Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום

היום בשעה 4 בצהריים החניתי את הרכב ברחוב נורדאו בראשון לציון ומיהרתי לקופת החולים של כללית בפינסקר.

חניתי בצד שמאל במדרכה לבנה ליד עץ מאחורי אוטו אחר ובדקתי את השלט שהיה קצת יותר קדימה בצד הימני של הרחוב החד סיטרי. היה כתוב שם שכל מי שיש לו תו תושב\או דייר יכול לחנות למשך שעתיים בין השעות 8 בבוקר ל7 בערב, כל רכב אחר חייב בתשלום.

חזרתי שעה וחצי לאחר מכן בשעה 17:30 וראיתי שיש לי על השמשה דו"ח בסך 100 שקל על חניה במקום שמיועד לדיירים כאשר סוג הרכב אינו תואם לחניה. הרכב שלי הוא סוזוקי אלטו והאוטו שחניתי מאחוריו הוא גם סוזוקי אלטו. אני מעוניין גם לציין שיש לי תו חניה לתושב בתוקף על שמשת המכונית.

אשמח אם תוכלו להסביר לי במה שגיתי.

אני מוסיף גם תמונות שצילמתי:

20110710001.th.jpg

20110710002.th.jpg

פורסם

השלט מקדימה מתייחס ממנו ולהמשך הרחוב. אתה צריך לחפש שלט שנמצא מאחורי הרכב שלך מכיוון הכניסה לרחוב ולראות מה מופיע בו.

פורסם

ובנוסף חפש שלט המופיע בצד של המדרכה שלך (שמאל) ולא ימין כמו שציינת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בדוק שהדו"ח בכלל תואם למספר הרכב שלך.

אולי הנהג השני שם את הדו"ח שלו אצלך בתקווה שתשלם אותו.

בנוסף תעלה סריקה של שני הצדדים של הדו"ח ונראה.

אולי הפקח לא ראה את תו התושב, ואז מכתב לעירייה יעזור לבטל את הדו"ח.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

לא משנה זה בסדר אני באמת לא ראיתי שיש שם שלט בהתחלה בצד שמאל, פשוט לא הנחתי שיש שלט גם לזה כי בתאוריה של משרד הרישוי מדובר רק על כחול לבן שאליו מצורף שלט, ומספר הרכב הוא שלי

אני פשוט אלך לשלם את הקנס. אני מקווה שאולי יחליטו ללמד בתאוריה שמדרכה עם סימון לבן זה של תושבים למרות שנראה שזה המצאה של העיריות (דרך אגב, מתחת לביניינים שם יש להם פול חניות והן לא מנוצלות בכלל)

פורסם

הסימון הלבן אין לו שום משמעות חוקית.

התוקף החוקי נובע מהתמרור בלבד.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...