Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור נהג צבאי, אני נוהג על המון מכוניות שלא שלי.

אני שומר עליהן, לא נוסע כאילו זה היה האוטו שלי (לוקח באפרים ב20), אבל עדיין אני שומר עליהן.

כשאתה לוקח אוטו של מישהו עבודה\צבא\חבר מישהו צריך לשלם על זה וזה פשוט לא הוגן להרוס אותו.

דניאל.

-אני עדיין בודק כמה ברלינגו סוגרת בשני -

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קצת קשה לי להבין את מרב התגובות פה לגבי "שחיטת" רכבים לא להם.

אני יכול להבין נסיעה "חזקה" ובדיקת מוגבלויות בכבישים רבודי אספלט, אך תהרגו אותי מה הכיף בנסיעת "שטח" עם לאנטיס/לאנוס או כל רכב שאינו מיועד לכך, לא די בכך שמכלולי הרכב ניזוקים אתם מקבלים גם "בומים" בכל עמותיכם ולעמוד השדרה ולראש בפרט.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

שומר על האוטו אם זה שלי או של מישהו אחר

אחרי הכל הבן אדם שנתן לי את האוטו סמך עלי שאני ישמור עליו

פורסם

ברור שקורעים את האוטו,, הרי איזה אוטו אפשר לקרוע אם לא את של העבודה או של ההשכרה או של הליסינג?! :lol:

פורסם

כמה מפתיע.......על פי רוב התגובות מתברר כי בארצנו נמצאים כמות כפילים עצומה לשומאכר אשר "בודקים את יכולות הרכב"

מדהים פשוט מדהים :mad::mad:

ולא לאבא שלי אין חברת ליסיניג השכרה :twisted:

"החיים קשים. הם קשים יותר אם אתה טיפש"

פורסם

מספר התגובות של אלו שקורעים את הרכב שלא שלהם לא מפתיע. הדבר משתקף בכבוד (או יותר נכון בחוסרו..) כלפי רכוש של אחרים: אם זה בתאונות פגע וברח שבהם דופקים דלת/פגוש/מראה בחנייה, דרך גניבת ידיות הילוכים של רכבים באוטומוטור ונגמר באיך שהרחובות של הערים מטונפים. כמובן שגם גניבת הסמלים והשחטה בזדון של רכבים של אנשים אחרים נובעים מההתנהגות הנ"ל.

פשוט אנשים חסרי בושה וחסרי כבוד שאין להם שום מושג לגבי איך שהם נראים כלפי חוץ. לא מבין מי גידל אותם ואיך.

:evil::mad:

פורסם

אני ממש לא קורע שום אוטו שלא שלי, מילא אני מבין את הרצון והדחף ללחוץ קצת יותר על הגז ולמשוך טיפה סל"דים, אבל (!) להתחיל לעשות חראקות, צלחות, ולהחליק תחת כאילו אני איזה נהג מירוצים מוסמך?

נשמע לי מגוחך ונאלח - ראבק, בן אדם סומך עליך ונותן לך אוטו, עבודה או מכר, זאת נשמעת לי חוצפה אדירה לבגוד באמון שלו ופשוט להרוס, מה גם שזה מראה על אופי ונדליסטי אצל בן אדם שבכלל דוחה אותי.

תראו על רכב עבודהאו ליסינג עוד לא נסעתי, אבל על רכב של חבר אי שומר כמו החיים שלי על הכביש, ובכלל האוטו של אמא אני נוסע בו כמו זקנה ורק לפעמים במקום בלי הרבה תנועה כי אין עליו ביטוח בשבילי.

• תוכן חדש...