Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוזר היום התקשרתי לסוזוקי הסוכנות ואמרו לי שהמבצע של חבר נגמר.

במידה והמבצע נגמר המחיר שלה הנה 59,990 ללא אגרת רישוי ואביזרי רישוי.

אני מעוניין להזמין אותה עם חלונות כהים קדימה ואחורה, קודנית+אזעקה, צבע שחור.

תודה לעוזרים

פורסם

הפיקנטו עדיפה. כמו כן, במידה ותעלה התקציב בעוד עשיריה תוכל לרכוש את הרנו קליאו 1.2 שהיא דרגה מעל האלטו.

פורסם

היום הייתי בסוזוקי. אין מבצע של "חבר".

הפרש המחירים בין האוטומטית לידנית פשוט הזוי.

פורסם

לפיקאנטו (לדגם ידני 1.0) צריך לחכות חצי שנה!

אם תקציב ממש לוחץ אז לך על אלטו\I10, אם תוכל למתוח ל-70K, תקח או את קליאו או את מיקרה או את 206+.

Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi/130 Feel

פורסם
אין בכלל פיקנטו במלאי, גם ל-1.2 צריך לחכות. משלוח הבא לקראת סוף השנה.

אני חושב שאקח את האלטו, מישהו יודע כמה צריך לעלות אביזרי רישוי + אגרת רישוי?

פורסם
כרגע קיה במבצע לחבר, תבדוק את מחיר הפיקנטו שבמבצע לחבר שנראה לי שאולי יש גם במלאי עבורכם או זמן אספקה פחות מחצי שנה.

אני מעדיף רכב שאקבל אותו בקרוב ולא בעוד חצי שנה מה הטעם אני זקוק לרכב ולהיפטר מהסיאט שלי כמה שיותר מהר למה עוד יש לה נתונים יפים.

2003 אני יד 2 133000 ק''מ ידנית 1400 ספורט (3 דלתות) כסופה ללא תאונות בכלל מטופלת בזמן אחרי טיפול גדול.

אז היא תימכר מהר אני מאמין

פורסם

כמעט כל חודש יש מבצע חבר על יבואן אחר.

בחודש יוני זה היה סוזוקי.

בחודש יולי זה קיה.

באוגוסט יהיה יבואן אחר.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

בחודש יולי זה קיה.

באוגוסט יהיה יבואן אחר.

.

עכשיו אני רואה שעשו על הפיקנטו השאלה שלי אם האוטו הזה סוחב בכלל.

פורסם

מה המבצע שיש על הפיקנטו?

"לאונו שלי 3 דלתות, 3 דלתות לאונו שלי, לולא היו לה 3 דלתות לא הייתה זו האונו שלי"

פורסם

לירן,

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3030957&postcount=685

כמו שאתה מבין, אין מתנות חינם. בעצם אפשר להגיד שאין מתנות בכלל.

היות ורבים (חבר או כלל הציבור) ינצלו את תוכניות האשראי שנעשות עם הפניה דרך הסוכנות (גם בחבר), יוצא שמחיר הרכב כמעט זהה לציבור הרחב אל מול מבצע חבר.

אגב - טיפ לכל אנשי "חבר" - מי שלא ממש צריך הלוואות, אבל לוקח אותן כדי לא להוציא כסף מהחשבון, יכול לקחת "הלוואה לכל מטרה" באמצעות תלוש השכר - גם הלוואה זאת היא באותם תנאים (P-0.7) כמו הלוואת חבר לרכב.

ההבדל בין שתי ההלוואת הוא: הלוואה לרכב גוררת שיעבוד הרכב. הלוואה לכל מטרה אינה גוררת שיעבוד הרכב.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
לירן,

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3030957&postcount=685

כמו שאתה מבין, אין מתנות חינם. בעצם אפשר להגיד שאין מתנות בכלל.

היות ורבים (חבר או כלל הציבור) ינצלו את תוכניות האשראי שנעשות עם הפניה דרך הסוכנות (גם בחבר), יוצא שמחיר הרכב כמעט זהה לציבור הרחב אל מול מבצע חבר.

אגב - טיפ לכל אנשי "חבר" - מי שלא ממש צריך הלוואות, אבל לוקח אותן כדי לא להוציא כסף מהחשבון, יכול לקחת "הלוואה לכל מטרה" באמצעות תלוש השכר - גם הלוואה זאת היא באותם תנאים (P-0.7) כמו הלוואת חבר לרכב.

ההבדל בין שתי ההלוואת הוא: הלוואה לרכב גוררת שיעבוד הרכב. הלוואה לכל מטרה אינה גוררת שיעבוד הרכב.

.

החלטתי סופית לחכות לפיקנטו 3 דלתות שתגיע

פורסם

בחודש יולי זה קיה.

באוגוסט יהיה יבואן אחר.

.

השמועה אומרת שאוגוסט/ספטמבר זה החודש של רנו.

אולי תהא איזושהיא הנחה על הקליאו הזולה.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...