Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מינימק בסיסי עולה בארץ 3500.

אם נלך לפי מסורת המחירים של אפל ,חייב להיות מתחרה זול בחצי בעל אותה חומרה בדיוק מבוסס PC כמובן.

אפשר הכוונה בנושא?

פורסם

אין דבר כזה מינימק ... יש מק מיני.

המק מיני הנוכחי ממש לא מומלץ כיד ראשונה - הוא כבר מיושן מאוד ולמעלה משנה בשוק. כל הלפטופים והמחשבים האחרים כבר עודכנו והוא (והמקבוק הלבן שהוא גם פיס אוף שיט) נשאר הרחק מאחור.

השאלה היא מה זה תחליף PC, לרוב כשאתה קונה מק - אתה רוצה מק.

VALUE ברמת השקל לביצועים אתה לא תמצא במק מיני, במחיר שלו אתה קונה מחשב שיותר מפי 2 חזק (בכח עיבוד, בכרטיס מסך בערך פי 8 , לא מספרים באוויר) PC.

(וזה בא ממשתמש מק ב5 שנים האחרונות). בכלליות מוצרי אפל כדאי לקנות כשהם מתעדכנים - ולא בסוף חיים של דגם כמו במקרה הזה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

בקיצור אני מחפש מחשב pc בגודל של המק מיני

עם מארז מעוצב ושקט. כרגע אני עם מעבד e5200 אז כל שדרוג יורגש.

אין צורך ״להשתגע״ עם ביצועים , סכ״ה רואה סרטים בhd , לא יותר

פורסם

אתה מחפש HTPC? או מחשב שולחני שישמש גם לראיית סרטים?

המק מיני הוא מחשב סבבה והכל , אבל הוא פשוט לא עם מפרט מודרני כרגע.

יש כל מני מחשבי ALL IN ONE קטנים כאלו כמו דל זינו, יש מרכזי מדיה כמו XTREMER ULTRA או כמו BOXEEBOX , יש מחשבים HTPC בנויים עם מארז קטן / מאונך.

ברמת החומרה יש פתרונות הרבה יותר טובים.

היתרון של מק מיני כרגע (הדגש הוא על כרגע - כשיוצא דגם חדש היחס דווקא לא רע) הוא שהוא מק והוא יכול להריץ דברים של OSX ולשמש למטרות כמו פיתוח לאייפון לדוגמא.

אם אתה נעול על מק מיני (סה"כ מחשב מעולה) - הייתי מחפש את הדגם הנוכחי יד שניה. בגלל שהוא קיים כבר שנה + בהחלט הייתי משאר שכבר אפשר למצא.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

יש את ASUS EEE BOX, רק שלא יודע עד כמה הוא יותר זול בארץ (אם בכלל).

ACER ASPIRE REVO בטוח לא יותר זול

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני מחפש מחשב PC , סטנדרטי , רגיל , מערכת הפעלה וינדוס 7.

סכ"ה שיהיה מארז קטן ושקט כמו במק מיני וכמובן יציאות דיגיטאליות כמו HDMI\אופטי\קואקס.

מארזי HTPC גדולים ומגושמים מידי.

פורסם

אין על מקינטוש ולא יהיה. לא מבחינת ממשק המשתמש ולא מבחינת התפקוד החזק שבין החומרה לתוכנה.

כל שאר האלטרנטיבות בטווח המחירים יהיו נחותות משמעותית.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

DELL ZINO HD

ההבדל בינו לבין המק מיני הוא כמו ההבדל בין נטבוק ממוצע לבין מקבוק אייר, כלומר שמיים וארץ, אבל בעיקרון זה אותו form factor במחיר זול יותר.

פורסם

בא נגזים יותר.

הם פחות או יותר שווי ערך ברוב המפרט שלהם (אולי מעבד טיפה יותר חזק לזינו... אולי...) וסה"כ מאוד ברי השוואה.

ואם קונים במקום שנותן 3 שנים אחריות - המחיר זהה למק מיני (גם בחול - הם מתומחרים ראש בראש , האמת המיני אפילו קצת יותר זול , מה שמראה על חזירות קלה של איידיגיטל).

אני אומר סבלנות - לחכות לעידכון של המק מיני ואז לקנות. כל הסימנים מראים על שדרוג קרוב - http://buyersguide.macrumors.com/#Mac_Mini ולפי החומרות הנוכחיות - הקפיצה תיהיה גדולה.

גם הזינו לא בדיוק הכי מעודכן כרגע.

אם אתה לחוץ לקנות - שניהם נותנים מוצר די שווה ערך , חבל אבל לקנות את המק ולהתקין עליו חלונות ולבזבז את היתרון הכי חשוב שלו.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

מי שקונה Mac Mini או כל מחשב מק אחר קונה אותו בעיקר בשביל מערכת ההפעלה שלו - Mac OS.

אני יוכל לומר לך מנסיון אישי (כבר שנתיים עם MacBook Pro, ועוד מחשב יד שנייה) שהחווית משתמש

במחשב הזה פשוט מדהימה. נדלק במהירות, (מאוד) ידידותי למשתמש, לא צריך לשבור את הראש עם אנטי-וירוס,

שלל רחב של תוכנות - לכל תוכנה שיש ל-PC יש מענה גם למק, לרוב אפילו ברמה טובה יותר.

מקסימום מתקינים עליו ווינדוס.

גם אם ישלמו לי אני לא מוכן לחזור לווינדוס, פשוט לא.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

תודה רבה על התגובות , חבר חוזר מסינגפור עוד כמה חודשים.

אני מקווה שעד שהוא יחזור (עוד כ4 חודשים) המק מיני החדש יצא לאור ואני יקנה אותו בחצי מהמחיר של איידיגיטל

נ.ב

ברור שאם יהיה לי מק מיני אני ישתמש בOSX !

ניסיתי להתקין OSX על PC ללא הצלחה :(

פורסם
בא נגזים יותר.

הם פחות או יותר שווי ערך ברוב המפרט שלהם (אולי מעבד טיפה יותר חזק לזינו... אולי...) וסה"כ מאוד ברי השוואה.

ואם קונים במקום שנותן 3 שנים אחריות - המחיר זהה למק מיני (גם בחול - הם מתומחרים ראש בראש , האמת המיני אפילו קצת יותר זול , מה שמראה על חזירות קלה של איידיגיטל)

.....

אם אתה לחוץ לקנות - שניהם נותנים מוצר די שווה ערך , חבל אבל לקנות את המק ולהתקין עליו חלונות ולבזבז את היתרון הכי חשוב שלו.

ליביו

???

300$ לזינו עם AMD Sempron לעומת 700$ למק מיני הכי בסיסי עם Intel Penryn

לא ברור לי איך זה מתיישב עם מה שכתבת ...

זינו

http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=ddcwfw1&c=us&l=en&s=dhs&cs=19&

model_id=inspiron-zino-hd-410

מיני

http://store.apple.com/us/browse/home/shop_mac/family/mac_mini?mco=MTQzMDMxODY

פורסם

קח דגם קצת יותר עגלה , למה לא.

הדגם הזה של הזינו הוא הרחק מאוד מאחור ממה שאני מדבר עליו - והוא בהחלט לא מומלץ - אלו שאריות מהזינו הקודם.

הדגם שאני מדבר עליו:

http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=dddwfw3&c=us&l=en&s=dhs&cs=19&model_id=inspiron-zino-hd-410&cid=pd_usdhsispnzhd410dddwfw3

וזה עם הנחה של 150 דולר לחנות אונליין שיש כרגע בדל. כלומר המחיר הוא 650 דולר עם מעבד חלש יותר או קרוב ל800 עם מעבד חזק יותר.

ליביו

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...