Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגי טרקמקס מישהו שמע עליהם?-בעיית אחיזה ברטוב

agent_amos
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

טוב מותקנים על הZX שלי רביעיה כזאת על ג'אנט 13, יחסית חדשים במצב מצויין. בעל הרכב הקודם התקין אותם.

העיריה מפעילה ממטרות כעת בקיץ וחלקן משקות את הכביש, בכניסה לכיכרות גם במהירות נמוכה מאוד של 15-20 קמ"ש ההגה פשוט מאבד כל קשר לצמיגים ונהיה קליל כמו חמאה, אני מאמין שאם אני אני עובר את המהירות הזאת במהלך הסיבוב בכיכר אני אמצא את עצמי הפוך באמצע הכיכר.

ביבש הההגה מתקשר טוב עם הכביש וההיגוי מדוייק מאוד.

מה עושים עם התופעה הזאת?.

התענוג שמוביל אותך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

א. התופעה של מים שנשפכים על הכביש בקיץ היא כמו בגשם הראשון.

המים שוטפים את כל מה שנשפך על הכביש היבש (לפעמים זה שמנים) ותורמים לאיבוד האחיזה. צריך להיזהר מאוד כאשר עולים על השלוליות, במיוחד בפניה\סיבוב בכיכר.

ב. צמיגי טרקמקס אלה צמיגים של חברה סינית לא ידועה.

http://www.tracmax.aboutimports.com.au/

אם תקרא קצת בפורום לגבי סוג כזה של הצמיגים, תגיע לבדך למסכנה, שלפני החורף כדאי להחליף אותם (ולא משנה מה מצבם), למען שמירה על החיים. אחרת בתקופה של גשמים תמצא את עצמך מחליק כל הזמן. ומה שקורה לך עכשיו זאת רק הדוגמית.

במידה שלך יש מבחר לא קטן של צמיגים איכותיים במחיר לא יקר (בסביבות 250 ש"ח)

KLEBER VIAXER

PIRELLI P400 AQUAMILE

GOODYEAR DURAGRIP

YOKOHAMA A.DRIVE

יש לך עכשיו זמן, תעשה סקר מחירים ומלאי בפנצ'ריות בסביבתך ותחליף.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אל תחכה לחורף. צמיג טוב הוא חשוב במשך כל השנה! דווקא החורף הישראלי לא מתאפיין בגשמים רבים (ובטח לא בשלג\קרח), ואילו דווקא בקיץ אנו נתקלים במקרים של רטיבות שהופכת את הכביש לחלק במיוחד. אפילו כאשר הכביש יבש, האספלט נוטה להישחק יותר בקיץ וגם להתמלא באבק וחומרים שמנוניים, והחום גורם לחומרים אלו לפעפע והופך את האספלט לחלק במיוחד. הכביש גם יכול להיות מכוסה בחול או בוץ שהם יותר חלקים מכביש רטוב.

בנוסף, בזמן בלימת חירום, החום מזרז המסת גומי שיוצרת חיץ בין הצמיג והכביש ומאריכה מרחקי בלימה, זכור: הצמיג עוצר אותך, לא הברקס! הקיץ גם מתאפיין בנסיעות משפחתיות שבהן הצמיגים נושאים עומס של רכב מלא במהירות גבוהה לאורך זמן על כביש רותח - ומכאן גם סכנה לפיצוץ הצמיג. החום מזרז שחיקה וזיקון (aging) של הצמיג. החלף צמיגים בהקדם למשהו איכותי.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

את האמת אני מחפש צמיג אוחז כמו ברובר שהייתה לי בסגנון הT1R אבל אין בפחות ממידה 15 לצערי.

מה שאומר שאני צריך לגדול גם בצמיגים וגם בג'אנט.

אגב האם פנצ'ר מאכער ייתן לי הנחה על הצמיגים שיש לי כרגע ברכב?

כי יש מלא פנצ'ריות שמוכרות לאנשים משומשים.

התענוג שמוביל אותך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...