Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

אני מגיע מכיוון ירושלים דרך כביש 1 ורוצה לחנות את הרכב בנתיב המהיר ולהגיע לת"א בשאטל.

מספר שאלות:

1) האם הנסיעה בקטע הראשון של הנתיב המהיר עד החניון של הנתיב(חניון שפירים) עולה כסף?

2) האם החנייה בחניון עולה כסף?

3) במידה ואני יוצא מהחניון של הנתיב המהיר לכיוון ירושלים (כביש 1) ולא ממשיך הנתיב המהיר עולה לי כסף?

ובקיצור: האם המסלול (ירושלים -> חניון הנתיב המהיר -> כביש 1 לכיוון ירושלים)

עולה לי כסף?

תודה רבה!

פורסם

חשוב מאוד!!! אמנם שום דבר מהדברים ששאלת עליו לא עולה כסף לכשעצמו, אבל הרכב שלך חייב להיות רשום במאגר הרכבים שלהם אחרת הם קונסים אותך וזה כבר יכול להגיע ללא מעט כסף. לא עולה כסף להירשם וגם אין דמי מנוי. אפשר להירשם באתר שלהם או בטלפון.

וגם, אחרי חוויה לא נעימה של חבר, תבדוק את שעות הפעילות של השאטלים ותוודא שזה מסתדר עם התכניות שלך (הם לא עובדים בלילה).

פורסם
כדי לחנות את הרכב בחניון ולתפוס שאטל אינך צריך להירשם באף מאגר. אל תטעה אנשים סתם.

אני לא מטעה. הייתה על זה כתבה גדולה בערוץ 2 לפני כמה שבועות. נהגים החנו ונסעו בשאטל ונקנסו כי לא ידעו שצריך להירשם. בדוק עם החברה אם אתה רוצה.

פורסם

הוא לא מטעה.

יצא לי להתשמש מספר פעמים בשירותי השאטל והחניה בלבד (אמור להיות ללא תשלום)

קיבלתי חשבון על סך 57 ש"ח ("קנס") על זה שלא הייתי רשום כמשתמש.

יצרו איתי קשר, רשמו אותי וביטלו את הקנס.

פורסם

מכיון שיצא לי להשאיר פעם את הרכב שלי בחניון של הנתיב המהיר ולהשתמש בשאטל, ומכיון שמעולם לא נרשמתי לנתיב הזה, עכשיו התקשרתי אליהם כדי לברר את הסוגיה.

מי שרוצה לבדוק אותי מוזמן ליצור קשר עם נציגה בשם שרה כדי לאמת את מה שאני הולך לכתוב פה:

כאשר רכב נכנס לחניון, חונה בו לפחות 30 דקות ולאחר מכן יוצא ממנו שלא באמצעות הנתיב (כלומר: חוזר לכביש 1 במסלולים הרגילים), הוא אינו חייב ברישום והוא אינו משלם דבר.

בשביל הספורט, בדקתי האם קיים חיוב כלשהו על הרכב שלי, וכמובן שאין כל חיוב שרשום לחובתו.

אני את ההוכחה שלי סיפקתי - עכשיו תורכם.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני רק סיפרתי את הסיפור שלי. אין לי, כמובן, אינטרס שאנשים ירשמו או משהו בסגנון :)

נראה שיש שם בלאגן או שפשוט הם מנצלים את כל האפשרויות שיש להם לרשום אנשים לשרות.

פורסם

לאלעד - מודה שהפתעת אותי, זה סותר כל מה שקראתי או שמעתי על הנתיב המהיר עד היום (הם בעיקר סותרים את עצמם). בכל מקרה נראה לי שאין לבנאדם מה להפסיד מהרשמה, במקום אחרי זה להסתכן ברדיפה אחרי זיכויים וכו', אם היא לא עולה כסף ואין דמי מנוי. זה לא שפוקדים אותך למפלגה או משהו.

פורסם

מתוך האתר של הנתיב המהיר:

החנייה במתחם היא ללא תשלום אולם רכבים שיימצאו בחניון לאחר חצות ייקנסו ב-50 שקלים + מע"מ והפרשי הצמדה.

50 + מע"מ = 58 ש"ח.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

השאטל הוא פתרון מדהים למי שעובד בקרבת המסלול של השאטל. ההמתנה בשעות העומס היא פחות מ-5 דקות והעסק מתקתק. מאז שגיליתי אותו לפני כחודש אני משתמש בו מדי יום.

שאלה ליודעי דבר - האם מותר להשאיר את הרכב בלילה בחניון?

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ כדי לא לפתוח שרשור חדש:

אם אני מגיע לחניון ביום ה' בסביבות השעה 12:00, מה הסיכוי למצוא במקום חניה פנויה?

תודה רבה,

אודי

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

הבעיה היחידה עם התחנת רכבת במקום הכביש המהיר - אין תחבורה ציבורית טובה בתוך ת"א

אם אתה עובד באזור עזריאלי / הרכבת סבידור / אוניברסיטה : מעולה

אם לא - אז להתשתמש בתחבורה הציבורית בת"א זה סיוט!!!!

לחכות 20 דקות לאוטובוס, ואז מגיעים 2 ביחד - מה אני אמור לעשות?

ואי אפשר לשים לינק אז... חפשו ב YOU TUBE

היטלר מחפש חניה בתל אביב

• תוכן חדש...