכשיו ככה ההילוכים גם לא נכנסים לי שהאוטו כבוי אבל יש לי שינוי בדוושה של הקלאץ' היא יותר גבוהה ממקודם בנוסף גם היתה לי בעיה אחרת ששכחתי הדוושה של הברקס נהיתה ממש רכה אבל ממש יש לי שמן במכל לא יודע גם למה זה.

פורסם

בעיקרון אם ההילוכים כולם ניכנסים חלק שהרכב מכובה ככל הניראה השילוב בגיר נעשה בצורה תקינה ולכן הייתי מתחיל באופציה של כיוון הכבל ובדיקת השטאנגות (מוטות ההילוכים) שמיתחברות אל הגיר.

פורסם
בעיקרון אם ההילוכים כולם ניכנסים חלק שהרכב מכובה ככל הניראה השילוב בגיר נעשה בצורה תקינה ולכן הייתי מתחיל באופציה של כיוון הכבל ובדיקת השטאנגות (מוטות ההילוכים) שמיתחברות אל הגיר.

ניסיתי לשחק איתם אבל עדין שאני מניע ומכניס רוורס האוטו לא זז אפילו בקלאץ' כמעט מלא ושאני נותן טיפה גז אז הוא עושה לי רעש של נקישות.

פורסם

כן היה עדין קושי בשילוב אבל מה כן שמתי לב לזה שהכבל שמחובר למשקולת שמושך את הפין המפריד בגיר ממש מתוח איך יש דרך לכוון אותו?

פורסם

אני חושב שככל הניראה הבעיה היא בגיר עצמו או יותר נכון בהרכבה שלו. לא מכיר ספציפית את כיוון הכבל בפיאסטה אבל בהחלט מומלץ להתחיל מכיוון הכבל עצמו (במידה וזה אכן אפשרי).

פורסם
אני חושב שככל הניראה הבעיה היא בגיר עצמו או יותר נכון בהרכבה שלו. לא מכיר ספציפית את כיוון הכבל בפיאסטה אבל בהחלט מומלץ להתחיל מכיוון הכבל עצמו (במידה וזה אכן אפשרי).

זה לא גיר או כבל של פיאסטה זה גיר של פוולספגן והרכב הוא סיאט איביזה.

• ספונסר פורום
פורסם

לא כל כך מובן מדוע פרקת את התיבה לגורמים

אין שום דבר בפרוק התיבה מהרכב שיכול לגרום לך לצורך בפתיחה לגורמים של התיבה ?

בכל מקרה אם אכן פרקת את התיבה וכעת אתה מרגיש שידית ההילוכים לא מבצעת

מהלך מלא בזמן השילוב אז יתכן באמת שמזלגות השילוב יצאו ממסילת הבורר בזמן סגירת

שני חלקי התיבה .

אני מציע לך להרים את הרכב בשלב הראשון ולנתק מהתיבה את ידית ההילוכים שמגיעה מהרכב

ואז לנסות לשלב את כל ההילוכים כאשר אתה מחזיק את הבורר עצמו ללא כל מנגנון הידית .

אם גם במצב הזה ההילוכים לא נכנסים אז אתה צריך לפתוח את התיבה שנית ולנסות לבצע

את הסגירה בצורה יותר מוצלחת .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

למוסך רון כמו שאמרתי "את הציריה הארוכה הוצאתי על ידי מכה לאחר שהיא יצאה ראיתי שעשיתי טעות והביטחונית של הציריה נשברה הבנתי שאני צריך לפתוח את הגיר לחלקים[בישביל הביטחונית]." הורדתי את הגיר לצוורך החלפת דלאץ'.

עשיתי טעות שלא היתי צריך לעשות עכשיו בדקתי את הגיר וההילוכים עדין לא נכנסים זה יכול להיות העיניין של הבורר והמזלגות אני יסדר את זה עכשיו, חשדתי בזה אבל היתי צריך עוד דעה כמו שלי שאני לא סתם יפתח את הגיר שוב.

תודה מראש דוד.

• תוכן חדש...