Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר ל STP SUN OF A GUN

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברים, היום לראשונה השתמשתי בתכשיר הזה, לפי מה שקראתי כאן בפורום היתה אמורה להיווצר לי שכבה שומנית דקה על אותו חלק פלסטי שבו השתמשתי בתכשיר.

עכשו הבעיה שלא נוצרה לי שום שכבה כזו, ורציתי לדעת מדוע?

נסיתי בשתי דרכים להשתמש בתכשיר ושניהם הובילו לתוצאה זהה:

דרך א':

השרפצתי מן החומר על סמרטוט נקי, ואז עברתי על החלק הרצוי ולאחר מספר דקות ניגבתי בעזרת סמרטוט אחר יבש.

דרך ב':

השפרצתי ישירות על החלק הרצוי ניגבתי קלות את החלק (ככה שנשארה שכבה כלשהי על החלק) ולאחר מספר דקות ניקיתי בעזרת סמרטוט יבש.

ראשית רציתי לדעת מדוע לא נוצרה לי השכבה הרצויה?

ושנית איזה דרך היא הנכונה ביותר על מנת לעבוד עם התכשיר הנ"ל.

תודה רבה!

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני מרסס ישירות על המשטח ומנגב בחתיכת בד. לא צריך לנגב שוב אחרי זה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אם אני זוכר נכון, יש לנער היטב לפני השימוש.

מעבר לזה, אם מדובר בפלסטיק יבש וישן, הוא "שותה" את החומר ואז יש לשים מספר פעמים עד לקבלת השכבה השומנית הזאת שאני כ"כ שונא.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הפלסטיק לא ישן, הרכב מודל 2005, תאמת שלנער היטב לא נערתי, אבל השאלה שלי היא גם האם זה שלא קיבלתי את השכבה השומנית - תקין ?

פורסם

אני משתמש בחומר הזה כבר 15 שנה, וזה בדיוק היעוד שלו לשמור על הפלסטיק ולתת לו קצת ברק, החומר הוא חומר מעולה , יש גם בקבוק לבן דומה לו של חברת ארמורול(משהו כזה) שניהם טובים ועושים את אותה עבודה.

בגלל שהחומר הזה טוב לא אמורה גם לצאת שכבה שמנונית , אם בא לך שכבה שמנונית ושגם מ100 מטר יראו כאילו מרחת שמן על הדשבורד (כמו הבחורות בים שמורחות על עצמן שמן) תקנה את הספריים (הזבל) ב10 שקל.

שוב, אם אתה מחפש חומר טוב שישמור ויגן זה החומר אם אתה מחפש "ערסיאדה" תקנה חומר אחר.

אביב8)

פורסם

עכשו עוד שאלה, עכשו הסתכלתי כל העבודה שלי ומסתבר שלא עשיתי הכי טוב, מסתבר שבחלק מסוים יש יש לי עכשו שכבה לבנה, איך אני מוריד אותה?

תודה!

פורסם

תרסס קצת על הסמרטוט וגם על הדשבורד, כשאתה מרסס על הדשבורד אל תחכה הרבה זמן, אני מחכה מקסימום חצי דקה ואז מנקה.

כנראה שחיכית יותר מזה והחומר נספג ואתה רואה עכשיו כתמים.

תשתמש בחומר כמו שאמרתי , אל תדאג ה"כתמים" האלה ייעלמו.לא קרה שום נזק.

אביב8)

פורסם
ולא חוזר אח"כ עם סמרטוט יבש.

+1.

התכשיר מתייבש ומשאיר מראה רטוב, לא מנגבים אותו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

היי, מתעלק על השרשור.:oops:

יש לי את התרסיס הבא של טרטל:

7050402_ttl_t96r_pri_larg.jpg

רציתי לדעת מה השיטה הכי טובה להשתמש בו?

קודם כל לנקות במטלית לחה את חלקי הפלסטיק, לאחר מכן להתיז את החומר ואז לנגב במגבת יבשה?

בהנחה שמעולם לא השתמשו בתרסיס כזה על הדשבורד (הרכב מודל 2005) כמה פעמים לבצע את התהליך כדי להחזיר לפלסטיק איזשהו ברק ולהוסיף לו שכבת הגנה?

פורסם

בתור אחד שעובד בשטיפת רכב ומשתמש ב STP גם שסתם משעמם לי ומעביר ניקיון קטן על האוטו הינה עצתי:

שום מטלית ושום בטיח, לנקות את הדשבורד טוב טוב עם ג'ילדה לחה ולאחר 5 דק' לקחת ספוג(כמו של הרפדים וכו')

להתיז ישירות על הדשבורד (או כל חלק אחר שאתם רוצים), ולמרוח בעדינות,

אצל אמא שלי בג'יפ(קיה סורנטו 04) שמתי לפני חודש וחצי כמעט ועד עכשיו הדשבורד נוצץ.

• תוכן חדש...