Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פגיעה ברכב במנהרת שטיפה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום,

רציתי להתייעץ במקרה שקרה לי עכשיו.

לפני כחצי שעה הגעתי למכון שטיפה, כאשר התחלתי להכנס הרגשתי שאני עולה על רמפה מעט גבוהה מדי. מהר מאוד שמעתי מן רעש "חריקה" מתחתית הרכב. חבריי ששהו איתי ברכב טענו שלא שמעו היות והייתה מוזיקה לכן החלטתי להתעלם בנושא (הטעות שלי !)

לאחר שיצאתי מהמנהרה התחלתי בנסיעה.. לאחר כ2 דקות עצר אותי בחור ברמזור וסימן לי כי אני גורר משהו בתחתית הרכב. עצרתי את הרכב בצד וראיתי שחתיכת פלסטיק, אני מניח שמגן כלשהו של אזור המנוע כמעט מפורק לגמרי ונאחז בקושי ברכב.

לצערי היות וכבר יום שישי לא עונים לי בתחנה ובטיפשותי לא בדקתי או לפחות הערתי בנושא במקום. כל שכן אפילו קבלה לא נתנו לי על השטיפה.

רציתי לשאול מה עליי לעשות הלאה ע"מ לקבל החזר על התיקון? האם זה אבוד מראש לאור העובדות ?

Volkswagen :twisted:

זה שאתם נושם, לא אומר שאתה חי...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברגע שיצאת מהתחנה ,בעל התחנה יטען: "תוכיח שזה קרה אצלי? אולי יצאת ועלית על המדרכה או על חפץ כלשהוא? למה לא באת אליי ישר אחרי השטיפה?"

אני לא חושב שיש לך קייס פה ,אני בכל זאת ממליץ להמתין לתגובות אחרים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מאמין שאתה מדבר על הפלסטיק שמגן על הגיר ואגן השמן

אני לא רואה איך יש בכלל אפשרות שזה בגלל המנהרה- הדבר היחידי שנוגע ברכב מכוון הריצפה זה העיגול שמושך את הגלגל מצד שמאל של הרכב מלבד זה אף פעם לא ראיתי מכונה כלשהי שמנקה את הרכב מלמטה

לסיכום- אני אישית לא חושב שיש קשר בין הדברים ולפי דעתי סתם התפרק שם איזה בורג , זה הכי לא רציני שיש ואתה יכול לתת הסתכלות עכשיו ולראות מה בדיוק קרה שם - נשבר , התפרק וכו

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

smallars - משום מה בכניסה למכונה הייתה רמפה בשיפוע מוגזם וכשעברתי אותו כדי להיכנס למכונה שמעתי באופן ברור רעש מוזר מתחתית הרכב, זאת הסיבה שאני מאמין שזה קרה במנהרה.

בכל אופן אני אצור עם המכון קשר יום ראשון, במקביל אבדוק את עלות התיקון.

תודה רבה על הייעוץ.

Volkswagen :twisted:

זה שאתם נושם, לא אומר שאתה חי...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...