Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

שמי עדי, אולי קודם ראוי לציין שאני אשה ומטבע הדברים ההבנה שלי בעניין רכבים היא די אפסית. אני מחפשת רכב חדש, והתקציב שלי קטן, ומטבע הדברים פניתי לקטגוריית המיני. אני גם אמא לשני ילדים ורוצה עוד בהמשך (מזל שהילדים שלי פיצפוניפם ורזים, הם יכנסו ברווח בתוך מכוניות המיני), אז מקום לעגלה הוא דבר די חשוב.

אחרי בירורים מעמיקים נשארתי ביד עם הפיקנטו או הI10. היום ראיתי את הפיקנטו. לקחתי איתי את העגלה שבניגוד לכל התחזיות נכנסה יופי, למרות שהיא גדולה יחסית (טיולון של ד"ר בייבי שהגלגלים האחוריים שלו רחבים מאוד, מאמינה שעגלות הענק כמו סיטי עלית לא יכנסו לשם בחיים), אבל לא נשאר עוד מקום לכלום.

ועכשיו לדברים החשובים באמת- אני אישית די נדלקתי עליה אבל במבט אובייקטיבי נראה לי שהיונדאי מעט יותר חזקה, אלא שפה אני מסתמכת על השוואות הרכב באתר i car ולכן אני שואלת אתכם- מה נחשב לטוב יותר?

אגב, יש לי את האפשרות להתייעץ עם אנשים שיש להם יונדאי, אבל לא מצאתי אף אחד שיש לו קיה פיקנטו אז זה בעייתי לקבל חוות דעת ממקור ראשון, ואת חוות הדעת של כל הכתבות באינטרנט אני כבר מדקלמת בע"פ.

ועוד שאלה- כשיצאנו (בעלי ואני) לנסיעת מבחן, היא רעדה כשהיתה במהירות איטית, משום מה הסוכנת בכלל לא שמה לב לזה, אין לי מושג אם זה כל הרכבים האלו או רק הספציפית הזאת..

אשמח לשמוע את דעתכם, ושיהיה סופ"ש מוצלח!

• תוכן חדש...