Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני כרגע מכין את החיפושית שלי לטסט ולצערי ארבעת הגומיות של התפוחי הגה קצת קרועות.

מבדיקה שעשיתי במוסך- אין שום חופשים במערכת ההיגוי ולכן אין צורך להחליף את התפוחים. מצד שני, ידוע לי שעל גומיות קרועות מכשילים בטסט.

היכן אני יכול לקנות גומיות מתאימות?

תודה רבה!

פורסם
שלום לכולם,

אני כרגע מכין את החיפושית שלי לטסט ולצערי ארבעת הגומיות של התפוחי הגה קצת קרועות.

מבדיקה שעשיתי במוסך- אין שום חופשים במערכת ההיגוי ולכן אין צורך להחליף את התפוחים. מצד שני, ידוע לי שעל גומיות קרועות מכשילים בטסט.

היכן אני יכול לקנות גומיות מתאימות?

תודה רבה!

שלום.

פנה אלי בפרטי אני אפתור לך את הבעיה

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

e_r אני מכיר את ראמפ וגם את לינקר וגם את יעקב, אף אחד מהם לא מוכר את הגומי הזה בלבד..

לא הייתי פותח שרשור אם היה אפשר להשיג את זה בכל חנות.

וד"א גם בלינק שאתה שלחת אין כזה.

פורסם

ממה שאני ראיתי , רק בני ד"ר באג מחליף את הגומיות ( דבר המעיד על אמינותו הגבוהה והרצון שלו לחסוך כסף ללקוחותיו ),

אצלי אישית החלפתי את כולם ע"מ לקבל שקט לכמה שנים.

פורסם

ברכבים יחסית חדשים (יכול להיות גם בחלק מהישנים) ניתן בקלות להחליף גומיות תפוחים יש שייבה קפיצית לתפיסת הגומיה בחיבור בין ההתפוח לגומי, בחלק מהרכבים לפעמים גם אין שייבה. ניתן לקנות כאלה גומיות ב5 ש"ח בכל חנות לחלפי רכב צריך דוגמא של התפוח מיכוון שיש מיספר מידות לגומיות אלה. אם אתה מהצפון כמעט בטוח אצל ששון לוי במפרץ חיפה תימצא כאלה.

מה שכן ברוב החנויות לחלפים מוכרים גומיות שלא מחזיקות מעל שנתים באיכות מאד נמוכה, יש גם איכותי סילקוני רק קשה למצוא כאלה בארץ. לי כשיש בעיה כזו אני מפרק מתפוח גמור של רכב יחסית חדש ולוקח רק את הגומיה אם היא שלמה, ברכבים יפנים וגרמנים הגומיות של חברת NSK איכותים מאד.

תעלה תמונה מקרוב של התפוחים שלך ונוכל להגיד לך אם ניתן להחליף את הגומיה.

בהצלחה טל

נ.ב.

לפי התמונות של התפוח (אם זה באמת של חיפושית) באתר של ראפ אין שום בעיה להחליף גומיה אם לא תצליח צור קשר בפרטי וננסה לעזור. רוב המכונאים לא אוהבים להתעסק בזה אלא להחליף את כל ההתפוח.

פורסם

בדרך כלל אם אין חופשים לא מכשילים בטסט.. מנסיון .. מה שכן ממולץ לך לשים גריז ,לשמור על התפוח.ואצל הרבה חיפושיות התפוחים המרכזיים עדיין מקוריים רק הגומי לא החזיק מעמד:)

ח חי חיפ חיפו חיפושי חיפושית שלי שלי:)

פורסם
בדרך כלל אם אין חופשים לא מכשילים בטסט.. מנסיון .. מה שכן ממולץ לך לשים גריז ,לשמור על התפוח.ואצל הרבה חיפושיות התפוחים המרכזיים עדיין מקוריים רק הגומי לא החזיק מעמד:)

לא הייתי בונה אל זה שלא יכשילו בטסט, אם בבדיקה לפני הטסט רואים משהו לא תקין מתקנים, אחרי שנכשלים הסיפור הופך להיות יקר ומסובך.

טל

פורסם
ברכבים יחסית חדשים (יכול להיות גם בחלק מהישנים) ניתן בקלות להחליף גומיות תפוחים יש שייבה קפיצית לתפיסת הגומיה בחיבור בין ההתפוח לגומי, בחלק מהרכבים לפעמים גם אין שייבה. ניתן לקנות כאלה גומיות ב5 ש"ח בכל חנות לחלפי רכב צריך דוגמא של התפוח מיכוון שיש מיספר מידות לגומיות אלה. אם אתה מהצפון כמעט בטוח אצל ששון לוי במפרץ חיפה תימצא כאלה.

מה שכן ברוב החנויות לחלפים מוכרים גומיות שלא מחזיקות מעל שנתים באיכות מאד נמוכה, יש גם איכותי סילקוני רק קשה למצוא כאלה בארץ.

אין שום בעיה להחליף רק את הגומיה, שמגיעה ב 3 גדלים - קטן, בינוני וגדול.

גומיות תפוח לא כדאי לקנות מסיליקון מאחר והוא אינו עמיד בשמנים אלא רק בחום גבוה.

אם אתה מאיזור חיפה, כנס עם דוגמא לששון לוי ותקבל גומיות איכותיות ביותר, אחריות שלי.:-P

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

1. רחוב תושיה ת"א אצל מונו גום

2. אצל חיים שאשא רחוב שונצינו 1 ת"א (יש לו כמה שקים של גומיות כאלה)

• תוכן חדש...