Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום :), יש לי בעיה ממש מעצבנת ברמקולים מאחורה 6X9 של פיונר (אם צריך תדגם תגידו)

הבעיה היא שכאשר אני מגביר את הווליום יחסית לגבוה ויש באסים חזקים הם מתחילים ממש לרעוד בצורה מגעילה, זה ממש מבאס כי הבאתי לפני שבוע סאבוופר כדי להדגיש תבאסים וזה ממש מעצבן כי זה הורס את כול הצליל של הבאסים

יש איזה פתרון לדבר הזה?

גולף 99 ידנית 8)

פורסם

שחקתי אם העוצמת באס אבל זה לא הקטע כי אם אני אשים -8 בבאס אז אני לא יהנה מהבאסים בסאב אז אני שם בדרך כלל על 0.

השאלה היא איך אני גורם לכך שהרמקולים לא יוציאו באסים כי זה מחרפן אותי.

ולשאלה השנייה יש לי פאנל של קנוואד (לא זוכר תדגם אבל לא מהחדשים)

ו ה 6X9 זה ts-a6950 pioneer

גולף 99 ידנית 8)

פורסם

מגבר של קנוואד 36 וואט לערוץ

ומקדימה אין לי מושג וגם ככרה עובד לי מקדימה רק השמאלי

גולף 99 ידנית 8)

פורסם

תנסה לשחק בכיוונים ברדיו דיסק, ולהוריד את הבאס של הרמקולים, וכך תישאר רק עם הבאס של הסאב.

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם
תנסה לשחק בכיוונים ברדיו דיסק, ולהוריד את הבאס של הרמקולים, וכך תישאר רק עם הבאס של הסאב.

:wink:

אז זאת השאלה איך אני מוריד תבאס רק של הרמקול כי ברדיו דיסק כשאני מוריד תבאס זה מוריד גם ברמקולים וגם בסאב

גולף 99 ידנית 8)

פורסם

תקנה קבלים ולחים אותם על הטרמינלים של הרמקולים.

http://cgi.ebay.com/Bass-Blockers-Crossovers-6-5-6-75-6x9-Speakers-/290480649443?pt=Car_Speakers&hash=item43a1fef4e3#ht_1562wt_1395

אתה יכול לקנות קבלים כאלה בכל חנות אלקטרוניקה,רק תבדוק שזה קבלים בעלי הספק גבוה.

בשיפוצים...

• תוכן חדש...