Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי מושג באשר למחירי המוסכים של רנו, שכן המדובר ברכב ליסינג, אבל לנסיוני בכל הנוגע לאמינות ואיכות המגאן היא בהחלט קניה טובה, ודאי כשמדובר ביד שניה כשבמחיר של מגאן בת שלוש תוכל אולי לקנות יאריס בת תשע. המגאן מרווחת מאוד, נוחה מאוד בנסיעה, מתנהגת טוב ובטוח וצורכת דלק במידה. אם מוסיפים לכך אחריות לטווח של מספר שנים, אני באמת מתקשה למצוא סיבה כנגד קניה כזו. התלונה היחידה שלי יש כנגד המגאן היא התנהגות מתסכלת של תיבת ההילוכים בצד צריכה מופרזת של נורות ראשיות.

פורסם

כשהייתה ברשותי מגאן (2001) מהעבודה, לפני מס' שנים ספורות, ראיתי שחסר "פקק" / מכסה פנימי של הפנס הראשי (ובשל כך הוא החל להתמלא אבק).

ניגשתי לברר במוסך מורשה של רנו. המחיר שדרשו לכזה היה 300-400 ש"ח למכסה פלסטיק כזה חדש (איני זוכר את המחיר במדוייק, אבל נתתי הערכה אופטימית מאוד מזכרוני). כולה פלסטיק...

(היו שם במוסך מספיק ישרים לבדוק ולתת לי משומש ב-50 ש"ח ואותו קניתי).

המחירים במוסכי יבואן ירדו מאז ?

alfa 156 2.5.

פורסם

אנחנו כבר 7 שנים עם הונדה CRV ומטפלים רק במוסך המורשה בהרצליה,

ואני יכול להעיד שטיפול שיגרתי קטן (פעם בשנה) עולה כ650 שקלים, ואם צריך בלמים ו/או משהו לא שיגרתי הטיפול

יכול להגיע ל1400 אבל אף פעם לא מעבר לזה. לא חושב שאי פעם דחפו לי משהו שלא היה צריך (אולי החלפת מגבים לפני טסט)

ולמרות שאני בטוח שאני יכול לטפל במוסך פרטי בחצי מחיר, אני מעדיף את השקט הנפשי.

לפני שנה התקלקלו לי הנוקרים בנעילה החשמלית בכל הדלתות וביקשו כ700 שקלים לכל דלת כולל העבודה.

מנהל המוסך הסביר לי שהם לא מייבאים את החלקים המקוריים בעצמם אלא דרך צד שלישי שתוקע מחירי רצח.

הוא יעץ לי לנסות לקנות את החלקים עצמאית בארה"ב (למזלי הדגם שלי נמכר גם שם)

וזה מה שעשיתי. כל 5 הנוקרים עלו לי פחות מ200$ כולל המשלוח, ושילמתי להם רק על העבודה.

הבעייה שלי כעת שממש לא בא לי להיפרד מהונדה בגלל השרות, אבל הרכב כבר בן 8, וצריך מתי שהוא לשדרג,

וCRV חדשה זה מחוץ לתחום התקציב.

חשבנו על קשקאי בגלל הפופולריות והמלצות של חברים, אבל אם זה רק חצי נכון מה שכתבו פה על המוסכים של קרסו,

אז כנראה שנאלץ לחשוב בכובד ראש אם זה הכיוון שנלך בו.

לי אישית נושא שרות אמין והוגן הוא פקטור הרבה יותר מרכזי בהחלטה מאשר אם ברכב יש בקרת אקלים או חישוקי מגנזיום.

נהג ותיק

פורסם

אתמול היינו בקרסו לברר על המבצע ורכישת המכונית הנ"ל. דווקא המגאן עונה על הקריטריונים שלנו (בטיחות, מושב אחורי מרווח לכסאות בטיחות ונוסע נוסף, ותא מטען גדול) וגם היינו מוכנות לקחת את הסיכון תמורת 3 שנות אחריות יבואן,

קיבלנו שירות מחוייך, אדיב ונעים (על אף היותנו שתי נשים. לא מובן מאליו והיינו כבר בכמה וכמה ליסינגים כאלו ואחרים) ותחושה שבאמת רוצים לעזור לנו למצוא רכב מתאים. אבל! רוב מה שהוצע לנו היו רכבים עם ק"מ גבוה (מעל 80.000) ומליסינג, ולא מפרטי כמו שניתן להבין מהאתר. על אחת מההצעות (שהיתה עם החלפה של 2 או 3 דלתות מליסינג עם ק"מ בסדר גודל הנ"ל + תיקונים נוספים שאני לא זוכרת) היתה כתובה המילה סוחרים בגדול. להבנתי, מישהו ייעד את הרכב לסוחרים וראה שתי נשים לפניו אז חשב שאולי אפשר לדחוף להם... אז כן, אולי נשים מבינות פחות ברכבים וטופס הבדיקה לא אומר להן הרבה (אם כי בשבועיים האחרונים רכשנו ניסיון גם בזה...) אבל בתכלס, ישבנו המון זמן, קיבלנו יחס ושירות לכאורה טובים, אבל הרכבים שהוצעו לנו היו רחוקים מאוד מלהיות אטרקטיביים. וגם, רוב המוצעות למכירה הן בגירסה הכי בסיסית שלהם (רק 2 חלונות חשמליים, כיוון מראות ידני).

קיבלנו הצעות למגאן מליסינג, במחירים יותר אטרקטיביים, עם בדיקות טובות בהרבה, ומאובזרות יותר. אבל עם רק שנה אחריות מליסינג לא נראה לי שניקח סיכון אלא נלך על הפוקוס בסופו של דבר.

חבל.

פורסם

מ.ש., אם את בכל זאת רוצה מגאן עם התנאים שקרסו מציעים, את יכולה לבדוק באתר הטרייד אין שלהם כל יום (לא חייב להיות בסניף שקרוב אלייך, תמיד אפשר לנסוע לסניף אחר או לשנע את המכונית משם), ולחכות שתכנס מכונית כפי שאת רוצה (פרטי, קילומטראז' נמוך וכו'). זה מה שאני עשיתי, ותוך שבוע בערך נכנסה מכונית כלבבי.

פורסם
מ.ש., אם את בכל זאת רוצה מגאן עם התנאים שקרסו מציעים, את יכולה לבדוק באתר הטרייד אין שלהם כל יום (לא חייב להיות בסניף שקרוב אלייך, תמיד אפשר לנסוע לסניף אחר או לשנע את המכונית משם), ולחכות שתכנס מכונית כפי שאת רוצה (פרטי, קילומטראז' נמוך וכו'). זה מה שאני עשיתי, ותוך שבוע בערך נכנסה מכונית כלבבי.

הם ישבו איתי על המחשב על רכבים מכל הסניפים שלהם (לפחות למיטב הבנתי) פשוט כל הרכבים עם ק"מ נמוך כבר נמכרו.

יכול להיות שאתה צודק וצריך לשבת יום-יום על המחשב. אבל אותי ביאס גם העניין שהרכבים עם איבזור בסיסי. לא זוכרת מתי בפעם האחרונה נסעתי ברכב שבו החלונות לא חשמליים למשל... (חשוב לי כי יש לי ילדים במושב האחורי).

תודה על הטיפ.

אגב, איך הצלחת לדוג מודעות חדשות? יש שם כ-20 עמודים עם הצעות רכב ולעבור יום-יום על כל המודעות זה לא הגיוני... האם רכבים חדשים יופיעו בעמודים הראשונים או האחרונים?

פורסם
הם ישבו איתי על המחשב על רכבים מכל הסניפים שלהם (לפחות למיטב הבנתי) פשוט כל הרכבים עם ק"מ נמוך כבר נמכרו.

יכול להיות שאתה צודק וצריך לשבת יום-יום על המחשב. אבל אותי ביאס גם העניין שהרכבים עם איבזור בסיסי. לא זוכרת מתי בפעם האחרונה נסעתי ברכב שבו החלונות לא חשמליים למשל... (חשוב לי כי יש לי ילדים במושב האחורי).

תודה על הטיפ.

אגב, איך הצלחת לדוג מודעות חדשות? יש שם כ-20 עמודים עם הצעות רכב ולעבור יום-יום על כל המודעות זה לא הגיוני... האם רכבים חדשים יופיעו בעמודים הראשונים או האחרונים?

אני לפני מספר שנים קניתי רכב באוטו-סנטר, אחרי שאמרתי להם מה אני מחפש

והם היו מתקשרים אלי כל פעם שהגיע רכב שהתאים לדרישות.

אולי גם קרסו מוכנים לעבוד ככה.

נהג ותיק

פורסם
רוב המוצעות למכירה הן בגירסה הכי בסיסית שלהם (רק 2 חלונות חשמליים, כיוון מראות ידני).

חבל.

אני שוחחתי עימם (קרסו) בטלפון ושאלתי איזה גימור מדובר. גם איתי דיברו על גימור בסיסי.

זו הסיבה שלא ממש יצאתי מגדרי. מעבר לזה, אחריות של 3 שנים עד 60,000 ק"מ זה עדיין שקט נפשי שאין לזלזל בו.

בסוף קניתי סונטה 2008 מכלמוביל. שהאחריות שלהם היא "כמו של פעם" ... (מנוע וגיר לשנה).

אבל מדובר ברב יפה מאד, מאובזר כהלכה (דגם 2400) שנראה כמו חדש !

אני מאד מרוצה וגם השירות שם היה טוב מאד.

פורסם

תודה על הטיפ.

תמייני לפי ק"מ או לפי דגם.

קילומטראז' נמוך בד"כ מעיד על רכב פרטי, והדגם EX (המאובזר יותר מהביזנס) מופיע די בתחילת הרשימה (אין הרבה רכבים מדגמים אחרים והביזנס מופיע אחריו).

פורסם

כמו שאתם תמיד כותבים בפורום - רכבים טובים נמכרים מהר :-D

אני שמח לקרוא שהיית מרוצה מהשירות ולא שמח לקרוא שלא היית מרוצה מהרכבים. אשמח אם תוכלי להעביר לי בהודעה פרטית את שם הסניף בו ביקרת ואת שמות הנציגים שעזרו לך כדי שאוכל להעביר הלאה את המסר.

חבל לי שתפספסי הזדמנות נהדרת לרכוש רנו מגאן במבצע כזה. אם תרצי אשמח לנסות לעזור לך למצוא בכל זאת רכב שיעמוד בדרישותיך.

אתמול היינו בקרסו לברר על המבצע ורכישת המכונית הנ"ל. דווקא המגאן עונה על הקריטריונים שלנו (בטיחות, מושב אחורי מרווח לכסאות בטיחות ונוסע נוסף, ותא מטען גדול) וגם היינו מוכנות לקחת את הסיכון תמורת 3 שנות אחריות יבואן,

קיבלנו שירות מחוייך, אדיב ונעים (על אף היותנו שתי נשים. לא מובן מאליו והיינו כבר בכמה וכמה ליסינגים כאלו ואחרים) ותחושה שבאמת רוצים לעזור לנו למצוא רכב מתאים. אבל! רוב מה שהוצע לנו היו רכבים עם ק"מ גבוה (מעל 80.000) ומליסינג, ולא מפרטי כמו שניתן להבין מהאתר. על אחת מההצעות (שהיתה עם החלפה של 2 או 3 דלתות מליסינג עם ק"מ בסדר גודל הנ"ל + תיקונים נוספים שאני לא זוכרת) היתה כתובה המילה סוחרים בגדול. להבנתי, מישהו ייעד את הרכב לסוחרים וראה שתי נשים לפניו אז חשב שאולי אפשר לדחוף להם... אז כן, אולי נשים מבינות פחות ברכבים וטופס הבדיקה לא אומר להן הרבה (אם כי בשבועיים האחרונים רכשנו ניסיון גם בזה...) אבל בתכלס, ישבנו המון זמן, קיבלנו יחס ושירות לכאורה טובים, אבל הרכבים שהוצעו לנו היו רחוקים מאוד מלהיות אטרקטיביים. וגם, רוב המוצעות למכירה הן בגירסה הכי בסיסית שלהם (רק 2 חלונות חשמליים, כיוון מראות ידני).

קיבלנו הצעות למגאן מליסינג, במחירים יותר אטרקטיביים, עם בדיקות טובות בהרבה, ומאובזרות יותר. אבל עם רק שנה אחריות מליסינג לא נראה לי שניקח סיכון אלא נלך על הפוקוס בסופו של דבר.

חבל.

• תוכן חדש...