Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרגעת אותי. עכשיו אני יכול לישון בשקט.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שאלה ....

אני לפני התקנה של מערכת לHU המקורית של הרכב (4 רמקולים של מורל, סאב אינפיניטי , ומגבר 5 ערוצים של HIFONIX)

קיבלתי הצעת מחיר למנחת של GENESIS ב600 ש"ח.

לפי מה שאני מבין ממה שקראתי כאן, אין שום סיבה להשקיע את הסכום הזה על מנחת וגם מנחת בחצי מחיר יעשה את העבודה.

השאלה שלי היא האם מעבד סאונד (לדוגמה - 3SIXTY.1 של רוקפורד) יכול לעשות את העבודה של המנחת וגם לשפר את הסאונד שאני יוכל להוציא מהHU המקורית. או שאני צריך לחבר גם מנחת וגם מעבד סאונד למערכת.

פורסם

JUNIOR 66 בוקר טוב

אני מוכן לתת שני דגמי מנחתי AXXESS לטובת המבחן

(הסתייגות קלה : אשמח אם מישהוא יבוא לקחת ממני את המנחתים כי אני כנראה לא אגיע למפגש הבא)

תודה

דרור

פורסם

איתמר - תהנה - המנחתים שלהם מעולים - מנסיון - בייחוד נגד בידוד רעשים (סיכוך טוב)

http://shop.ebay.com/i.html?_from=R40&_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=stinger+line+output+converter&_sacat=See-All-Categories

אני מדבר על הסטינגר SGN11

הנה אחד ב18 דולר כולל משלוח:

http://cgi.ebay.com/STINGER-SGN11-Fixed-Line-Output-Converter-Speaker-RCA-/200609811315?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2eb546cb73

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אני שמח לחדש שיש גם מנחתי AXXESS בארץ בייבוא סדיר

אחלה מוצר עושה עבודה מבריקה ומחירו רבע מהאודיסון חולק על דעתך בעניין העבודה.

אני אישית לא מצאתי שום הבדל בינו לבין האודיסון אני כן מצאתי כמה וכמה הבדלים אפרט בהמשך והם לא לטובת האקסיס

ישנם שני סוגים : אחד עם ווליום קבוע ואחד עם ווליום קונטרול או גיין קונטרול

מי היבואן ....?????? מצטער אני מנוע

דרור

ההבדלים:

1. אקסיס לא מוציא גם רימוט, האודיסון כן מוציא רימוט

2. באקסיס רמת הרכיבים ורמת המוצר בכללי ירודה ומלאה בבעיות

3. אני אישית עד לעשרות מנחתים של אקסס אשר היו תקולים עוד לפני שהיבואן הנוכחי יבא את המוצר.

4. אגב אם כבר מנחת במחיר זול יחסית אז PAC הרבה הרבה יותר איכותי ואמין מהאקסס.

אני אישית חושב שאם כבר מנחת אז כבר משהו איכותי בגלל צורת ההפעלה אמליץ בחום

על גנסיס או אודיסון וכדומה.

פורסם
שאלה ....

אני לפני התקנה של מערכת לHU המקורית של הרכב (4 רמקולים של מורל, סאב אינפיניטי , ומגבר 5 ערוצים של HIFONIX)

קיבלתי הצעת מחיר למנחת של GENESIS ב600 ש"ח.

לפי מה שאני מבין ממה שקראתי כאן, אין שום סיבה להשקיע את הסכום הזה על מנחת וגם מנחת בחצי מחיר יעשה את העבודה ממש הבנת לא נכון, יש פשוט אנשים עם אינטרסים בפורום הזה שמוכנים לומר הכל כדי לקדם את המוצר שלהם.

השאלה שלי היא האם מעבד סאונד (לדוגמה - 3SIXTY.1 של רוקפורד) יכול לעשות את העבודה של המנחת וגם לשפר את הסאונד שאני יוכל להוציא מהHU המקורית. או שאני צריך לחבר גם מנחת וגם מעבד סאונד למערכת. מומלץ עד מאוד להתקין סאונד פרוססור משפר את האונד משמעותית ורוב הפרוססורים כוללים מנחת מובנה ברמה גבוה

אם אתה חושב בכיוון של פרוססור קראתי שאודיסון הוציאו ל- Bit One אח קטן ושמו Bit Ten והוא אמור להיות מאוד זול לתמורה.

אינני יודע אם יש אותו בארץ אך הייתי ממליץ מאוד לברר כי יש עליו ביקורות מעולות מחו״ל.

אם תצטרך עזרה בלברר עליו דבר איתי בפרטי.

פורסם

אני חושב שכבר הסתובב לו איזה ביט TEN במפגשון לא? או שזה ייבוא מחו"ל

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

שלומי122 כתב :

ההבדלים:

1. אקסיס לא מוציא גם רימוט, האודיסון כן מוציא רימוט

2. באקסיס רמת הרכיבים ורמת המוצר בכללי ירודה ומלאה בבעיות

3. אני אישית עד לעשרות מנחתים של אקסס אשר היו תקולים עוד לפני שהיבואן הנוכחי יבא את המוצר.

4. אגב אם כבר מנחת במחיר זול יחסית אז PAC הרבה הרבה יותר איכותי ואמין מהאקסס.

אשמח למספר הבהרות

1. נכון האקסס לא מוציא רימוט כך גם הפאק וכך גם כל המנחתים ברמה הזו (אם שווה לך לשלם 300-400 ש"ח על רימוט שיבושם לך)

2. משפט לא חכם שאין בו שום כלום מעבר לאנטגוניזם טהור (אם יש לך משהו עינייני אשמח לשמוע ולא משפטים דמגוגיים סתמיים)

3. אתה אישית היית עד לעשרות מנחתים תקולים ????? משהו פה לא מסתדר לי , ומי ששכלו בקודקודו יזהה מיד את חוסר ההגינות במשפט הזה

4. פאק ואקסס הם די אותו הדבר, מדובר בשתי חברות אמריקאיות מתחרות שמייצרים מוצרים מקבילים שנמכרים די באותו מחיר ומשווקים בעולם תחת שמות של חברות בת כמו METRA שפורשת כנפיים בין היתר על AXXESS

אם אתה מעדיף פאק זה בסדר גמור רק תשמור על אובייקטיביות ותפרסם סיבות אמיתיות עם נתונים וגיבוי טכני לדבריך

ואם לדבריך מצאת כמה הבדלים בין המנחתים אז למה לא תפרט עכשיו ? למה בשלב יותר מאוחר ? הרי הצהרת שיש לך ניסיון עם עשרות אקססים לא תקינים מה שמוביל אותי לחשוב שהרכבת לפחות מאות אקססים אם לא אלפים (כנראה שאתה מחזיק בשיא של הרכבת מנחתי RCA)

אני מצטער שנשאבתי לויכוח הזה זה באמת מיותר

הרעיון היה ועדיין ישנו לתת לחברי הפורום מנחתי אקסס משני הדגמים לטובת מבחן במפגש הבא שהודעתי שאפילו לא אהיה שם

מה יותר הגון מזה ??

למה ועל מה קפצת לזרוק רפש ??.

אתה לא חייב לענות

דרור

פורסם

שלומי122 -אתה מדבר על אנשים שרוצים לקדם את המוצרים שלהם

אבל אתה לא פועל בגילוי נאות ,הגיעו אליי שמועות ממספר חברי פורום

שאתה מציע להם הצעות על מוצרי הרץ\אודיסון בהודעות פרטיות כי אתה "מכיר את היבואן",מעניין אותי מאוד

מה הקשר שלך ו\או מה האינטרס שלך ולאלו מוצרים\יבואנים.

פורסם
איתמר - תהנה - המנחתים שלהם מעולים - מנסיון - בייחוד נגד בידוד רעשים (סיכוך טוב)

http://shop.ebay.com/i.html?_from=R40&_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=stinger+line+output+converter&_sacat=See-All-Categories

אני מדבר על הסטינגר SGN11

הנה אחד ב18 דולר כולל משלוח:

http://cgi.ebay.com/STINGER-SGN11-Fixed-Line-Output-Converter-Speaker-RCA-/200609811315?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2eb546cb73

זה אכן המנחת ששמתי עליו את העין.

יש לו את יחס ההנחתה הנמוך ביותר שנתקלתי בו (2:1) אבל הוא מוצהר עד 12W כניסה לערוץ. WTF?? איזה רדיו בעולם אי פעם הוציא הספק כזה???

מצד שני זה אומר שכביכול לא יהיה צורך לאמץ יותר מדי את המגברון של הרדיו דיסק, וזה אומר עיוות מינימלי שניכנס לסיגנל.

שלומי, אני מתרשם ש PAC, AXXESS, SCOSHE הן חברות מוכרות בתחום האביזרים להתקנה ולפחות PAC ו SCOSCHE הן "אמריקאיות" שמייצרות בסין. מצד אחד זה נחמד שהמוח מאחורי המוצרים הוא אמריקאי, מצד שני המוצרים האלה נראים בתמונות זולים ולא מושקעים במיוחד. מצד שלישי מה אפשר לצפות ממוצר שעולה 10$ בממוצע :roll:

ההתלבטות שלי כרגע היא בין הסטינגר SGN11 שאני מפחד שהרדיו דיסק שלי ישלח אותו לעולם כולו טוב, לבין ה SCOSCHE LOC-80 לבין ה PAC SNI-35 או SNI-15. את שלושתם ניתן להביא לארץ וישאר עודף מ 100 ש"ח. אני אשן על זה עוד יום יומיים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לא נראה לי שהHU שלך ישלח את הסטינגר לעולם שכולו טוב - אני בטוח שהוא איכשהו מתוכנן להגן על עצמו בפני הספק גבוה מידי.

מה גם שאני די מאמין שאתה תיתקל בידידינו הטוב קליפינג הרבה לפני...

מה גם שעם מנחת של סטינגר מסדרה ישנה יותר הצלחתי להתגבר על בעיות של רעשי אלטרנטור בטויוטה 2001 שהיתה אצלנו פעם (עדיין אצלנו רק אצל אחותי בעצם ועדיין עם אותו המנחת).

Pioneer TS-X150

פורסם

אני בספק שיש לו איזו הגנה, וזו הסיבה העיקרית שאני מתלבט לגביו.

איתמר.

פורסם

תנסה לבדוק עם השכן שלך אם אתה יכול לבצע הנחתה ליציאות של הHU שלך כך שההספק המקסימלי יוגבל ל12W

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...