Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

קניתי עכשיו פיג'ו 107 ואני מתכוון לשדרג לה את המערכת (כי המקורית זוועה), חשבתי לקנות:

זוג קומפוננטים 6.5 של מורל ולהתקין אותם בדש מאחורה (המקוריים מקדימה 4 אינץ' בעייתים)

מגבר 4 ערוצים (JBL כנראה)

HU חדש עם 2 יציאות למגבר (clarion כנראה)

ובשלב מאוחר יותר להוסיף אולי סאב ורמקולים מקדימה במקום המקוריים.

ועכשיו לשאלות:

1. מה דעתכם, המומחים, באופן כללי?

2. האם זאת בעיה שהסאונד שלי יבוא בהתחלה רק מהדש מאחורה?

3. בהנחה ובסוף יהיו לי 4 רמקולים וסאב - האם אני צריך בעצם HU עם 3 יציאות למגבר ומגבר 5 ערוצים? או פשוט לא להגביר זוג אחד מהרמקולים (אני לא רוצה לקנות הכל מחדש).

תודה רבה!

גיא

פורסם

1.מבחינת רכיבים אין פה פסול,על הנייר הרכיבים האלה נשמעים כמערכת בסיסית טובה.

2.זה בעייתי לפי דעתי כי זה יהיה כמו לשים מוזיקה בחדר ולשבת בחוץ עם חלון פתוח,איכות לא תיהיה פה.

3.לרוב מגבירים את זוג הרמקולים הקדמיים וסאב,ההגיון הוא שהסאב מאחור והרמקולים מקדימה ובאמצע זה נשמע מצויין,

רמקוים אחוריים יכולים לצתרף למסיבה אבל לא בהכרך נחוץ.

פורסם

תודה על התגובה המהירה!

כמובן שהייתי מעדיף להחליף ולהגביר את הקדמיים, הבעיה היא האוטו...

הקדמיים בפיג'ו 107 הם 4 אינץ' עם עומק ממש קטן.

אז האופציות שלי הן:

1. לנסות להכניס במקום המקוריים מקדימה קומפוננט 4 אינץ' של מורל עם קצת עיקומים של מתכת וכו' (אם מישהו יכול להגיד שהוא הצליח זה יעזור).

2. לעשות חורים בדלתות מקדימה ולשים את הקומפוננט 6.5 שתיכננתי מאחורה שם (צריך עבודה מקצועית וזה יעלה הרבה לדעתי).

3. לעשות בכל מקרה את מה שחשבתי בהתחלה (וכמו שאמרת - לשבת בחוץ עם חלון כשהמוזיקה בחדר).

מה דעתך? או אולי אני מפספס אופציות?

פורסם

אני לא הייתי מוותר על הקומפוננט מקדימה,אחרת אין סיבה ממשית להתחיל את התהליך.

אתה יכל לבכות שהאוטו לא סוחב,אבל לא משנה מה תעשה עד שלא תתעסק עם המנוע לא יהיה שינוי משמעותי,

והרמקולים מקדימה הם רכיב משמעותי.

פורסם

דוטק 4 אינץ פותר את הבעייה או סט איכותי של DLS דגם C4 איכותי מאוד מאוד. ומכאן אתה יכול להמשיך.

פורסם

דוטק 4 אינץ פותר את הבעייה או סט איכותי של DLS דגם C4 איכותי מאוד מאוד. ומכאן אתה יכול להמשיך.

פורסם

אתה יודע מהתקנות שם נכנסים בפיג'ו?

כי הדוטק הם 52 מילימטר עומק וה-DLS הם 58 אפילו...

לדעתי זה אומר לחתוך ולעקם קצת לא?

ואם כבר אנחנו פותרים את הבעיה אז עד הסוף, מה עדיף מבין אלו?

מורל דוטק 4, מורל הייבריד 4, או DLS C4 (או אולי משהו אחר בעצם).

תודה!

פורסם

המורל הייבריד נשמעים מצויין אבל אני לא בטוח בקשר ל4 אניצ'.

בכללי הייתי הולך על מורל מכוון שגם עם קרה משהוא לרמקול עצמו,אז בגלל שזה מיוצר בישראל המענה קצר יותר.

גילוי נאות:

לא יצא לי לשמוע DLS אבל מנסיון המורל נשמע מצויין :)

• תוכן חדש...