Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

ברשותי גולף שנת 2001,כאשר הרכב מגיע לטמפ' עבודה המאוורר לא מתחיל(שניהם) לעבוד אוטו' אולם כאשר אני מפעיל את המזגן שני המאווררים עובדים.

כאשר הייתי אצל רון (מוסך רון) בעניין אחר הוא עלה על זה אך לא נראה לי שהוא בדק אם המאוורר נכנס לפעולה בהפעלת המזגן(אם אני לא טועה).

השאלה שללי היא האם אני אצטרך להחליף את המאוורר או את הUNIT שאחראי על כניסת המאוורר לפעולה משום שכידוע המאוורר מסוגל לעבוד.

תודה לעוזרים.

פורסם

ממליץ להכניס למוסך מורשה ולבדוק הפעלת מאוררים דרך סורק תקלו של VAG... גם יכול להראות אם יונית לא תקינה, גם אפשר לודוק מאיזה פיני יוצא פיקוד לממסר הפעלה מאוורים...

יש רכבים כמו רנו קנגו שקורה שהמחשב ניהול מנוע פשוט לא מוציא פיקוד וחייבים שיפוץ למחשב...

ממליץ לבדוק ולא לחכות עד שישרף ראש מנוע....

[CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][COLOR=Lime]Cooperative galil eliyon[/COLOR][/SIZE] [/FONT][/CENTER]

פורסם

הייתה לי את הבעיה הזו בדיוק בגולף שנת 2000.

נמצא כי אחד המאווררים היה תקול במהירות הראשונה מה שגרם לאי פעילות למאוורר השני שמוזן ממנו. המאווררים עבדו רק במהירות שניה.

נסעתי כך מחוסר ידיעה בערך שנה, עד שהצלחתי לדפוק את המדחס של המזגן שעלה לי הרבה מאוד כסף.

גש לרון, תחליף מאוורר בהקדם, יש לו חלופי של VEMO אירופאי באיכות טובה מאוד במחיר סביר.

דבר נוסף, בזמנו גם אני חשבתי שהיוניט ממסר נדפק, שמתי חדש מהקופסא של VW ולצערי זה לא היה זה. מזלי שבצ'מפיון ביקשו בערך 1000 ש"ח רק על החלק, אני מצאתי אותו ב EBAY, כאמור חדש ב 150 ש"ח! כולל המשלוח בדואר אוויר לבית.

לסיכום, אני ממליץ לך לגשת למוסך רון בהקדם האפשרי, כך תצמצם נזקים גדולים יותר.

פורסם

תקלה שכחיחה בגולפים-לי זה קרה בגולף 1999-הבעייה בדרכ היא בכבלים מעל המצבר-הנתיך השלישי נשרף בדרכ,יש לרון שיטה מעולה לסדר את זה-כנס אליו הוא כבר יסדר לך את הבעייה הזו.מקווה שאצלך זו הבעייה-אם כן- זו בעייה מאוד שכיחה ויש לה פיתרון מהיר.

• תוכן חדש...