Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי מודעה קורצת על מזדה לנטיס 98 עם 20000 ק"מ.

אמרו לי שעשו אוברול שאני לא בדיוק מבין מה זה,

שאלתי אם אפשר לראות ספר טיפולים אמרו שאין כי עשו אצל קרוב משפחה.

נשמע לי חשוד, מה אתם אומרים?

פורסם

יכול להיות שהסיפור נכון אבל נשמע קצת חשוד לא כי עשו אצל חבר אלא כי למה לעשות אוברול אחרי 20,000 ק"מ?

חוץ מזה רכב בן 13 עם 20,000 ק"מ? נדיר עד בכלל לא קיים.

כשעושים אוברול מחליפים אטמים למיניהם וגומיות יבשות (אחרי 13 שנה יכול להיות), פותחים את המנוע ובודקים מצב בוכנות, סליבים ורינגים, בודקים שסתומים וגומיות שסתומים ובקיצור מחדשים את כל המנוע. יכול להיות שאחרי זמן רב שבו הרכב לא נסע ניסו להניע בלי שמן והרינגים נדפקו ויצרו שריטות על הסליבים, יכולות להיות הרבה סיבות לביצוע אוברול, תשאל בדיוק מה ביצעו.

יכול גם להיות שבמודעה התבלבלו בין 20K ל 200K....

בריאות לכולם!

פורסם

אני מעריך שהכוונ היא שלפני 20000 ק"מ בוצע אוברול מנוע.

בלי תיעוד אין לך מושג מה כלל ה"אוברול" המדובר ולכן תתייחס כאילו לא עשו כלום.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

רכב 2008 או 98? 20,000 ק"מ או 200,000 ק"מ?

אתה מתבקש לרשום ברור ומפורט, חוץ ממאזדה לאנטיס שלא הייתה קיימת בשנת 2008 ומסופקני שעברה אוברול עם רק 20,000 ק"מ אני לא הצלחתי להבין על מה אתה מדבר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...